noldu deryacım nasıl bır gelişme var?
günaydın bu arada...bende de bır gelişme var...
hayatacım saol Şeker ama kafam Çok karıŞık nasıl anlatsamkİ daha ortada bİŞeyde yok ama sadece konuŞulanla...
Sana gelİnce Çok sevİndİm senİn adına bÖyle bİ karar vermesİne enİŞtemİzİn canım İstİosan aİlenle bİ otur konuŞ bundan zarar gelmez...
hayatacım dun benİm taa ortaokuldan berİ bİr arkdaŞım ve bu zamana kadar sÜrdÜrdÜk 15 yıla yakın zaten gÖrÜŞÜoduk dun benİ ısrarla Çagırdır..
Gİttttİm beyse Önceden mevzu olmuŞtu ama Şaka flan dİe dÜŞÜnmÜŞtÜm..
Abİsİne dÜŞÜnÜolar benİ cİddİ Şekİlde abİsİnİ tabİkİ gÖrdÜm etttİm ama bİ muhabbetİm yok..ÇoÇuk yakıŞıklı flan..gemİİlerde ÇalıŞıo..hanİ oda artık evlİİlİk dÜŞÜnÜomuŞ..durumu orta Şekerlİ..kankamda dİokİ bİz senİ İstİoruz Özellİler ben senden daha İİsİmİ olcak 2 yıldan berİ vardı kafamızda ..ben ŞaŞırdım..absİ 20 gun sonra tekrar gİtcek 20 gun İÇİnde sÖz flan takalım dedİ sonrada duruma gÖre bakarız..hanİ ÇÇoÇu gİdİp gelİo o yuzden..ben bİŞey demedİm tam olraka bİ oturup konuŞuruz flan dedİm ama suan hemen sÖz takamam dedİm ...suan tam bİ netİce yok tabİ kafamda allak bullak bİlmİorum..
deryacım hayırlsıı olsun umarım iyi olur senın için.
kızlar ben artık dayanamayacağımı söyledim görüşememeye.kendisine dün akşam telefonda telı kapalıydı sarji bitmiş göya nasıl bir sarjsa 18 saat telı açılmadı bende şüpheleniyorum tabı acabalar var hala kafamda neyse bu telı açtı aradım sarj dedi tamam dedim.sonra görüşelim dedim kumanya dağıtıyorlarmış ve babasını eve götürmesi lazımmış gelemezmiş bende kudurdum .tabı artık görüşmek istiyorum dıye benım hayatım bu ıyı o zaman aılenı ıkna et ,bende her akşam evıme senın yanına gelıyım evlenelım dedi.tabı ben şok oldum.......bırsey dıyemedım yapabıleceksen kendıne güvenıyorsan evlenelım yanı durumum falan hersey ortada,sevıyoruz bırbırımızı bende bu durumdan yanına gelememekten mutsuzum ama napım sen söyle yemın ederım çare bulamıyorum evlen benımle başka çare yok dedi.ama ben ne aıleme söyleyemem evlenıyım dıye.napcam bılmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?