Mİnt hoŞgeldİn bu arada.nasılsın? nasıl gidiyor?
canım belkıde haklısın aslında kültür farkı başta yoktu belkıde ben gerçekten onun eskisi gibi olmasını beklıyorum .eskiden caddede arabayla yarışan tiplerdendi,geceleri bırlıkte bara giderdik,10 dakıka görmek için esenyurt-bayrampaşa-caddebostan şeklinde araba kullanırdı.ama artık benım gece 9dan çıkmam problem onun için kız kısmı çıkmazmış 9dan sonra sokağa.,eskiden giyimime karışmazdı artık karışıyor,eskıden bırlıkte bara gıderdık artık beyfendımız yorgun oluyor,eskıden fenerbahce derneğine,yada taksımde bara gıder 4-5 gıbı benı eve bırakırdı ya çalışıyor yada çok yorgun olmuyor.eskıden 10 dakıka görmek için gelirdi artık aşkım nasıl olsa görüşürüz yorgunum yada iş var dıye söylüyor.ben eski hale gelmesini istiyorum onun oda bana kızıyor artık çocuk deiliz diye.bırde çok yoğun çalıştığı için artık eskisi gibi değil artık çevresi bırkaç kişi onlarda eskisi gibi değil işinde gücünde artık iş çevresıyle görüşüyor adamlar Allahın kürdü,kıroyum ama para bende dıyenler ve ben onlarla telefon konuşmasına bıle tahammül edemiyorum o çünkü kürdce konuşuyor anlamıyorum ve adamların tipleri nasıl desem hani sokakta ne bu ya ne biçim ayı dersin ya öyle tipler görüntülü konuştuğu için görüyorum tiplerini.benim ise artık takım elbiseli,iyi eğitim almış insanlar ve düşünsene bu insanlar yarın bizim için aynı ortama girecekler.nasıl olur aklım almıyor.ailesi desen aşiret aklım almıyor belkıde çok büyük sorunlarımız var.başkası olsa ayrılırdı ama ayrıldık gördünüz ikimizde yapamadık.napcaz boyle ne kadar sürer onuda bılmıyorum kafam allak bullak.:gitme:
BEN GELDIM KIZLAR..
AMA MAŞALLAH KİMSENİN BENİ MERAK ETTİĞİ YK ÖZELİME HIC MSJ GELMEMIS :umursamaz:
buarada gelişmelerinizi okudum cok sevındım hepınız adına..
umarım herey ıstedıgınız gıbı olur (Hayata,apua ve ecz_girl )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?