Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

doru dıosun kazıkları yiye yiye bi hal oldum

Gençlik böyle bir şey işte.
Yanlış anlama, senin acını küçümsemek için söylemiyorum.
Senin yaşlarındayken ben de böyle hissederdim.
Sanırdım ki yemediğim kazık kalmadı.

Ah ulan nerede o zamanki kazıklar yaa... valla bulsam öpüp de böğrüme kendim saplayacağım yeminle... :roflol:

ışte bir insanı alıp hayatınızın tam merkezine oturtup bütün anlamları ona yüklerseniz, o gittiğinde sizin de hayatınızın hiç bir anlamı kalmaz.

Kendinize yapacağınız en büyük kötülük budur.... müsaade etmek...

Hayatınızın merkezine gelip yereşmelerine müsaade etmediğiniz sürece kimse sizi bu denli dibe sürükleyemez.

monapisa ama şuda varki her kız yada erkek hayatında birisini çok sever ve bu kişiden en büyük kazığı yer.diğerlerini üzmeye başlar ve bır gun karşısına doğru insan çıkar.ben sadece solucan bu evresınde dıye düşünüyorum oyüzden.
gençlıkle alakası yok.bu durum aşık olma insanı daha geç yaşta bulup tüm hayatınıda mahvedebilir.erkende bulup,yaşama daha güçlü bakmasınıda sağlayabılır.birçok şeyine katılıyorum ve aynı düşünüyorum belkıde yaşadıklarımla ılgılıdır.ben çünkü daha 22 yaşındayım nedense ilişkilerle ilgili 30 yaşındaki gibiyim.

kızlar her ılıŞkı bı tecrÜbe yaŞıoruz ama aynı hatalardan da gerı kalmıoruz..
Kendımıze ezıyet edıoruz Şımdı hele hıÇ saygı kalmamıŞ 1 haftada bırılerı bulunuo ulan Önceden gene ayrıldık denırdı bı sÜre ınsanlar atlatmaya ÇalıŞırdı ve olurdu bı bırlıtelık Şımdı ÖÖyle bıŞey kalmadı bıle hemen bırılerı buluo..
Artık aldatmanın ÖnÜne bıle geÇılmıo...
Herkes Çıkar ıÇın bırlıkte sevgı denen bıŞey kalmamıŞ...ben artık ınsnaları ÇÖzemıorum helekı erkeklerı............

canım sana demiştimdiya ben kalıyorum arkadaş cevremde gördükçe kanım donmaya başladı.sevgilileri ile kız arkadaşları ayrı neymiş ikisinin anlamı farklıymış bıde başımıza fuckbodylerde çıktı.3 kızla bırlıkte oluyorlar.aklım almıyor.bızım ıhtıyaçlarımız var napalım dıyorlar.basıt ve net bız erkeğiz.ama şuda var bazı kızlarda aynı durumda arabası var,parası var,işte bilmemne ozaman çıkıyım.çıkıyor hatun kişi daha iyisini buluyor ne yapım ben bunu daha ıyısı var dıye terk edıyor.günü bırlık ilişkiler yaşıyor yada ilişkisi varken.yanı hangi mantıkla ne düşünerek,napıyrolar aklım almıyor.soruncada haklısın ya bu aralar çok dagıttım toplanmam lazım.yuh be kardeşim dıyesim geliyor.artık cogu kişide kız olsun erkek olsun sevginin,aşkın s'si yok.garip ama gerçek.hatta derya 1 haftaya gerek kalmıyor 1 saatte başkasını buluyor ve sankı kırk yıllık sevgılıymış gibi oluyor ınsanlar tuhaf...

aynen hayata haklısın dedıklerınde kımse emek vermıo yaa hıÇbıŞey ıÇınn..
Herkes daha ıyısıını ıstıo...nebılım ben ÇÖzemıorum artı yaŞanlaar garıp gelmıo bana...aldatnalar yalanlar dolanlar ŞaŞırmıorum...

ooooo deryacım işten almalar falan ilerleme var desene.onunda yanında mutlu olman çok önemli ve bence seninde iyice kanın kaynadı bu çocuğa bak gör çok mutlu olucaksın cnm benim

hayatacım deryanın dediğine katılıyorum her gün moralin bozuk.bu ilişki sana huzur vermiyo sürekli kafana takılanlar var için rahat olamıyo bi türlü iyice düşün cnm mantığına yatmayan bi ilişki zamanla biter.

