şimdi en bastan söliim yazıcaklarım biraz uzun olabilir onun için kusura bakmayın..
biliosunuz yazın olanları ve en sonunda benım buna msj atıp makyaj esyalarımı isteyisimi,sonra tekrar görüşmeye başlayışlarımızı.
ilk 3 gün herşe güseldi bi kaç olay dışında.ben bunun msn ve facebook şifresini aldım.akşam ewe dönünce girdim msnine maillere.bi baktım o kız ikisinin ismine hotmail adresi almış,sonundada 23 war benmkinin uğurlu sayısı.hemen ona da sölemiş..uyuz oldum.varan 1di bu.waran 2 gönderilen maillerde bni bekliomuş.kıza haziran başında mail atmış bi gece saat 3de.demişş işte akşamları pc yi açıosun bana bişi yazmıosun göndermiosun,hiç aklımdan çıkmıosun nası olucak bu işin sonu,bide şarkı eklemiş yıldız tilbenin bak demiş yıldızın sesi çok hoşuma gitti sana da yolluorum.mockk bebeem l love youu falan yazmış hep benim ona yazdıgım şeyleri kullanmış böle warya deli oldum.bide baska bi maildede kızla resimleri war 3 tane :sinifsinif: kız kulesinin oraya gitmişler,orda çekilmiş.resim üstünede yazı yazmış krocan.kız kulesi aşıkları demiş dierinede,gerçek aşk budur yazmış.ayy delirdim çünkü 1 gün önce benlede kız kulesine gitmişti we aynı yerde benle de resmi war.ne şirin dimii :ecrin_bebek:
ben hemen aradım bunu.dedim bunlar ne ne zmn atmışm hatırlamıorum flnn dedi.kızdım dedimki ben senle yapamicam o da tmm dedi kaapdım yüzüne.ertesi gün aramadı ben aradım saalk gibi.bu tarz olaylar oldu hep kızdım buna bitti dedim ertesi gün aradım.bi yandanda böle saçma msjlar atıodum.sen şölesin sen bölesin kötüsün,çok üstüne düştüm.halbuki en başında bana demiştiki solucan bu sefer birbirimizi çok sıkmayalım,eskisi gibi olmasın ilişkiimiz,bak gördüm gerçekeri,sensiz olmuo,kimse senin gibi sewmio,bana biraz zaman wer dedi.ben hep üstüne gittim bunalttım onu. rahat ol bi dedi,arama dedi aradım
( bi süre sora eski ilişkimize döndük kawga saygısızlık bakımndan.ben aramadıkça msj atmadıkça kendiliğinden çok nadir msj atıodu deliridoum bende nie aramıo die.yine irenmeyelim birbirmizden,bak seni çok özledim içim içimi yiodu ama nefret ettrdin kendinden solucan yeter artık demeye başladı,eskisinden daha beter olmuşsun dedi :sinifsinif:
ilk günler sesi çıkmıodu hiç,bana karşı ezikliği wardı yaptığım şerefsizliğin farkındaım diodu ama soradan ben buna dırdır yapınca soudu benden glb..
neyse bi akşam eniştesi,ablası gelmiş bunlara hamile olan ablası.oturuolarmıs abalsı demiş solucanla mı barıstın sen,annesi zıplamış hmen ordan sakın ha demiş.benmkide demiş yeter sizin yüzünüzden kimseyle çıkmıorum kimseylede ewlenemem ben,uyuz oldum size ewlenmıorum yemin ederim demiş basmış çıkmış.ne zmn ailesile tartışsa hep suçlu benim her lafına senin yüzünden die başlıo.sora bi akşam yine hep beraber oturuolarmış o hamile olan uyuz sewimsiz ablası demiş ya işte solucanla nie görüşüosun kaç gündür moralim bozuktu,görüşme demiş.lalede demişki kız sewio beni bak o kadar sey oldu ne bilim aldattım yinede beni bırakmadı hep sewdi bu dewirde senin sewdini diil seni sewen biriyle ewlenicen falan demiş.sorada yemin ederim seni gerçekten istemiolar sakın diolar,anlaşamazsınız solucan deli ,saygı yok demişler.lalede ben delirttim onu demiş. (bi ara bu askere gitmeden önce ben facebook açmştm eski sewgilimide eklemiştim,lale bunu görmüştü ayrılmştı çok büyük olay yapmştı.sora annesi ablasıda örendi ama eski sewgilimi ekledimi bilmiolardı,sadece facebook açtım die ayrıldı benden sanıolardı.bnm resimlerimi dolabına yapıştırmıştı onların hepsini yırtmış sinirle parççalamış.ablası annesi ona demişlerdi as o resimleri yerıne,solucan senı sewıo,facebook açtı die ayrılınmaz die biiton dırdır etmişlerdi.ablası bana msj atmıştı cnm ben senın yanındayım die msne ekle beni konusuruz fln die.çok sewıolardı beni yani
neyse konuyu daıttım) işte annesi demişki zamanında ablan sana dıodu solucanın resimlerini yırtığında,yırtma resimleri,git barış diodu bak şimdi istemio ablan hayatta olmaz hakkımızı helal etmeiz demişler fln ..
hamile oaln ablasından arabasını istemiş bişi için ablası wermemiş,sen solucanla görüşüosun onu bindiirosun wermem demiş.yine bana kızdı ben eskiden arabayı ne rahat alıodum şimdi hepsi cephe aldı bana,senin yüüzünden huzurum kalmdı ewde dedi.
