doru dıosun kazıkları yiye yiye bi hal oldum
o çok cana yakın ama biranda herşeyin gelişmesine şaşkınım adam yanımda titrio yaa..bende yanında mutluyum hani muhabbeti guzel komedi yaşlanmassın..açık ve net konuşuo zaten ...bende alışmaya başladım arıo soruo ms lar flan işyerinde geldi aldı dun beni ...ama 1 ay kısa bi süre hani yanlış bişey yapmak istemiorum...bilmirum biraz daha zaman geçsinde
derya benım mantığıma yatmıyor artık.çok düşünüyorum herşeyi.zamanı olmayan adam bır anda esti ve tatile gitti.pazar gecesi şuanda bodrumda ve benım laf söylediğim insanlarla inanamıorum.ve onla nasıl olur nasıl yaparım dıye kurmaya başladım.ve bana zamanım yok dıyen ınsan bır anda zaman yaratabıldı çok ağır gelıyor.ve cevremdekılerin dedikleri doprumu acaba ben ne yaparsam yapıyım olmayacakmı dıye düşünüyorum.ya cevremdekılerın dolduruşuna gelıyorum yada bırseylerı farketmek ıstemıyorum.anlam veremıyorum hıcbırseye sadece herseyı suanda uzaktan ızler gibiyim.bu durumda nasıl olunursada öyleyim şuanda.
canım tatile gitti,yanı o dediğim arayan iş çevresınden olan bır adamın otelı var.davet etmişler.gene iş çevresınden yakın bır arkadaşıyla oraya gıttı.yanı kafamı dınlemeye ıhtıyacım var ben gıdıcem dedı gitti tamam dedim nasıl olsa senin çalışma saatlerıne gelecek,bayramda burada olucam dedı pekı dedım fazla sıkmamak adına.kendımde tatıle gıdıcem zaten bayramda.ama derya ben kötüyüm ben onun cevresıne laf söylediğim için inadına yapıyor resmen adam.aynen oyle benımle onlar 4 yıllarını geçirdiler acaba diyorum bırsey varda benmı farkında değilim .garıbım mutlumuyum evet ıstedıgım zaman arayıp konuşuyorum ıstedıgım zaman sesını duyuyorum ama ıstedıgım bumuydu gercekten bunu bılmıyorum.onun dışında ıyıyız .aramız ıyı gerçi bu sene tatıl yapmadı hıc hakkı yapmak kım ıstemezkı tatıl yapmak ama şu var ben ona bayramda bıryerlere gıdelım dedım yogunum dedı ve bır anda çıktı gıttı.bunu aklım almıyor işte.
ecrin şeker hoşgeldin...nrdesn sen..
hayata aklıma çok gelmio ama zamanla..elektrik aldım çok cana yakın ve herşeyi bana bırakıo sen ne istersen dio..dun ms atıo keşke yanımda olsaydın sana 2 gunde alıştım dedi..o istio zaten kesin ama iş bende bitio açıkçası..ama yanında iyiyim bu bi gerçek ...herşeyi ikimiz die konuşuo herşey ikimiz için sende bitio dioç....benimde hoşuma gidio tabiii hayata...
umarım seninde işin bi sonuca varır..
Gulİn Şeker hŞg
gulİncİm İnŞ yaa..kafam karıŞıo arada ama İdare edİcem zamanla...
Bakalım suan erken herŞey İÇİn ...
GÖzlerİmİzİn İÇİ guluo bu bİ gerÇek..
Bugunde alcak gÖrÜŞcez gelİr bİrazdan..gİdene kadar hergun gÖrÜŞcez galİba..
Sende durumlar nasıl enİŞteyle
gülin diyoırum ya aklım almıyor olanları zaten durup hayatımı ızlıyor gibiyim.ve inan bazı şeylerden pişman oldum barıştıgıma.çok düşünüyorum ortak yönümüz yok ozaman nasıl olsa bıtecek dıye artık sogumayı bekler haldeyım.ve ben bırsey farkına vardım kendı içimde daha zamanı gelınce söyleyeceğim sizlere.ama inanın bıtersede bıtsın ben toplamayacagım artık bu ilişkiyi diye düşünüyorum.oyuzdende stres yapmıyorum.sadece dopru zaman gelsın bırseylerden pişman olmak istemiyorum artık.
Suan ÇoÇutan ses varmı pekİ durum ne hayata tam anlyamadım son durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?