Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

acıkcası korkuyrm

Hayata sen Çok takıosun kafana farkındamısın ozaman bıŞey dıyemem tek herŞeye o bakıosa eger normal ama bu tempoda daha ne kadar sÜrdÜrÜcek..bu Öncedendemı bukadar yogundu

tanıyormm ıyıdr fLn ama .. aynı cevredeyza abımle ortak arkadasları var ıllakı bı gun duyar abım ozamn kıyamet kopar :S napabıLırm sızce

canım bı bak ozaman duruma gÖre hareket et abınde varsa ortda zaten zaman geÇırme ıÇın degıldır cıddı anlamadadır dıe dÜŞÜnÜorum..

Hayata sen Çok takıosun kafana farkındamısın ozaman bİŞey dİyemem tek herŞeye o bakıosa eger normal ama bu tempoda daha ne kadar sÜrdÜrÜcek..bu Öncedendemİ bukadar yogundu

canım bu azalmış hali.eskıden daha yoğundu askerden gelınce az azalmıştı,gene çok fazla derecede yoğunlaştı. takıyorum derya çünkü herşeyi düşünüyorum.kafayı onunla bozdum gene farkındayım.onunda içini yıyorum malesef.

baya taktın Şeker bıraz rahatlamaya ÇalıŞ..okadar ÇalıŞmaya ragmen gÖrÜŞÜo gene nedesemkı..en ıyısını gene sen bılırısn..

herşey kısmet işi deryacım bakarsın görüşüp ısınırsın kafanı çok takmamaya çalış düşünsende yaşanıcvak olduktan sonra yaşanıyo şimdiden sıkma canını

hayatcım senin bu çocukla tek sorunun görüşememek değil.daha şimdiden onun çevresini kafana çok takıyosun kültür farkı var aranızda.kültür farklılığı evlilikte büyük sorunlar yaratır sevgilin sana ayak uydurmaya çalışıcak sende ona. ama bu şekilde değiştirmeye çalışırsan sorunlar başlar seviyosan olduğu gibi sev onu çevresini düşünme yada yok ben yapamıyorum bu bile aklımı karıştırıyo dersen uzatma bence bu işi çünkü daha sonra sorunlar çıkıcak gibi görünüyo

gulincim geçmişimi artık arkama almam lazım ve kendime yeni yola devam etmem lazım..takılıp kalırsam ilerleyemem..tabiiki aceleci davranmıcam..
laleye gelince o yansın bence kaybettgi için bizim bi dönüşümüz yok olsa bile ben artık olamam okadara yaşananı kaldıramam midem okadar geniş degil..elime gelen fırsatları degerlendirmeliyim..hı illa olcak die bişey yok zaten kader kısmet işi bunlar bakalım şeker zaman göstericeç...

eskiyi silmen senin için çok güzel bişey cnm çünkü ben şuna inanıyorum ciddi sorunları olupta biten bi ilişki ne kadar birbiriniz sevsende bitiyo ben 2.ye birlikte olupta herşey mükemmel çok değişti bütün sorunlar bitti diyenini görmedim elbet bigün bitiyo çünkü arada yaşanan kırıklıklar yok olmuyo yorgunluk oluyo bu yüzden eski laleden hayır gelmiyceğini biliyosun zaten.önüne gelen fırsatları değerlendir cnm inan cesaret gerekiyo biraz yani yine üzülürmüyüm diye korkmak hiç bişeye yaramıyo

gulıncım aynı Şeylerı dÜŞÜnÜoruz...ben gelecegımı dÜŞÜnÜorum kımse ıÇın yıprataamam kendımı ınŞ allahım herŞeyın hayırlısınız verır ...nedenırkı baŞka..

canım belkıde haklısın aslında kültür farkı başta yoktu belkıde ben gerçekten onun eskisi gibi olmasını beklıyorum .eskiden caddede arabayla yarışan tiplerdendi,geceleri bırlıkte bara giderdik,10 dakıka görmek için esenyurt-bayrampaşa-caddebostan şeklinde araba kullanırdı.ama artık benım gece 9dan çıkmam problem onun için kız kısmı çıkmazmış 9dan sonra sokağa.,eskiden giyimime karışmazdı artık karışıyor,eskıden bırlıkte bara gıderdık artık beyfendımız yorgun oluyor,eskıden fenerbahce derneğine,yada taksımde bara gıder 4-5 gıbı benı eve bırakırdı ya çalışıyor yada çok yorgun olmuyor.eskıden 10 dakıka görmek için gelirdi artık aşkım nasıl olsa görüşürüz yorgunum yada iş var dıye söylüyor.ben eski hale gelmesini istiyorum onun oda bana kızıyor artık çocuk deiliz diye.bırde çok yoğun çalıştığı için artık eskisi gibi değil artık çevresi bırkaç kişi onlarda eskisi gibi değil işinde gücünde artık iş çevresıyle görüşüyor adamlar Allahın kürdü,kıroyum ama para bende dıyenler ve ben onlarla telefon konuşmasına bıle tahammül edemiyorum o çünkü kürdce konuşuyor anlamıyorum ve adamların tipleri nasıl desem hani sokakta ne bu ya ne biçim ayı dersin ya öyle tipler görüntülü konuştuğu için görüyorum tiplerini.benim ise artık takım elbiseli,iyi eğitim almış insanlar ve düşünsene bu insanlar yarın bizim için aynı ortama girecekler.nasıl olur aklım almıyor.ailesi desen aşiret aklım almıyor belkıde çok büyük sorunlarımız var.başkası olsa ayrılırdı ama ayrıldık gördünüz ikimizde yapamadık.napcaz boyle ne kadar sürer onuda bılmıyorum kafam allak bullak.:gitme:

ve işin kötüsü adam niyeti askerden geldiğinden beri bozdu ben bunları önüne koyuncada çekip gitti.gene barıştık gene nıyeti evlilikle bozdu.gene desem gene çekip gidecek.sussamda artık bakışımdan herşeyi anlıyor napcam bılmıyorum sorunlarım çok büyük.ama çok sevıyorum...

[ı]ecz gırl Şeeker ıstıosan denıceksın ama kendınden emınsen ılgın varsa nede zarar gÖrmesın bı sÜre ama baglanmamaya ÇalıŞ o senı Çok sevsın tapsın sonra sen...[/ı]

apuaa... napcammm ben ?

abınle arkadaş ise,abın duyarsa kızacak ise sakın denemeyi aklından bile geçirme,gün gelir karşına abinin arkadaşı olmayan,abının kızmayacağı bırısı çıkar.ama yok ben sevıyorum 3 senedır aklım da dersende herseyi göze alıp teklıfını kabul et.

Hayata anlıorum Çevresı sana uymuo ve hepsını problem olarak gÖrÜosun...napcan pekı ozaman ya devam yada tamamen sıl derım baŞka ÇÖzÜm yok.ya bu deveyı gudecesın yada bu dıyardan gıdeceksın.....

derya sen olsan napardın cidden ?
sevgin için çevresını es mi geçerdin ben mi kafamda çok büyütüyorum aslında bunların hiçbiri problem değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…