evet solucan yazılaerımızı okuyup bzede yorum yapsan Şeker
yılkacım senİn adına sevİndİm neden Çİrkİn olasın boŞver ya o kossun peŞİnden daha nelerİ Çıkıo ba karŞına...
TeŞkler İnŞ herŞey İİ olur..İnan sunu unutma hİÇ ummadıgın anda bİrİ Çıkıo ve herŞey unutuluo o yuzden İnŞ daha bİrİ Çıkar karŞına canım...gİden kaybeder onlarda kaybettİ...
Solucan bİzde senİ sevİoruz yanı ndayız canım..
[ı]yılka seker manİta yaptınmı pekİİİ..
Lacİvert sen gİrİosun ama sohbet yok neden..[/ı]
[ı]yılka seker manİta yaptınmı pekİİİ..
Lacİvert sen gİrİosun ama sohbet yok neden..[/ı]
saol gulİncİm ona kalsa varya nİŞan yapıp gİdİcek.adamı zor zaptedİorum....
Gez dolaŞ canım yaa dagır kafanı...
gulİncİm attım ama maİl geldİmİ anlamdım Şeker..
ben de dün ayrıldım kızlar :) çok ani oldu ayrıldık telefonu kapattık ve iftar sofrasına oturdum.boğazımdan hiç bişey geçmedi.. :sinifsinif:
slm kadnlar kulübünn en cana yakın dostları :)) ben çok iyiyim ddm ya bn laleden ayrılalım 7 ay olmştr gerçekten çok iyiyim foruma ara ara geliyordum bakıp çıkıyordum artık lale bişeyler yapmaya başladı gizli nolardan aramalar takipler kuzenleri bni görüomş nedense her dışarı çıktığmda hayat güsel gezin toazun bn hem işe de başlıyorum yakında ohhh laleyimi düşüncem arkadaşlarımla toplndk geçen inanırmısınz bn çok aptalmışm güselmişimde kendimi kandıroyrdum bnm lale baana bakmaz bni beğenmio artık diyordum ama 50 kişi wardı 30 dan fazlası erkekti ve hepsi tek tek geldi yanıma naber nasılsın çok değişmssn msne eklemeler özelden faceten msj atmalar bn düştüm bi salağın peşine hayatıma mahfettim ama şiimdi bomba gibiyim o bnm gibisini asla bulamaz asla çokta eminim ama bn onun gibi yüzlerce buldum bile :)) hiç umrumda değill hayat bnm hayatım kimse bnden kıymetli değil değerli hiç değil ağlayıp gözyaşı dökemem onun için
*** ayrıca deryacım çok sevdnm senn adına inş mutlu olursun kuzum :)) bu arkadaş inş kıymetini bilir seni prensesler gibi yaşatır :))
** solucancım sende böle onu düşünürsen sonun hiç ii olmayack bilesin dışardada bi hayat war çık bak derim senn laleden on kat fazla değer bilcek onurlu insanlar war yeterki sen ara tmm
canımm çok sevindim senin bu ruh halinde olmana..
cidden her şey,herkes unutuluyor ha..
kendi değerinin farkına varmışsın bu süper bişi olmuş.. zemuszemus
B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?