senin yorumlarını okudukça çok seviniyorum senin adına inşallah güzel bi başlangıç olcak senin için

gulıncım ınŞ yaa..kafam karıŞıo arada ama ıdare edıcem zamanla...
Bakalım suan erken herŞey ıÇın ...
GÖzlerımızın ıÇı guluo bu bı gerÇek..
Bugunde alcak gÖrÜŞcez gelır bırazdan..gıdene kadar hergun gÖrÜŞcez galıba..
Sende durumlar nasıl enıŞteyle

gülin diyoırum ya aklım almıyor olanları zaten durup hayatımı ızlıyor gibiyim.ve inan bazı şeylerden pişman oldum barıştıgıma.çok düşünüyorum ortak yönümüz yok ozaman nasıl olsa bıtecek dıye artık sogumayı bekler haldeyım.ve ben bırsey farkına vardım kendı içimde daha zamanı gelınce söyleyeceğim sizlere.ama inanın bıtersede bıtsın ben toplamayacagım artık bu ilişkiyi diye düşünüyorum.oyuzdende stres yapmıyorum.sadece dopru zaman gelsın bırseylerden pişman olmak istemiyorum artık.

kızlar umarım daha ıyı olursunuz.
kızlar sıze bırsey sorucam bır arkadaşım ıcın bu arada sorıyım bızım sırkette çalışan bırısı ıcın yorumlarınıza ıhtıyacımız var size danışalım.arkadaşım bırısı ıle çıktı.1 ay ama ta geçen sene bu sene yazın çocuk aramaya sormaya başladı.etti ,kendısı mesaj çeker,10 saatlık yoldan arkadaşımı görmeye gelirdi.ikiside birbirlerinin duygularını bılıyorlardı ama sevgili değillerdi.sonra tatıle gıtceklerdı arkadaşım bır yere gıttı kalmaya,çocukta arkadaşları ıle gelmiş.kızı çok sarhoş görmüş ve kız cocugun bır arkadaşına ben ona 2 senedır aşığım demiş.cocuk bunu arkadaşından duymuş kızmış kıza sonrasın insanlara anlatma bız yaşayalım demiş kızın arkadaşlarıyla olan bazı şeyleri garıp geldıgı ıcın kızla görüşmeme kararı almış ve kaldıkları yerden arkadaşlarını da alıp gitmiş.20 gun falan hıc konuşmamışlar.arkadaşım dayanamamış cocugu bılmedıgı bır nodan aramış ben sende saplantı halıne geldım ama senı üzmek istemediğim için görüşmeyelım demiş.kızda zaten ılıskım var ıstesemde artık senle o nıyetle görüşmem demiş.sonra çocuk kıza senı üzdüğüm için özür dilerim.ama kıymetimi anlamanı istedim diye mesaj atmış.kızda sankı mesajı gelmemış gibi msnde mesajın yarım geldı anlamadım yazmış çocuk özür dilerim benım degerımı anlaman ıcın senı üzdüm ama senınde ıyılıgın ıcındı dıye yazmış.sonra görüşmek istersen görüşürüz falan demiş.göya cool havaları vermeye çalışmış.arkadaşım çocugu sevıyor ve cocuğunda sevdiğini düşünüyor sizce nasıl bır yol izlemeli ben boyle bır duruma akıl veremedım ya.yardım edın bıze.napsın görüşmek istesin yüzyüze durumu anlatsın ,konuşmayı mı denesın.çocuk görüşelim diyene kadar beklesın mı napsın sizce?

canım hayata bak sana mantıklı gelmıo dıosun ...
Ve yoruluosun olmıcak dıe Şartlandırmıssın ...pıŞman olcagın bıŞey yapma ozaman
...

ewet kızlar hikae çok güzel,aynı beni anlatıo.benimde kulama we içime bişiler kaçmış.bana cımbız diil başka bişi lazım onu sökmek için

Gulİn Şeker hŞg

hoşbulduk cnm

cnm hiç bişey düşünme plan yapmamaya çalış düşündükçe karışır kafan oluruna bırak herşeyin hayırlısını dile.nasıl olsa artık daha tecrübeliyiz yaptığımız hatalardan dersimizi aldık bu yüzden doğru kararı vericeğine eminim ben

benim enişteyle aram iyi çok şükür.artık öyle bi duruma gelmişim ki mutlu olmaktan bile korkuyorum ya bozulursa diye ama mutluyum onunla yani

hayatacım seni çok iyi anlıyorum hemen hemen bende aynılarını yaşadım.sen ilişkine bi şans verdin elinden geleni yapıyosun şimdi nasıl istiyosun onu yap ki ilerde keşke deme.bi şans verseydim olurmuydu deme

Suan ÇoÇutan ses varmı pekİ durum ne hayata tam anlyamadım son durum..

evet canım işte görüşmek istersen ben görüşürüm.ben senı üzmek için yapmadım kıymetımı anla dıye yaptım,sustum telefonlarına çıkmadım ama hata yapmışım kusura bakma demiş.

gülin şuanda tek ıstedıgım var .eğer olucaksa herşeyin yoluna girmesi olmayacak isede tamamen bellı olup içimde keşke kalmadan bıtmesı ama dıyorum ya belkıde tatıle kafasını toplamaya gitti o yüzdende bısey dıyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…