merhaba kızlar bende aranıza girdim sanırım kadınlar klübünün heryerine yazdım derdimi de bir türlü rahatlayamadım ya.biz iki sene evvel çok güzel başlamıştık bunla o bana teklif etmeşti ben önce kabul etmedim hem o arada biriyle görüşüyordum(ama sevgilim degildi sadece daha yeni başlamış bir flörttü diyelim)hem de uzakta zor olacagını biliyordum.ama beni bir şey ona çekti ve kısa bir zaman sonra sevgili olmuştuk.daha önce yaşamış oldugum bazı olaylar vardı ve bunu bir insana heleki sevgilim olacak bir insana anlatmak çok zordu.o yüzden ilk başta anlatmamayı düşündüm.tabi o söylenmedik bir şey kalmasın aramızda faln diyordu bende yok zaten diyordum ama her deyişimde içimde ateşler çıkıyordu sanki...sonra ben dayanamadım ve söyledim böyle böyle diye tabi bu bana bitti dedi.daha birbirimizi göremeden elele tutuşmadan bitti demişti.o zaman bende boşver diyebilirdim ama diyemedim ne yazıkki atladım otobüse istanbuldan düzceye bunun yanına ben gidince çok mutlu oldu tabi bir anda affetti beni.ondan sonra herşey çok güzl devam etti taki bir sene sonrasına kadar...facebookta bana çıktıgım biri olup olmadıgını sordu bende yok dedim.gerçektende yoktu ama bir tanesiyle bir arkadaş aramı yapmak istemişti olmamıştı. o an aklım gelmişti ama ciddiye alıp söylememiştim daha sonra mevzusu geldi bir şekilde böyle böyle dedim ama beyfendi benim yalan söyledigimi iddia edip yine terketti.tamam dedim yine hata bende eyvallah atladım otobüse bunu yanına barıştık falan kavga ediyorduk ama akşamına barışıyorduk.ve son olay bahar şenligi..haykonun konseri vardı bende severim haykoyu buna sordum gideyim mi git dedi hani gitme dese gitmeyecegimi biliyor.neyse konsere gittim iyi hoş msjlaşıyoruz bir yandanda taciz var mı etrafta dedi bende yok dedim.5 dk sonra elemanın biri elimi tutmak istedi.benim şansıma tüküriyim.şimdi söylesem bir olay söylemesem ayrı bir olay.ve tabi söyledim.böyle böyle diye.tabi çok kızdı.msjlara cvp gelmez oldu tel kapandı falan sonra o gece benim dogum günümdü bunu söyledim kutlamadın bile dedim degmezsin dedi bana bende ona (sizlere özürlerimi sunarak)or...desen daha iyiydi dedim.neyse yine ayrılmak istedi falan yine bir şekilde halettikbirsüre sonra yanıma geldi beraber geziyoruz falan bir sorun yok.üniv.ögrencisi oldugum için yaz tatilinde istanbula geldim.ve artık ilgisizlikler aşladı.msj atılmıyor. özlenmiyordum.niye özlemiyorsun dedigimde de ailemden uzaktayım yalnızım duygusala baglamamam gerekiyor falan dedi.bende bir sene evvelde uzaktın o zaman özlüyordun dedim.neyse bu şekilde yaklaşık iki ay geçirdik.ben çok üstüne gittim dogru.ama o da hiçbirşey yapmadı bir gün tamam dedik barıştık neyse msj bekliyorum ben bundan 8 saat geçti msj atmıyor.sordum adam gibi çıngar çıkartmadan niye msj atmıyosun bana verdigi cvp bilmem oluyor.orda tabi tak etti bana yine ipler iyice koptu bir yada iki hafta sonra beni sevmedigini söyledi ve ayrıldık.ayrıca ben yalan söyledim kabulum ama o da bana söyledi.çıkmadım dedigi kızla çıkmış falan(tabi bunlar benden önce oldugu için sorun haline getirmedim.)ayrıca birlikte aldıgımız sözüde tutmadı.yine sustum aynı şeyi ben yapsam ne olurdu dedim biterdi dedi.ben hiçbirşey demedim.ne yazık ki hala seviyorum ama artık olamayacgını biliyorum.yalandegil hergün dua ediyorum barışalım diye ama bir yanımda barışmak istemiyor.kalbim kırık kafam karışık.çok yorgunum....
ben de ayrıyım tazecik daha bi kaç saat oldu:gitme:
kızlar ben çok kötüyüm çok şükür lale ile aramız her geçen gün daha iyiye gidiyor ama şu var ben kendı çevremde kıme barıştık dersem ortalık ayağa kalkıyor,kendıme hıc saygım yok mu ,onlara hıc saygım yokmu bu kadar acı çektım gene nasıl barışırım .daha napmayı beklıyorsun dıye .gerekırse sen onu sılmezsen bız senı sılerız dıyorlar.dayanamıyorum.bu akşam iftara gıttım arkadaşlarımla orada benımkıyle konuştum adını söyleyınce bırısı tesadüfen duymuş ortalık bırbırıne girdi.çok kötü oldu moralim.benımkıne her geçen gün daha çok bağlanıyorum çok kötü durumdayım:gitme: bir arkadaşım harıcınde kımse o haklı gözüyle bakmıyor.ınsanlar çıldırmış gibiler ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?