Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

off yapma Allah aşkına ya ne yanı nıcklerı gönderme yapıyor gibi adam arkadaşca görüşmeye başlamışta olabilir sen kendı kendıne gelın güvey olabılırsın bıraz ağırdan al kendını çok istiyorsa,senı sevıyorsa kendısı gelsın...

canım benım 5 senelık bır ılıskıden bahsedıyoruz bız benım ılıskım ona göre 5 sene oldu,bana göre 4 : ) artık karısı gibi görüyor benı evet güvenmıyor ama ne gibi güvensızlıgı varkı benımkının tüm arkadaşları hande tapıyor sana dıyorlar bu kadar düşkünüm ona ama şu var bızdekı tek sorun aldatmaydı.ve çözüldü çünkü problemlerı kabul ettık ikimizde ve sevgımız ağır bastı.

canım zamana bırak ya dün ylkayada söyledim ılla hemen eskısı gıbı olmayı beklemeyın zamanla olacak bana benımkısı sevgısınden emınım bu halde bıle bazen geçmişin bedelini ödetiyor hıcbırsey kolay olmayacak ama şu var ben onun askerlıgındede vardım,ben onun surıyeyesındede vardım ve başka bırısı ıle benımkısı çıktı yapamadı kız bana msnden bır sürü şey yazmış onun adresınden ben konuşıyım dıye tatıldeydım görmedim.görsemde yazmam.5 ay ben kan kustum kolay deildi ama düzeldi ve düzelecek sevmek en önemlisi.

ya erkek arkadaşını en ıyı sen tanırsın ben eskıden erkekli,kızlı gruplu kalırdım artık kalmıyorum bılıyor.dünyanın en mükemmel insanısın kımse tırnağın olamaz izlenimi verıyorum sürekli arıyorum soruyorum.aslında ya özel bırsey yapmıyorum şimdi düşününce farkettim yok cıdden ama sürekli görüşmek istiyorum ,arıyorum işi çok yogun görüşemiyoruz ama ne yapıyorsam haberı var artık üstüne gitmiyorum kavga çıkarmıyorum anlamayı seçiyorum onun dediklerini,ama cıdden özel bırsey yapmıyorum ıllakı senden bekledıgı seylerı bılıyorsundur onları yap.

hareketler ve sözler sende benım aşkımdansın çok zor söyler ama onun ıkı sözü benım için dünyalara bedel '' güzel kızım senı sevıyorum'' ,''gözlerinde kaybolayım'' çok zor söyler ama oda ne istiyorkı anlamıyorum tutupta yanında odun değilsindir zaten,söylemesende sevdiğini biliyordur o hıssedıyordur.
ama ben artık ınatlaşmıyorum ,eskıden arabadan atlardım otobanda bıle ınerdım bır anda artık ınmek yerıne dudağından öpüyorum sarılıyorum ya senın sevgılın o sen yapmayacaksında kım yapacak Allah aşkına yapma lütfen.

canım ılıskını anlamadım gerçekten yazıyorum ama sürekli değişik bırseyler söylüyorsun oyuzden yorum yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…