Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

saol gulıncım ona kalsa varya nıŞan yapıp gıdıcek.adamı zor zaptedıorum....
Gez dolaŞ canım yaa dagır kafanı...

slm kadnlar kulübünn en cana yakın dostları :)) ben çok iyiyim ddm ya bn laleden ayrılalım 7 ay olmştr gerçekten çok iyiyim foruma ara ara geliyordum bakıp çıkıyordum artık lale bişeyler yapmaya başladı gizli nolardan aramalar takipler kuzenleri bni görüomş nedense her dışarı çıktığmda hayat güsel gezin toazun bn hem işe de başlıyorum yakında ohhh laleyimi düşüncem arkadaşlarımla toplndk geçen inanırmısınz bn çok aptalmışm güselmişimde kendimi kandıroyrdum bnm lale baana bakmaz bni beğenmio artık diyordum ama 50 kişi wardı 30 dan fazlası erkekti ve hepsi tek tek geldi yanıma naber nasılsın çok değişmssn msne eklemeler özelden faceten msj atmalar bn düştüm bi salağın peşine hayatıma mahfettim ama şiimdi bomba gibiyim o bnm gibisini asla bulamaz asla çokta eminim ama bn onun gibi yüzlerce buldum bile :)) hiç umrumda değill hayat bnm hayatım kimse bnden kıymetli değil değerli hiç değil ağlayıp gözyaşı dökemem onun için

*** ayrıca deryacım çok sevdnm senn adına inş mutlu olursun kuzum :)) bu arkadaş inş kıymetini bilir seni prensesler gibi yaşatır :))

** solucancım sende böle onu düşünürsen sonun hiç ii olmayack bilesin dışardada bi hayat war çık bak derim senn laleden on kat fazla değer bilcek onurlu insanlar war yeterki sen ara tmm

yılkacım senın adına sevındım neden Çırkın olasın boŞver ya o kossun peŞınden daha nelerı Çıkıo ba karŞına...
TeŞkler ınŞ herŞey ıı olur..ınan sunu unutma hıÇ ummadıgın anda bırı Çıkıo ve herŞey unutuluo o yuzden ınŞ daha bırı Çıkar karŞına canım...gıden kaybeder onlarda kaybettı...
Solucan bızde senı sevıoruz yanı ndayız canım..

Senın adına sewındım yllkacım..dılerım bende bırgun sneın gıbı mutlu olurum.
Benım lalenın mutlu olması bana batıo,ben burda onun ıcın aglarken o orda kızla gununu gun edıo pıslık.
Dun gece yatmadan dua ettım ınsallah kabul olur..

solucancum sen varya kendını bı salsan gerısı gelcekte yapmıosun...
Bırak yaaaa ne ınsnalar var ..nelerı var...

deryacım bnm yaptğım tek şey insanları kendimden uzak tutmakmış kendimi ona ait gibi hissetmekmiş.. ama değilmiş..ben gerçekten ona 1 beden fazlaymışım her halimle ondan daha iiymişim bana şimdi yeni yeni arkadşlarım sana göre değildi sen çok daha güseldin ondan ne çok yakışıklı biriydi nede çirkindi normaldi yani ddiler sen herşeyinle fazlasın ddiler bana.. düşündümde gerçekten öyle bn ona fazlayım fazla ii ve fedakarım sevdimi tam sevmişim onun gibi değildim belki oda seviodur gelemiyordur kim bilir.. hayat onsuz da devam ediyor ama umarım bn onu unutmaya çalştğım şu dönmlerimde gelip hayatıma alt üst etmez umarım hep öyle olur ya tam unuttğun zmn geliyrlar gelmeyen yok öle yada böle haberi gelir kendi gelir ama gelmez umarım böle çok daha rahatım ben!!

[ı]yılka seker manİta yaptınmı pekİİİ..
Lacİvert sen gİrİosun ama sohbet yok neden..
[/ı]

yok ya böle kafam rahat şekerim :hulya: bana platonik aşık olanlrla ilgileniyorum bitek :)) normalde msn yapmayı pek sevmem ama saolsun platonikler rahat bırakmıokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hayat böle daha ii acı çektim çektiriyorum belki onlara ama olsun intikam alıyorum hayattan:lepi:

iyi yapıosun canım ben afamı dinledim 6 ay olcak kısmet ii biri çıkarsa degerlendir...zamanın boşa gitmesin şeker....takıl bakalım

ben de dün ayrıldım kızlar :) çok ani oldu ayrıldık telefonu kapattık ve iftar sofrasına oturdum.boğazımdan hiç bişey geçmedi.. :sinifsinif:

[ı]yılka seker manİta yaptınmı pekİİİ..
Lacİvert sen gİrİosun ama sohbet yok neden..
[/ı]

Ben okuyorum öyle sizi hislerinizi filan :) Benim öyle yazacak aranıza girecek pek büyük bir durumum yok :) Gerçi var biri de bozuştuk bitti kendiliğinden sanırım. Ben bir yalanını yakaladım soğudum gerek yok iyice bağlanmadan.. Öyle

Babaanneme gidicem bayram için, sonra okula dönücem. Aşık olurum artık birine inşallah yaaa dua edinn

saol gulİncİm ona kalsa varya nİŞan yapıp gİdİcek.adamı zor zaptedİorum....
Gez dolaŞ canım yaa dagır kafanı...

ne güzel cnm yaa en azından seninle olan niyetini biliyosun ama şimdilik yüzük takmanız en iyisi

gulİncİm attım ama maİl geldİmİ anlamdım Şeker..

geldi cnm cevap yazdım

yok deyacım ii bi kısmet çıkarsa die bişey yok kafa böle gerçekten rahat ilişki olması şart değil ama bni sahiplenecek biri olursa olur arkadaş gibi olcak ama sevgili gibide öle bişey işte anladınız siz :)))

canımm çok sevindim senin bu ruh halinde olmana..
cidden her şey,herkes unutuluyor ha..
kendi değerinin farkına varmışsın bu süper bişi olmuş.. zemuszemus

derya'cım hayırlı olsun canım yaa, çok sevindim ve umarım çok mutlu olursunuzz :)

solucan'cım takip etme istersen artık onları.
yani biliyorum engel olamazsın ama.
zaten onların aşkı ne kadar gerçekki öyle düşünsene.
eğerki o kıza çok aşık olsa sana gelmezdi arada.
iki güne biter onların ilişkisi ama takılma artık onlara.
izleme. boş yere üzme kendini.
artık dönse bile affetme bence..

ben de birine feci takığım bu ara, opuyorumnanaktan
onunla olma çabaları içindeyim, biraz güç gerektiriyor.
şartlar karışık çünkü.
engeller var aramızda,onları kaldırmamız gerekiyor. :hulya:
ama şükür mutluyum yani.
o eski ruh halimden kurtuldum,bu bile beni mutlu etmeye yetiyor.

canımm çok sevindim senin bu ruh halinde olmana..
cidden her şey,herkes unutuluyor ha..
kendi değerinin farkına varmışsın bu süper bişi olmuş.. zemuszemus
B]

evet ağır ağır unutuluyor eminim ben br gün geleceğine ama çok geç olucak kabul etmycem inşkaydirigubbakcemile2bu kararlı yapım devam eder umarım öğrendğim kadar ile hala seviyormuş bni hala sevgisi warmış ama cesaret dene o duygu bundan yok o yüzden onun cesaret edip gelmesi lazm bnden bu kadar :)) ben platoniklerimle takılcam artıkopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…