canım onlar benım ıyı günümdede kötü günlerimdede hep oldular ve ben kımseye ben barıştım dıyemıyorum.ınsanlar artık çıldırmışcasına tepkı verıyorlar.neden karıştırıyorsun demişsin acı çekerken ,ağlarken hepsi yanımdaydılar.moral vermeye çalıştılar ve hepsı üzülmemden inanılmaz derecede korkuyorlar ama hepımız değişik bunu farkına varamıyorlar.ve kendılerıne göre haklı olup yorum yapıyorlar.karışmak değil bu kımse ya şudur budur demıyor ama tercıhını yenıden senı üzülcek yola giriyorsan bız yokuz dıyorlar,kızım sen bı psıkologa gıt cıddı dıyroum dıyenler bıle var aralarında.bılmıyorum.
kızlar meraba uyelıgımı sılıyrm artık gırmek ıstemıorum KK ya kendınıze ıı bakın...
iyiyimm hayata o işde oldu gibi konuştuk flan bakalım zaman ..ciddiler şeker bende etkilendm baalım yaa ama acele karar vermek istemiorum...
Gulİncİm Çok sevİndİm ay ne kadar guzel yaaa valla aman bozulmasın hİÇbİŞey hep mutlu ol canım...Özel bİ gunmuydu yoksa Ölesİnemİ
[ı]gulİncİm hahaha kız Öle deme İÇİnden gelmİŞtİr....
Canım bİlmİorum ama etkİlendİk bu bellİ bİŞeyÇ...zamanımız az 1 ay flan burda sonra gemİye o benİ korkutuo...ama sÖz falan alamadan gİtmek İstemİo 6 ay sonrada dugun dİolar tabİ bana kalmıŞ bİŞey ama ..yanlıŞ bİŞey yapmak İstemİorum hem tanıdıklar arkdaŞımın abİsİ ben kİmseye yanlıŞ yapmak İstemem..bİlmorum..[/ı]
[ı]gulİncİm bunu peŞİndne evlenme teklİfİ gelmesse ŞaŞırma...benİm nİŞanlım sevgİlİler gununde İŞyerİmİn kapısına ÇİÇek getİrmİstİ akŞamıda evlenme teklİfİ etmİŞtİ...3 ayda nİŞanlandık onun ısrarlarıyla ama kısmet olmadı İŞte[/ı]...
canım çoçuk ben nedersem onu kabul edio sen nasıl istersen öyle yapalım dio...istersen biraz daha tanımak için süreyi uzatırım dio ...canım acele davranamam....işte bilmorum ama mutluyum ya içim bi hoşş..
gulincim takın bencede aranızda bişeyler
gulincim inş ya sende takarsın yakında bişeyler olur...
canım tanıdıklar die bide istedim ama bakalım...artık kimseyle ugraşamam sıkıldım..ciddi bişeyler olsun istioum...allahım hayırlısını nasip etsin hepimize...evet çok çektik canım artık mutlu olalım bak gun dogmadan neler doguo kader ya
kızlar beni arar mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?