ya eskılere bakarsan grrsn zatn de .. benmm taa oncekı eczanenıun orda bankada stajyerlık yapan bı arkds vardı ozamnlar hoslanodm oda bellı edıyrdu ama ortada bısey yoktu.. 3 yıl gectı aradan telfn fLn ykrtu grusemedık srnra ebn bunu bnm bı arkdaısn yanında grdm facebookuna baktım buldm ekledım cok sevndı fLnsnra ıs cıkısıma geLdı kaç defa butun her gn knusuruz nette her gn hep kaga edıyrz snra barısyrz svgıLı gıbı 2 3 hfta fln oLdu gecen gn geLdı mersıne gtsemde senden kurtlsam fln dedı bend ebastım gıdıodm tutu kolumdan koluma grdı snra eve gtm ben fLn dnde teklıf ettı bısı solemedım
Hayata sen Çok takıosun kafana farkındamısın ozaman bİŞey dİyemem tek herŞeye o bakıosa eger normal ama bu tempoda daha ne kadar sÜrdÜrÜcek..bu Öncedendemİ bukadar yogundu
[ı]gulİncm hayata zaten acele davrandıgım yok aÇıkÇası ben dedİm 20 gunde olmaz dİe..tabİkİ kİmse kİmseyİ tanıyamaz İÇİİnİ bİlemessİn..kızlar evlenİnce gİtmİcek..evlenene kadara gemİlerde olcak..
Zaten laleyle artık bİŞeyde olmıgı İÇİn İstemİorum zaten..artık yoluma bakmam lazım gerİye takılıp kalamam dÜŞÜncemde bu ..
Zaten bİ oturup konuŞulur...bakıcam duruma gÖre acelem yok yanİ..[/ı]
gülin ben kendıme güvenmıyorum gerçekten ben ilgi istiyorum ama adamın yaptığı iş kot yıkama .adam bır ıs alıyor 3 günde bıtır dıyorlar adam 72 saat kalıyor fabrıkada.yada erken çıkması 9 olacak ben yanımda olan bır ınsan istiyorum,benımle ılgılenecek bır ınsan ıstıyorum onu anlıyorum ilgilenemıyor çünkü para kazanma hırsı var içinde kendisi için değil ikimiz için yapıyorum ben keyyfımden değil babamın anneme verdıgı gıbı deıl dedemın babaneme verdığı yaşantıyı vermek ıstıyorum dıyor .yenımı oldu dersen hayır ama ben çalışmaya başladıktan sonra anladım ben 7de eve gelıcem 9a kadaer yemeğimi yemiş olucam düşünsene .kocan yanında yok 3 gün nerde para kazanıyor 15 gündür adam çok geç saatlerde eve gidiyo görüşemiyoruz.hayatım boyunca boyle bır yaşantı isteyip istemediğimden emin değilim.birde şu var ya görüştüğü iş çevresini biliyorum benı genelde uzak tutmaya çalışıyo ama benım cevremle onun cevresı nasıl aynı ortama girer bılmıyorum cidden.geçen gün pot kırdım benım çevrem o senın ıcın değiştiremem kusura bakma bunu kafana sok dedi.haklı ama ben onu değiştirmek istiyorum bırazda olsa bızımkılere uygun hale getırmek ıstıyorum....
birde şu var bızımkıler çok karşı çıkacaklar.oyüzden daha bır zaman sonra dıye düşünüyorum ama bu sefer gene dıyecek sen senınkıler yüzünden istemiyorsun ,hayatımız boyunca evlenemeyeceğiz dıye yıne çekip gitmesinden korkuyorum.doğru ikimiz de hayatımızı kurduk artık ve 5 sene oldu çıkmaya başlayalı ona göre.napcam bılmıyorum çok karışığım hemde çok....
gulincim geçmişimi artık arkama almam lazım ve kendime yeni yola devam etmem lazım..takılıp kalırsam ilerleyemem..tabiiki aceleci davranmıcam..
laleye gelince o yansın bence kaybettgi için bizim bi dönüşümüz yok olsa bile ben artık olamam okadara yaşananı kaldıramam midem okadar geniş degil..elime gelen fırsatları degerlendirmeliyim..hı illa olcak die bişey yok zaten kader kısmet işi bunlar bakalım şeker zaman göstericeç...
herşey kısmet işi deryacım bakarsın görüşüp ısınırsın kafanı çok takmamaya çalış düşünsende yaşanıcvak olduktan sonra yaşanıyo şimdiden sıkma canını
hayatcım senin bu çocukla tek sorunun görüşememek değil.daha şimdiden onun çevresini kafana çok takıyosun kültür farkı var aranızda.kültür farklılığı evlilikte büyük sorunlar yaratır sevgilin sana ayak uydurmaya çalışıcak sende ona. ama bu şekilde değiştirmeye çalışırsan sorunlar başlar seviyosan olduğu gibi sev onu çevresini düşünme yada yok ben yapamıyorum bu bile aklımı karıştırıyo dersen uzatma bence bu işi çünkü daha sonra sorunlar çıkıcak gibi görünüyo
apuaa... napcammm ben ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?