Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ve derya kendımle ılgılı başka bır konuda kafam allak bullak dopru ne bılmıyorum.kafamı toplamadanda bır karar vermek ıstemıyorum hayatım hakkında bakalım.dıyorum ya allak bullağım o kadar çok şey değiştiki hiç beklemediğim anda hayatımda artık hayatımı film gibi uzaktan izler hale geldim belkide sorun bendedir kim bilir.

nolsun canım aynı ruh hastası ben.hala takipteyim :))))))
kız bunun walluna seni sewiorum yazmış,lalede bunu beğenmiş we bende seni bitanem... yazmış.sora kız bi resmine yorum yapmış oyyyy bitanem benimm falan yazmış.
bunları görünce bi posta ağladım sora öğle tatilinde eski iş yerimden bi kız arkadasımla buluştum bişiler yedik ordanda ayakkabıcıya gidip 2 ayakkabı aldım biri babet biri topuklu kafayı yedim

ayyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim en iyisi cnm kendi aranızda yüzük takarsınız en azından ciddi bi adım olur çok doğru bi karar vermişsin inan çok sevindim allah mutluluğunuzu daim etsin

hayatacım senin erkek arkdaşın siz ayrıykende bi iyi davranıyodu bi kötü davranıyodu sana bence sen ve çevresi arasında gidip geliyo birilerinin laflarıyla dolduraşa geliyo bence

Gulİncİm bakalım yaaa kısmet İŞte...sen neler yapıosun

deryacım nazarım değmez inşallah yaa enişte ciddi ne güzel elini çabuk tutup yüzüğü takmak istemiş hayırlısı olsun cnm
ben napıyım çalışıyorum işte birazdan işten çıkınca dolaşıcam biraz kafa dağıtıyım diyorum işler yoğun bunaldım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…