Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

naber apuaa bebeim.
ben wazgeçtim bişi yapmıorum artık biliosunuz,sadece olanları yediremıorum kötüyüm böle oldugu için.yoksa bi çabam yok

iyiyim solucan şeker..canım vezgeçmen çok guzel sevindim...yoluna bak yaşadıkların normal ama inan daha ne iileri çıkçak..
sen daha nasıslın

iyiyimm hayata o işde oldu gibi konuştuk flan bakalım zaman ..ciddiler şeker bende etkilendm baalım yaa ama acele karar vermek istemiorum...

kızlar ben geldim.bugün çok mutluyum bitanecik sevgilim bu sabah büroya kocaman bi buket çiçek yolladı şok oldum nolur dua edin hiç bozulmasın...:asigim::asigim:

şimdi geçmişi okuyup tekrar geliyorum şekerleryerimseniben

Gulıncım Çok sevındım ay ne kadar guzel yaaa valla aman bozulmasın hıÇbıŞey hep mutlu ol canım...Özel bı gunmuydu yoksa Ölesınemı

haklısın hayatacım aslında yani sen üzülme diye karşı çıkıyolar ama sonuçta bu ikinizin hayatı ikinizin ilişkisi sevgilin çok ama çok kötü şeyler yapmış olsa o zaman haklılar ama ilişkide her hatayı bi tarafa yüklememek gerek sen mutluysan hiç çevreni düşünüpte bunaltma kendini

kızlar meraba uyelıgımı sılıyrm artık gırmek ıstemıorum KK ya kendınıze ıı bakın...

ecrin noldu kuzum yaa yine yorum yazmışsın silmişsin ben okuyamadım bile kızlar sebebini bilen varsa bana da yazabilir mi neler oluyo özelden yazsanızda olur

iyiyimm hayata o işde oldu gibi konuştuk flan bakalım zaman ..ciddiler şeker bende etkilendm baalım yaa ama acele karar vermek istemiorum...

cnm çok sevindim seninde etkilenmene güzel bi başlangıçtır inşallah senin için

Gulİncİm Çok sevİndİm ay ne kadar guzel yaaa valla aman bozulmasın hİÇbİŞey hep mutlu ol canım...Özel bİ gunmuydu yoksa Ölesİnemİ

yok tatlım yaa özel bigün değildi ondan çok şaşırdım zaten aldatan erkekler yaparmış böyle şeyler acaba benim ki beni aldatıyomuakannehir :roflol:ayy bizlere yaranılmaz valla çiçek almasa odun olur alsa aldatıyo olur :roflol:

[ı]gulıncım hahaha kız Öle deme ıÇınden gelmıŞtır....
Canım bılmıorum ama etkılendık bu bellı bıŞeyÇ...zamanımız az 1 ay flan burda sonra gemıye o benı korkutuo...ama sÖz falan alamadan gıtmek ıstemıo 6 ay sonrada dugun dıolar tabı bana kalmıŞ bıŞey ama ..yanlıŞ bıŞey yapmak ıstemıorum hem tanıdıklar arkdaŞımın abısı ben kımseye yanlıŞ yapmak ıstemem..bılmorum..
[/ı]

[ı]gulıncım bunu peŞındne evlenme teklıfı gelmesse ŞaŞırma...benım nıŞanlım sevgılıler gununde ıŞyerımın kapısına ÇıÇek getırmıstı akŞamıda evlenme teklıfı etmıŞtı...3 ayda nıŞanlandık onun ısrarlarıyla ama kısmet olmadı ıŞte[/ı]...

içinden gelmiştir cnm o benim :asigim:
cnm gemide çalışıyo olması düşündürücü birbirnizi tanımanız zor olur ama 1 ayda bi bak bakalım tavırları nasıl yani az çok tahminde bulunursun daha sonra gelincede biraz sözlü durursunuz o aşamadada tanırsınız birbirinizi ama şimdi söz 6 ay sonra düğün çok çabuk olur şeker

sanmıyorum yaa evlilik için çok erken daha onunda şuan için düşündğünü sanmıyorum ama kendi aramızda bi yüzük taksak fena olmazdı :kedi:

canım çoçuk ben nedersem onu kabul edio sen nasıl istersen öyle yapalım dio...istersen biraz daha tanımak için süreyi uzatırım dio ...canım acele davranamam....işte bilmorum ama mutluyum ya içim bi hoşş..
gulincim takın bencede aranızda bişeyler

.....

Son düzenleme:
gulincim inş ya sende takarsın yakında bişeyler olur...
canım tanıdıklar die bide istedim ama bakalım...artık kimseyle ugraşamam sıkıldım..ciddi bişeyler olsun istioum...allahım hayırlısını nasip etsin hepimize...evet çok çektik canım artık mutlu olalım bak gun dogmadan neler doguo kader ya

öyle valla gün doğmadan neler doğuyo cnm güzel şeyler doğsun ama :Saruboceq:

solucan pardon ama kim arıcak ya...sen hala telmi bekliosun boşuna beklemede artık hayatına düzgün birini sok derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…