Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bende aynı fıkırdeyım gülinle yeter solucan yeter.sana ne mutlu olsun herkes mutlu olsun o sende saplantı artık kurtul şu saplantından.dilerim çok mutlu olurda acı çeke çeke güçlü olmayı ,vazgeçmeyı öğrenırsin...

gulİn napalım bİz bu solucanı artık bİlmİorum............

cnm ben artık bişey demiyorum şaşırıyorum sadece okuduklarıma

Yokya bİlmİorum ama bİda gİrmİcem dİe yazmıŞ anlamadım bİŞey sÖlemeden gİtmİŞ..

bende okuyamadım cnm nedenini yazıp silmiş kimsede okuyamamış hayatada okuyamamış

yaav biri bana özetlesin, bin yıldır takip edemiyorum.
kimde neler var isim isim anlatın ya..
eskiden öyle yapardık.

Aynen aynen aynen özet geçilsin.

Ben bakıyorum bazen yani konuları biliyorum gibi gibi de, tam olarak en baştan bilmiyorum.

Ama solucanın olayı okudum onun lale maalesef bir odun, bir de aşksız ve ilgiden şımarmış bir odun sanırım..

kızlar hayata ayrıydı 5-6 aydır falan ayrılardı aralarında bi sürü sorun oldu hatta mahkemelik olcaklardı ama birden barıştılar şuan gayet mutlular ama aralarındaki kültür farkı nedeniyle aileler bu birlikteliğe karşı o yüzden şuan barıştıklarını saklıyolar

solucan o deli divane olduğu eski sevgisiyle barıştı ama o çocuk yine yapıcağını yaptı seni istemiyorum falan diye bi sürü hakaret falan etti arama bıktırdın kendinden,ailem seni istemiyo senin yüzünden araba bile almaktan vazgeçtiler falan diye bi sürü şey dedi solucan yine aramaya devam etti çocuk şuan başkasıyla birlikte ve solucan hala aramasını bekliyo

apua34(derya) eski sevgilisi karşısına çıkıp duruyo apuanında kafası karışıyo ama şuan da başka bi talibi var kankasının abisi onunla evlenmek istiyo çocuk gemilerde çalışıyomuş 1 ay sonra gidicek ve 1 ay içinde söz 6 ay içinde de düğün istiyolar ve apuanın kafası daha da karıştı

bende yeni ilişkimde gayet mutlu,huzurluyum

aklıma gelen gelişmeleri yazdım kızlar

yaav biri bana özetlesin, bin yıldır takip edemiyorum.
kimde neler var isim isim anlatın ya..
eskiden öyle yapardık.

aynen
ozet gecın kızlar arada merak edıyorum ama takıp edemedıgımden bıse bılmıyorum

hayata hakkında hayrlısı canımcım sevındım ınsallah aılelerde ıkan olurlar
ama bundan sonrası ısınız daha zor hem karsılıklı olarak hem aıılelerle
llah yardım etsın

solucan ..canım arama hıc bırak ya
sana bole konusan ınsanda aramasın bırak
zamanla hersey gecıyo ınankı sen hırs yaptın buyuk ıhtımal
ama bı bakıcaksın ıyıkı olmamsı dıceksın

apua canım benım cok sevındım hayrlısı olsun canım..ama sakın hızlı karar verme...gonlunden ne gecıyosa ole yap...

gulıncım senı zaten bılıyorum allah bozmnasın bıtanemŞeniz

iyi akşamlar kızlar..........
hepinizi çok özledim........
çok yogunum hemde çokkkkkkkk

fırtanam :) özledim seni..Nasılsın nasıl gidiyor hayat? bende bir gelişme yok benim odun eskişehire düştü yine dört ayağı üstünde kızda pek özlemiş facebooka yazmış.ben işe başladım ama işte sıkıntılı dırımlar var sigortamı yapmadılar maaşımı alıp almayacağımdan da emin değilim karmakarışık bir ayım dolsunda anlayacam bakalım :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…