selam kızlarr,sizi sewiorum.iş yerinden giripde olayları anlatınca moralim bozuluo.kalbim sıkışıo.o yüzden bi gün ewdeyken anlatcam herşei.bitti zaten yani yine o kıza döndü benden sora çıktığı..neyse ya üzülüorum anlatcam herşei bi ara
solucan beklıyoruz.
gülin nbr?
gülin yorumlarını akşama sakla ben öyle yapıyorum heyecanla akşamı beklıyorumopuyorumnanaktan
e hani solucan anlatmamış mı? ben anlamadım ki olayı..
gülin bana özelden düşüncelerini yazabilirsin ben banlamam seni.çok korkuorum her gun korkuyla uyanıorum,kızla nişanlanıcak edicek fln die.hergun facebooktan takip edıorum falan deliriorum ayyyyyyyy yine fena oldum sigaraya gidiorum
gülin ben sevgilimi göremiyorum ya çok yogun çalışıyor sen ne güzel görebiliyorsun aşkımı görmeyeli onun iş yoğunluğundan dolayı yaklaşık 10 gün oldu çıldırcam artık ama bılıyorum çok yogun sürekli çalışıyor fabrıkada .yapacak bırşey yok keşke şu bayram olsada bıtse benımkısıde daha az çalışmaya başlasa ya.:gitme: bende görürüm uzun uzun ne güzel seni çok kıskanıyorum şu sıralar.
solucan fena olmuŞ İİce sadece yazık dİorum baŞka bİ kelİmem yok bÖle bİrİ İÇİn hala ÜzÜlÜosun ya....
Sen de bİ benİm gİbİ sİlemedİn bravo sana....
Bende dun bİ gelİŞme oldu kızlar artık sİz harİÇ kİmseye bİŞeymİ anltmıcam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?