Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın kızlar bu arada direk daldım topiğe selamsız sabahsız kaydirigubbakcemile3

gulincm solucan fena uçmuş artık napcagnı şaşırmış..bizim gördüklerimizi göremio okadar kör olmuş..artık kendine çeki düzen verse iyi olur..

deryacım hayırlsıı olsun umarım iyi olur senın için.

kızlar ben artık dayanamayacağımı söyledim görüşememeye.kendisine dün akşam telefonda telı kapalıydı sarji bitmiş göya nasıl bir sarjsa 18 saat telı açılmadı bende şüpheleniyorum tabı acabalar var hala kafamda neyse bu telı açtı aradım sarj dedi tamam dedim.sonra görüşelim dedim kumanya dağıtıyorlarmış ve babasını eve götürmesi lazımmış gelemezmiş bende kudurdum .tabı artık görüşmek istiyorum dıye benım hayatım bu ıyı o zaman aılenı ıkna et ,bende her akşam evıme senın yanına gelıyım evlenelım dedi.tabı ben şok oldum.......bırsey dıyemedım yapabıleceksen kendıne güvenıyorsan evlenelım yanı durumum falan hersey ortada,sevıyoruz bırbırımızı bende bu durumdan yanına gelememekten mutsuzum ama napım sen söyle yemın ederım çare bulamıyorum evlen benımle başka çare yok dedi.ama ben ne aıleme söyleyemem evlenıyım dıye.napcam bılmıyorum...

hayatacım saol Şeker ama kafam Çok karıŞık nasıl anlatsamkı daha ortada bıŞeyde yok ama sadece konuŞulanla...
Sana gelınce Çok sevındım senın adına bÖyle bı karar vermesıne enıŞtemızın canım ıstıosan aılenle bı otur konuŞ bundan zarar gelmez...

kızlar çıldırcam ya adam cumartesi-pazar çalışıyor akşamları 9a kadar çalışıyor oda erken çıkarsa .böyle nereye kadar sürdürüm bilmiyorum sinirlerim altüst oldu doğru mu dıyeceksınız ama gerçekten doğru kızlar .fabrıkada ki makinelerin sesini bılıyorum onları duyuyorum yada aradığımda sürekli fabrıkada oluyor napcam ben ya.görüşememek çok büyük sorun oldu ben artık onu yanımda istiyorum...

derya annemın karşı olmadığı zamanlarda annem demiştiki kızım yapabılecekmısın adam 72 saatte çalışıyor.nasıl olacak evde olmayacak çoğu zaman yada gelecek yorgun doğal olarak uyuyacak çok doğruymuş ozaman anlamammıştım onu.

Son düzenleme:

canım otur bir düşün istersen,çocukla falan görüş belkıde kısmetin odur kım bılır.ama şu var ıyı düşün lütfen gemilerde çalışıyorsa uzun zaman evde olamayacak demektir,sadece telefonla yapabılırmısın bır evlılıkte çok iyi düşün tatlım.

deryacım sakın acele karar verme kankanın abiside olsa nasıl biri bilemezsin belki ısınamadığın tarafları olur yani 20 günde karar verilcek bişey değil bu ciddi bişey.sonradan pişman olabilirsin ki gemilerde çalışıyomuş bi gidicek bikaç ay gelmiycek buda birbiinizi tanımanıza engel olucak ayrıca şuan aklın karışık eskisini içinde tam bitiremedin iyice düşün cnm

hayatacım ne güzel işte yaa evlenmek istiyo işte bi kez konuş ailenle ağızlarını ara en azından bu böyle nereye kadar gider şeker ikinizde hayatınızı kurmuşsunuz artık daha kaç sene böyle gidebilir ki

