Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cnm aranızda baya bi kopukluklar olmuş ve toparlanamamışsınız ayrıca aranıza karşılıklı yalanlar girmiş.şimdi barışsanızda bi güvensizlik olucak aranızda güven olmadan da olmaz ikiniz içinde bitmesi en mantıklı karar olmuş bence

ne yazık ki ben ona artık güvenemiyorum yalan söyledigi için degil.ben anlarım geçmişte bir şey olur söyleyemez normal karşılarım ama ben artık beni bırakmayacagı konusunda inanmıyorum.yeniden birlikte olmak istemiyorum çünkü yeniden acı çekmek istemiyorum çünkü bana deger verdigine(artık)inanmıyorum ne yazıkki ikimizde birbirimizi çok üzdük ikimizde birbirimizi kırdık şu ana kadar elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım onu etm dedi etmedim bunu yapma dedi yapmadım bazı istisnai durumlar dışında ama beni sevmedi sanırım kendi kafasında bir sliuistu yaratmış onu seviyordu beni ona oturtmaya çalışıyordu.ben oturamayıncada sorunlar çıkıyordu.ben artık yalvarmaktan sevgi dilenmekten yoruldum.içim acıyor çünkü gerçekten çok güzel günler yaşadık.ben hep uzakta oldugumuz için sorunlar oldugunu düşünmüştüm.çünkü ne zaman onun yanına gitsem çok mutlu oluyordum.ona ne kadar kızgın kırgında olsam mutlu oluyordum.demek ki sadece ben mutluymuşum

ben seviyorum dogru..canımda acıyor dogru..psikopata baglamış haldeyim aglamaktan bir umut beklemekten yoruldum..ayrıldıgımızın ertesi günü facede hem silmiş hem engellemiş msnde aynı şekilde bu kadar kötü bir insanmışım ki bunlarıda yaptı sagolsun..ama şunu biliyorum benim kadar sevecek birini bulamayacak..facede engellemiş ama ben yine birşekilde ulaştım profiline ve oraya bir şerkı koymuş ayrılıgın ertesi günü.benim hep gözlerimin güzel oldugunu söylerdi haluk leventin şarkısını koymuş düşündürdü beni yine gözlerin diye ve ne yazık ki umudumu arttırdi biraz..çok aptal ve aciz bir insanım bu yüzden kendime öyle kızıyorum ki

ah be kızlar bilmiorum.bzen deli oluorum o kızla ewlencek die bazende dıorum sewmıo onu da kullanııo..
bgn sayfasına baktım hala kızla cıkıolar,resımler duruo ama 2 wideo paylaşmış böle ibizadaki partiler kızlar fln resmen sewişiolarr iyy dedım pislik..
sizce o kızı sewıo mu?

solucan yeter artık yeter bak adam adam olsa sana değer verridi.ailesi istemesede isteteceğinden gözün kapalı emin olurdun.ailesi seni istemese o istese sana derdim ki sende sevıyorsun sonuna kadar git ama sevmiyor.daha ne yapmasını beklıyorsun vazgeçmek için aklım almıyor.bu kadarmı kendıne saygın yok senın ya.adam bir sürü insanla görüşüyor ve elinin altında başka bırsınıde bekletıyor ve senınle olmayacağını anladığı anda çekip ona gidiyor.ve bu sefer onu kullanuyor mantıgındasın,kulllansa sana ne sevse sana ne sana değer vermeyen ınsan ıcın yaptıklarına bak ya.kendine gel lütfen bak bızde barıştık.şimdi çok farklıyız sonuna kadar güvenıyorum.seven ınsan arar,yada konturu falan yoksada sen aradıgında ıyı yapmışsın der ve nerede ne yaptıgını merak eden şekilde konuşur ama adam hiçbirini yapmıyor ve başkasını soktu hayatına.ya bencede artık psıkolojık tedavı almaya başlasan ıyı olacak ben senın sonunu ıyı görmüyorum.bu sevgı degıl saplantı ve saplantıları bır ınsanı ölüme bıle sürükler.lütfen bır psıkologa gıt kendın başka çıkamayacaksın bu durumla.

kızlar ben çok kötüyüm çok şükür lale ile aramız her geçen gün daha iyiye gidiyor ama şu var ben kendı çevremde kıme barıştık dersem ortalık ayağa kalkıyor,kendıme hıc saygım yok mu ,onlara hıc saygım yokmu bu kadar acı çektım gene nasıl barışırım .daha napmayı beklıyorsun dıye .gerekırse sen onu sılmezsen bız senı sılerız dıyorlar.dayanamıyorum.bu akşam iftara gıttım arkadaşlarımla orada benımkıyle konuştum adını söyleyınce bırısı tesadüfen duymuş ortalık bırbırıne girdi.çok kötü oldu moralim.benımkıne her geçen gün daha çok bağlanıyorum çok kötü durumdayım:gitme: bir arkadaşım harıcınde kımse o haklı gözüyle bakmıyor.ınsanlar çıldırmış gibiler ya.

off solucan offf sana cevap falan yazmıycam artık çünkü bizim yazdıklarımızı hiç kaale almıyosun,sanki hiç okumuyo gibisin yaa neyse git yalvar o zaman yine aşağılat kendini küçült off kırmıyım seni diyorum ama hakim olamıyorum artık dilime üzülüyorum haline

hayatacım neden çevrendekilerin hayatına bu kadar karışma hakkını veriyosun ki niye konuşturuyosun ki bide üzüyosun kendini

canım onlar benım ıyı günümdede kötü günlerimdede hep oldular ve ben kımseye ben barıştım dıyemıyorum.ınsanlar artık çıldırmışcasına tepkı verıyorlar.neden karıştırıyorsun demişsin acı çekerken ,ağlarken hepsi yanımdaydılar.moral vermeye çalıştılar ve hepsı üzülmemden inanılmaz derecede korkuyorlar ama hepımız değişik bunu farkına varamıyorlar.ve kendılerıne göre haklı olup yorum yapıyorlar.karışmak değil bu kımse ya şudur budur demıyor ama tercıhını yenıden senı üzülcek yola giriyorsan bız yokuz dıyorlar,kızım sen bı psıkologa gıt cıddı dıyroum dıyenler bıle var aralarında.bılmıyorum.

kızlar meraba uyelıgımı sılıyrm artık gırmek ıstemıorum KK ya kendınıze ıı bakın...

bişi olmadı kızlar sadece sıteye gırmk ıstemıorum artık..
hepınıze msn adresım var konusmak ıstersenız ordan da devam edebelırız sorun dgl..

gunaydın kızlar hayırdır noldu problem nedir..ecrin msn ne yok şeker bende..
hayata başkalarına aldırmayın..
solucan sende vazgeç be şeker..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…