ertesi günde bu msne girdi öğlen ben yazdım buna sora bu dediki şimdi kawga ettik ablamla senin yüzünden dedi.yine naptım şimdi ben dedim.tam araba gösterdıoum pazar günü bakmaya gidicekitk dedi,o sırada sen yazdın altta gördü ablam adını dedi.sen hala bunla mı görüşüosun,mektuplarında yazdıklarını biliosun resmen biizm azımıza .ıçıodu,gurur yok mu sende ne kadar adisin,ümit werme onada,hattını deiştiricem senin araba falanda yok unut almıorum alimde onu gezdir demiş.lalede görüşüorum git başımdan oruçluyum zaten elimden bi kaza çıkıcak demiş gitmiş ablasıda içeri.
akşamda hamile olan abalsı gelmiş yine iftara bunlara bizde o gün buluşucaktık demiş solucanla görüşüosn die araba almicaz sana demiş wıdı wıdı konusmus.lalede kawga cıkartmıs ablası basmış gitmiş ewde kalkmış sofradan..
buluştumuzda anlattı bunları.artık olmuo wazgecelim dedi,baksana istemıolar dedı baya laf etti.ben ağladım falan sinirden sora tmm dedi bida konusucam ama şimdi diil dedi.beni sıkma bi rahat dur 4 5 gün dedi.ben yine sıktım bunu.bi akşam facebooka grdm baktım lalenın ablası bu benden sora cıktıgı kızın resmıne yorum yazmış.kız böle nişan kıyafeti giymiş profil resmi yapmış bunu.ablası demişki güzeller güzelim benim maşallah çok tatlı olmuşsun nazar değmesin bebeğim ama nişanlandım deme :)) yazmış,kızda yok ablacım presnsimi bveklıorum ben
( belki döner geri beni alır die bak nişanlıklarımı giydim öle beklıorum gördün mü yazmış.ay beynımden wurulmuşa döndum hemen msj attım lalaye bu ne demek oluo die.o da dediki ben sana dedim ewdekiler seni bitirmiş artık,ne diyim daha bıktım yoruldum bişi düşünemıorum dedi.böle böle bu soudu benden.ewdekilerin tutumu onu benden uzaklaştırdı..bu yaşananlar bana olan hislerini deiştiriomu dedim değiştirmezmi solucan dedi..ertesi günlerde yine ben arıodum bunu bigün arıorum açmıo msj attım yeter artık ya açsana dedim o da msja attı işte demişki solucan wazgecelim artık,baksana seni aramak içimden bile gelmıo naptıgın umrumda deil boşuna nie urasım senle ewdekilerlede barıstım senle mutlu deilim bari ewwde mutlu olim.kimseyi istemıorum,yalnız kalmak istiorum.kalbini kırmak istemıorum ama bu ilişki eskisi gibi olmuo olmicakta.böle dewam ederse acı çeken hep sen olucaksın dedi.ben iş yerindeyidm ağla ağla ağla öldüm ağlamaktan kalktım yanına gttm kızdı neden geldin die.baya bi konustuk arama beni 1 hafta arama dedi.kimseyi istemıorum dedi.ewdekielrle barıstım dedi.nası barıstın dedım,işte demişki anasına ablasına ben solucanla barışmamıştımki öle arada görüşüoduk çay falan içioduk siz hemen kafanızdan wıdı wıdı konuştunuz demiş.sen bi taraftan bastırdın ew bi taraftan al böle oldu.ablamla kawga ettin o çocuk beynınle al gör şimdi dedi.bnm halimide göruosun babam yok ablam dul yani solucan dedi.bi işe giriym arabamı alim,pittbullda alıcam baska bişi istemiorum.kimse aramasın beni ramazan bitene kdr fn dedi.
ben buna kntru yok die kntr attım annemden,bişiler alıodum,iş başwuruları yapıodum bunları söledim madem bişi yapıosun ne sölüosun ya dedi.hiçbişiin değeri yokmuş sende dedim.baya konustuk arama dedi ok dedim,ewe gttm.facebooka grdm baktım o kız onurun hamile olan ablasınıda eklemiş we profil resmine onurla ikisinin sarmaş dolaş resmini koymuş mafoldumbenmafoldumben ben şok oldum aradım laleyi gizli nodan çünkü benım tellerimi açmıo.dedim sen o kızla mı görüşüosun kız ikinizin resmini koymuş ablanıda eklemiş dedim.bilmiorum solucan ilgilenmıorum görüşmüorumda dedi.yanındanda kız sesleri geliodu nerdesın sen dedım kim onlar dedim.mahallaedym dedi kız isimleri saydı bide şenay die bi isim söledi eski çıktıgı kızdı bu.ha dedim senın çıktıın şenay mı bu dedim,ha bi zmnlar çıkmıştık dedi.dedim bitti ya ne halin warsa gör şenayla mı takılıosun,o kızla mı kızdım kapadım tamam dedi bu kapadı.
ertesi gün facebookuna bi baktım bunun benden soraki kızı tekrar eklemiş mafoldumben beni msnden silmiş.facebookuanda ' verilen sözler yalann olabilir ama hissedilen gerçektir.. ' yazmış.facebooka hiç eklemedi bni ztn barıstımızdan beri ablaları görür die heralde mafoldumben ben msj attım kızla mı barıştın dıe cwp wermedı aradım sesimi duydu suratıma kapadı.en son bi msj attım dedimki pislik ne haliniz warsa görün allahın cezaları.sen ne kadar saklasan da ben gerçei biliorum dedim.bi kaç gün sorada kızla ilşki içinde yaptı durumunu we kızın resmını we ikisinin resimlerini koydu.benim öldüğüm gün o gündü..birdahada hiç aramadım.