[ı]gulıncm hayata zaten acele davrandıgım yok aÇıkÇası ben dedım 20 gunde olmaz dıe..tabıkı kımse kımseyı tanıyamaz ıÇıını bılemessın..kızlar evlenınce gıtmıcek..evlenene kadara gemılerde olcak..
Zaten laleyle artık bıŞeyde olmıgı ıÇın ıstemıorum zaten..artık yoluma bakmam lazım gerıye takılıp kalamam dÜŞÜncemde bu ..
Zaten bı oturup konuŞulur...bakıcam duruma gÖre acelem yok yanı..
[/ı]

gülin ben kendıme güvenmıyorum gerçekten ben ilgi istiyorum ama adamın yaptığı iş kot yıkama .adam bır ıs alıyor 3 günde bıtır dıyorlar adam 72 saat kalıyor fabrıkada.yada erken çıkması 9 olacak ben yanımda olan bır ınsan istiyorum,benımle ılgılenecek bır ınsan ıstıyorum onu anlıyorum ilgilenemıyor çünkü para kazanma hırsı var içinde kendisi için değil ikimiz için yapıyorum ben keyyfımden değil babamın anneme verdıgı gıbı deıl dedemın babaneme verdığı yaşantıyı vermek ıstıyorum dıyor .yenımı oldu dersen hayır ama ben çalışmaya başladıktan sonra anladım ben 7de eve gelıcem 9a kadaer yemeğimi yemiş olucam düşünsene .kocan yanında yok 3 gün nerde para kazanıyor 15 gündür adam çok geç saatlerde eve gidiyo görüşemiyoruz.hayatım boyunca boyle bır yaşantı isteyip istemediğimden emin değilim.birde şu var ya görüştüğü iş çevresini biliyorum benı genelde uzak tutmaya çalışıyo ama benım cevremle onun cevresı nasıl aynı ortama girer bılmıyorum cidden.geçen gün pot kırdım benım çevrem o senın ıcın değiştiremem kusura bakma bunu kafana sok dedi.haklı ama ben onu değiştirmek istiyorum bırazda olsa bızımkılere uygun hale getırmek ıstıyorum....

birde şu var bızımkıler çok karşı çıkacaklar.oyüzden daha bır zaman sonra dıye düşünüyorum ama bu sefer gene dıyecek sen senınkıler yüzünden istemiyorsun ,hayatımız boyunca evlenemeyeceğiz dıye yıne çekip gitmesinden korkuyorum.doğru ikimiz de hayatımızı kurduk artık ve 5 sene oldu çıkmaya başlayalı ona göre.napcam bılmıyorum çok karışığım hemde çok....

Son düzenleme:
hayatacım canım Çok karıŞık kafan otur ııce dÜŞÜn derım adam ıkımız ıÇın ÇalıŞıo dıosun bunda zarar yok tabı ama ılgıde olmassa olmaz sen dedıklerınde haklısın Şeer bıde aılenı alıcaksın ama olmasa bıle bı oturun kkonuŞun evdekılerler ..onlada konuŞ ÇalıŞmasını konuŞulmadan olmazı..

ya eskılere bakarsan grrsn zatn de .. benmm taa oncekı eczanenıun orda bankada stajyerlık yapan bı arkds vardı ozamnlar hoslanodm oda bellı edıyrdu ama ortada bısey yoktu.. 3 yıl gectı aradan telfn fLn ykrtu grusemedık srnra ebn bunu bnm bı arkdaısn yanında grdm facebookuna baktım buldm ekledım cok sevndı fLn snra ıs cıkısıma geLdı kaç defa butun her gn knusuruz nette her gn hep kaga edıyrz snra barısyrz svgıLı gıbı 2 3 hfta fln oLdu gecen gn geLdı mersıne gtsemde senden kurtlsam fln dedı bend ebastım gıdıodm tutu kolumdan koluma grdı snra eve gtm ben fLn dnde teklıf ettı bısı solemedım

Son düzenleme:
işte konuşuyorum ama değişmiyor ki ya bır ınsanın bır kahve ıcecek vaktı olmazmı bu adamın çalışırken olmuyor akşamları bıle 9a kadar.:gitme:

sizce ben çok mu kapris yapıyorum ya sızce bu kadar çalışması normal mi?

hayata hafta ıÇı tmm ÇalıŞsında hafta sonudamı vaktı yok 1 kaÇ saat anlamadım ben..
Ecz gırl hadı bakalım hayırlısı olsun..

derya sayılı günlerde var malesef çok yoğun çalışıyorlar.evin tek oğlu olduğu içinde o kalıyor işçilerin başında müdür falan yok ne bılım off ya...geçen hafta cumartesı-pazar çalıştı mesela hemde ıkısındede gece 12ye kadar.offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…