Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

o kızla mı birlikte yine :1shok::1shok: ohaa diyoyum başkada bişey diyemiyorum kötükedihüso akşama bende burda olmaya çalışıcam merak ettim çok

solucan beklıyoruz.
gülin nbr?

iyiyim tatlım birazdan çıkıcam sevgilimi görücem sonra da arkdaşıma gidicem senden nbr ?

gülin yorumlarını akşama sakla ben öyle yapıyorum heyecanla akşamı beklıyorumopuyorumnanaktan

tatlım ben o çocukla ilgili aklımdan geçen yorumları yazsam süresiz banlarım zaten -tatlicadiarzu- çenemi tutmaya çalışıyorum

gülin bana özelden düşüncelerini yazabilirsin ben banlamam seni.çok korkuorum her gun korkuyla uyanıorum,kızla nişanlanıcak edicek fln die.hergun facebooktan takip edıorum falan deliriorum ayyyyyyyy yine fena oldum sigaraya gidiorum

gülin ben sevgilimi göremiyorum ya çok yogun çalışıyor sen ne güzel görebiliyorsun aşkımı görmeyeli onun iş yoğunluğundan dolayı yaklaşık 10 gün oldu çıldırcam artık ama bılıyorum çok yogun sürekli çalışıyor fabrıkada .yapacak bırşey yok keşke şu bayram olsada bıtse benımkısıde daha az çalışmaya başlasa ya.:gitme: bende görürüm uzun uzun ne güzel seni çok kıskanıyorum şu sıralar.

nıye hayırdır neyı akışına bırakamadık ben bıraktım valla.
topikte karışmadı sadece solucan her zamanki gibi karışık.

Galateia nasılsın? ne var ne yok?

e hani solucan anlatmamış mı? ben anlamadım ki olayı..

Princesscim solucan gelmedi ki olayı anlatsın ama anladığım kadarıyla sevgilisi ondan sonraki kız arkadaşına dönmüş,buda onların nişanlanmasından/evlenmesinden korkuyor.
eğer böyle ise ne biçim insandır bu ya anlamıyorum,kendını ne sanıyor her döndüğü insan kabul edıyor eskıme gıdıyım,olmazsa ondan sonrakıne hazır elımın altında 2-3 kız var ,ee bende hayatıma bakarım dıye düşünen bir zihniyete sahip insanlıktan nasibini almamış insan rolü oynayan bir varlık sadece.aklım almıyor.solucanda böyle birisi için acı çekiyor bırak solucan sen üzülceğine o üzülsün.değmez inanki değmez.

solucan fena olmuŞ ııce sadece yazık dıorum baŞka bı kelımem yok bÖle bırı ıÇın hala ÜzÜlÜosun ya....
Sen de bı benım gıbı sılemedın bravo sana....
Bende dun bı gelıŞme oldu kızlar artık sız harıÇ kımseye bıŞeymı anltmıcam ...

tatlım sakinleş artık yav sen neyini seviyosun bu şerefsizin neden seviyosun yani biliyorum sevmenin nedeni olmaz ama ytani gözü kör aşıklık 16 17 yaşlarında oluyo be solucanım biraz da gerçekleri gör nolur daha geçen gün seni sevmiyo diyoduk ama sen hayır beni seviyo diyodun nolur aç şu gözünü artık

kıskanma ya çok görüşmekte kötü bu sabah tartıştık biraz ve kalbini kırdım :gitme: aranız iyi olsunda elbet görüşürsünüz şekerim

deryam nasıl bi gelişme anlat hadi

hayatacım dun benım taa ortaokuldan berı bır arkdaŞım ve bu zamana kadar sÜrdÜrdÜk 15 yıla yakın zaten gÖrÜŞÜoduk dun benı ısrarla Çagırdır..
Gıttttım beyse Önceden mevzu olmuŞtu ama Şaka flan dıe dÜŞÜnmÜŞtÜm..
Abısıne dÜŞÜnÜolar benı cıddı Şekılde abısını tabıkı gÖrdÜm etttım ama bı muhabbetım yok..ÇoÇuk yakıŞıklı flan..gemıılerde ÇalıŞıo..hanı oda artık evlıılık dÜŞÜnÜomuŞ..durumu orta Şekerlı..kankamda dıokı bız senı ıstıoruz Özellıler ben senden daha ıısımı olcak 2 yıldan berı vardı kafamızda ..ben ŞaŞırdım..absı 20 gun sonra tekrar gıtcek 20 gun ıÇınde sÖz flan takalım dedı sonrada duruma gÖre bakarız..hanı ÇÇoÇu gıdıp gelıo o yuzden..ben bıŞey demedım tam olraka bı oturup konuŞuruz flan dedım ama suan hemen sÖz takamam dedım ...suan tam bı netıce yok tabı kafamda allak bullak bılmıorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…