Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ozaman yap ıÇınde kalmasın...
Abınde var ama arada cıddı olursa kımse problem Çıkarmaz canım..
Suan durum ne pekı karŞı taraftan

[ı]canım ben olsam gerÇekten sevıosam ıstıosam karŞımdakının sevgısınden emınsem olması ıÇın elımden gelenı yaparım aılemı bıle ına ederım...
Tabıkı aıle Önemlı es geÇemessın ama ına ederdım..
Benım laleyı kımse ıstemıodu ve ben buna ragmen bırlıteydım ve evlılık dÜŞÜnÜodum...ama gerÇekten guvenıp ınanıosun tabııkı suan etraftakı Çevrelerı tuaf gelıo ama zamanla ınsan herŞeye alıŞıo sende alıŞcaksın herkesı oldugu gıbı kabul etmek lazım ama ılk Önce onun aılesını ıkna etmesı gerek ondan sonra herŞeyın devamı gelır gene herŞey senınkınde bıtıo...
[/ı]

haftasonu annemlerin yanındayım uzun uzadıya düşünürüm.onlada gelince görüşüp konuşurum napım sanırım haklısın ayrı yapamadıgıma göre bırlıkte olmayı ,onu şimdiki halıyle kabul etmek ve cevreme/aileme kabul ettırmek zorundayım...

evet hayatacım ama Çok ınsan manı olmaya ÇalıŞıcak fıkır sunuca kafan karıŞıcak...ama ıstıosan bu adama hepsını es geÇıÇeksın...

Hayatacım öncelikle onun ırkına , kişiliğine bu şekilde Allahın kürdü vs gibi yaklaşman çok ters bana göre ...
Sen bu adamı seviyorsan böyle sevmelisin değiştiremezsinki adamın ırkını güzelim yada çevresini ,işini , tanıdıklarını , vs .Sen kendi aileni eğer ikna edip evlenicem diyorsan evlen sanane adamın iş arkadaşlarının kıroluğundan falan , eğer bu çocuk seni ailesine kabul ettirip evlenebilecekse sende en az onun kadar kararlı cesur olmalısın , yok eğer ben yapamam diyorsan da heriki tarafıda yıpratmadan yolunu çiz .Ben insanları katagorilere sokup herkesin aynı tip olduğu bi ilşki değil dünya da istemem doğrusu , sen aslında şuna karar ver bu adamı evlenecek kadar seviyor musun ? Cevabı evetse eğer kurcalayıp durma düşündükçe daha çok çıkmaza sapıcaksın , ailenle konuş oluruna bırak ..
Hayırlısı olsun hakkında ...
Ailene de güzellikle insanları milliyetlerine göre değil insanlıklarına gre değerlendirmeleri gerektiğini güzellikle , şirinlikle söyle ; sen Allahın kürdü dersen onlar ooo neler der..
Malum meseldir imam şederse cemaat bişey yapar yani sen kararlı ol ama çok önemli gerçekten istediğin buysa

teklıf edn o zatn abımle arkadas dıLler ortak tanıdıkları var... sımdı onumden gectı psıtım resmn kıppkırmızzı oLdm..sevıyrr 2 gn knsayalım ozluyor

mintcim yorumun için teşekkür ederim , dedıklerınde çok haklısın.insanların milletine ,ırkına göre kategorilere sokmak çok yanlış,oda benım kendımle ılgılı hatalarımı emınım düşünüyor ama o kendısı herşeyi es geçebiliyorsa bende es geçebilmem gerekiyor ama birşey var diyorum ya evlılık lafını açtığı anda ben onu eleştirmeye başlıyorum,ve elımde olmadan bir süre sonra sıze nasıl söylüyorsam daha beterlerını ona söylüyorum.onun için daha zor babasına maddi/manevı bağımlı ama elınden gelen tüm cesareti göstermeye hazır.hatta babamla gelip ben degıl kendısı konuşmaya bıle hazır.ama nedense içimde bir korku var .bilmiyorum ya cidden neden boyleyım 5 yılda çok şey deişti onun hayatında bu sanırım benı korkutan.belkıde dediğin gibi evlenebilecek kadar sevmiyorum yada evlılıkten korkuyorum.

BEN GELDIM KIZLAR..

AMA MAŞALLAH KıMSENıN BENı MERAK ETTıĞı YK ÖZELıME HIC MSJ GELMEMIS :umursamaz:

ecrin canım ben atamıyorum özel mesaj kutumda sorun var mesajlarımı sılemıyorum atılmıyor o yüzden aynı zamanda alamıyorumda.

hoşbuldum kızlar iyim kotu bı donem gecırdım ama atlattım sımdı yolunda gıbı hersey..

buarada gelişmelerinizi okudum cok sevındım hepınız adına..

umarım herey ıstedıgınız gıbı olur (Hayata,apua ve ecz_girl )

cnm hayatacım sana tek söylyceğim otur düşün bu adamın kocam olmasını istiyormuyum diye düşün eğer istiyorsan bunların senin aklına takılmaması gerekir ama yok istemiyosan bitir çok geç kalmadan.bi düşün o seni kendi çevresine göre değiştirmeye çalışsa kendi doğrularıyla seninkileri eleştirse hiç hoşuna gitmezdi dimi ? yapma cnm benim sen böyle yaptıkça adamda senden kaçar o daha çok korkar evlilikten sorunlar çıkar diye.önce sen gözünde netleştir sonra aileni ikna edersin zaten

BEN GELDIM KIZLAR..

AMA MAŞALLAH KİMSENİN BENİ MERAK ETTİĞİ YK ÖZELİME HIC MSJ GELMEMIS :umursamaz:

hoşgeldin kuzuuumm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…