Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayata ben olsam kıyametleri koparırdım heralde.zaten bundan kaybediorum hemen sinirlenen bi tipimdir.
gaza getirmek için demıorum ama benım sewgilim asla erkek erkege tatile gidemez,bide benle 2 haftadır görüşmüo olucak buna ramen erkek arkalarıla gitcek bi yerleere yok yani hayatta olmaz

ya kızlar ben biraz durumumu anlattım..bugün aradım ben onu dayanamadım.ama benim borcum vardı biraz ona onun için ama öylesine sogukti ki..çok canım yandı ya..ümitte vermiyor.en dogrusunu o yapıyor ama ben dayanamıyorum ya..ya bu kadar basit olmayı kendime yediremiyorum yada onun bu kadar kolay vazgeçebilecek biri olduguna kendimi inandıramıyorum.off allahım sen yardım et bana

solucan sana özelden atıyorum yazdıklarımı okuyup okumadığını bilmiyorum

bekle bakalım cnm tatilden bi dönsün nolucak belki onunda kafası baya karışık o yüzden gitmiştir

gülin benimle küs müsün

bebişim sana küs değilim ama çok üzülüyorum haline ve artık ne desem sana anlamı yok dinlemiyosun bizleri hayal dünyasındasın hala seni sevmediğini kabullenemiyosun bu güne kadar bıkmadan yazdım sana gerçekleri göstermeye çalıştım ama boşa o yüzden bugün yazmak istemedim kendine gel artık lütfen

canım o geçtiğimiz haftasonu görüşmek istedi.cumartesi-pazar ve bu cumartesi gelecek yanı benım çalışma saatlerimde orada,bır arkadaşıyla bır arkadaşının otelıne tatıle gitti.ayrıca bende gıdebılırım tatıle kız arkadaşlarımla tatile,gittiği adamı bılıyorum 3 yılda hıcbırsey görmedim çocuktan hoşlanmıyorum ama düzeyli bir ilişkisi olan,evlenmek üzere olan bır arkadaşıyla tatıle gitmesi kafasını dınlemesi en doğal hakkı.ben psıkopatmıyım erkek erkeğe tatile gidemez ne var benımkının 24 saat başında oturamayacağıma göre adam ruslarla çalıştığına ve rusyadan gelen konuklarını lalelide ağırlayan bırısı olduguna göre istanbuldada istese yapar o yüzden sıkmanın anlamı yok.5 senedir çok afedersin hıc bırsey yapmayan adam bodrum tatılınde yapmaz ayrıca yaparsada yapsın canı sağolsun.sonuçta benım her seferınde söyledğim birşey var ne kadar sıkarsan sık kafasına koyan erkek aldatır ama ben ınanmıyorum bebişimin yapacağına.sonuçta bu lafı söylerken kıyametler koparan bır adam o.5 senedir hayatına kımse girmedi çok şükür bu konuda içim rahat benım kızdıgım tek nokta var ben ona teklıf ettıgım halde sankı etmemişim gibi başkasıyla tatıle gitti ama oda çalışma saatlerınde yanlızca orada olucam boyle ayarlamışlar bende çok kötüyüm dıye kabul ettım yaklaşımında bulununca pekı dedım ve sürekli tellerıme çıkıyor,genede Allah şaşırtmasın.

bende bırsey yok bayram tatılı gelse de tatıle gitsem dıye beklıyorum ,gün sayıyorum işte.sende ne var ne yok dün akşam görüştün mü bakım enişteyle?

görüştük şeker ..tam benim istedigim gibi gidio .arazmıda söz kescez sadece benimde işime gelio aileler sölenmicek gelincede artık olanlar olcak bakalım kısmet guzel geçti komediyiz zaten yavaş yavaş oluo bişyler...
sende son durumlar nasıl

derya ben bıtırmeyı düşünüyorum tatile gidiyim bı gelım oda gelsın sonra 1 hafta vereceğim her ıkımızede eger olmazsa o hafta içinde bıtecek.benım ıstedıgım gıbı degıl hıcbırsey dün akşam ben aradım hadı hadı dedı sürekli tam konuşcam varmı benden ıstedıgın bırsey dıyor yok dıyorum konuşuruz gene deyıp telefonu kapattı.bende kızdım bırdaha aramayacağım.ya şey gibi gelıyor bana barışmayı ben ıstedıgım ıcın seçti,üzüldüğümü bılıyordu askerde bekledım dıye bundan ötürü bır şans verdı olmayacagını anladım dedıgımde de çekip gidecek.o yuzden artık çaba harcamayacağım onunla ilgili.

ama aklım almıyor sankı geçen haftaya kadar olan adam o degıldı o gıttı yerıne başkası geldı.yada 4 sene ılışki yaşadığım insan o değildi gbi ama yapcak bırsey yok bır kez daha gözyaşı dökmeyeceğim onun için ..

hayata gene aynı yere geldik bak bşey olmayınca olmuo..degişti diosun aramıo diosun...
anlaşılan hiçbişey olmıcak baksana sevmek bi yere kadar..olmcaksa yatmıosa sen en iyisini bilirisin canım nedenirki...

canım çok değişmişti inanki benı bıle şaşırtıyordu ama bır anda tersın teri döndü ve denecek bırsey yok artık sözün bıttıgı yer.diyorum ya artık acı çekmeyecegım bu sekılde eger aramazsa bu sekılde kapansın.napım derya evet zamanında çaba verdı ben berbat ettim.şimdi hiçbirşeye değer vermıyorsa ben tek başıma toparlayamam onun çabası lazım.ama bunu yapmayacaksada olmazsa olmasın.gene başa döndük resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…