Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ayy yemek yerken gözlerim doldu kızlar ya.
bişi dicem ama kızmak yok.
ben onun ailesile aramı düzeltmeyi çok isterdim,ne kdr onlara uyuz olsamda sewıorum onları..
çok isterdim hemde onlarla eskisi gibi olmayı çok mafoldumben

kızlar napıosunuz nerdesiniz alooooooooooooooooooooo
leeeeeeeeeeeeeeeee tutmayın beniiiiiiiiiiiiii leeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

haydi sor sor....bisküvi denince akla hemen onun adı gelir?
:roflol: ya kusura bakma echo bırsey sorucam yazsıını görünce nedense aklıma bır anda bu geldi yazım dedim.sorabılırsın...

canım bak sana bırsey anlatıcam kendıne paye çıkar.ne zaman içimde bırsey olsa hep o aklıma gelıyor benım belkıde sorunun cevabı onun yaşadığıdır.
benım bır arkadaşım aynı şeyı yaşadı.4 sene çıktılar.ikiside erasmus öğrencılerıyle ılgılenıyorlardı.ve bırbırlerıne evlencekler gözüyle bakıyorlardı.herşey müthişti.çocuk aldattığını kız başkasından öğrendi ve öğrendiği günden itibaren görüşmedi belkıde aldatmadı bızler tam bılmıyoruz.ve sürekli kız onu düşünüyor yurtdışında yaşıyor.evlendı ama aklına sürekli o geliyor.ve keşke gıtmeden önce onun için değil kendım ıcın arasaymışım belkıde içimde neden aramadım dıye bır pişmanlık kalmayacaktı dıyor sürekli.anladığım kadarıyla sende gidiyorsun yurtdışına değmezmı kendın için bunu yapmaya.bırak çıkmasın tellerıne bırak görüşmeyın ama ılerde rüya gördüğünde ben arayabılırdım demek yerıne aradım elındem gelenı yaptım ama o yapmadı dıyebılırsın.zaten gıdıyorsun gıttıgın yerde mazıde kalan kişi için gurur yapmak ne kadar mantıklı bılmıyorum.ben olsam arardım.

ama şu var eğer senden sonra o kızla hala devam ediyorsa bır ilişki sürdürüyorsa gelmeyecektir.ararsanda bunu göze alıp ara.bızler bılmıyoruz durumu kendın en ıyısını bılırsın.

Bir insan neden aldatır?

Karşısındaki kişiye saygısı kalmamışsa, onun duygularını artık önemsemiyorsa, ona artık değer vermiyorsa, onu salak yerine koyuyorsa, içinde hiç sevgi kalmamışsa, kadir kıymet vermeyi çoktan unutmuşsa, o insan da onun için artık sokaktan geçen birinden farklı değilse.

Böyle birini gerçekten aramak istiyor musun?

Seni bilmem ama ben olsam aşkımdan gebersem de aramazdım.
ıçinde kalacak olan şey ne ki? Bilemedim... tazelenen acılardan başka.

Ha onun içinde bişey kalır bak.... o kıymetsiz poposu arşa değer, lan kızı aldattım ama yine de bana kul köle der... işte bu kalır içinde. Sen ver kararını...

Canım, bu tamamen benim fikrim, ben olsam böyle yapardım.
Sen ararsan seni ayıplamam da yargılamam da, sadece üzülmeni istemem.

Ama eğer bana deseydin ki aldattıktan sonra aradı, sordu, kendini affettirmeye çalıştı, en kötü özür diledi, bişeylerin düzelmesi için çabaladı, derdim ki tamam ara, o şartlarda ben de arayabilirdim belki.

Ama bunların hiçbirini yapmamış.

Yani o saydıklarımdan çok daha fazlası var anlayacağın, sen umurunda bile olmamışsın ki.
Silmiş atmış seni bi kerede.

Yine de karar senin, hayat senin, pişman olurum diyorsan yine ara ama inan bana o türlü hissettiğin pişmanlık çok daha acı koyabilir ve emin ol evet o son cümlemdekinden kesinlikle farklı düşünmeyecektir.

Maalesef...

ben aldatma için böyle düşünmüyorum .evet aldatmanın savunulacak bır tarafı yok bunu kabul edıyorum fakat bende aldattım zamanında erkek arkadaşımı,belkıde zaman zaman hala daha bunu yaşıyorum.çünkü bazen karşındakı insanda aldatmayı hakediyor.aşırı değer verıyorsun,değer vermıyor sevıyorum dıyorsun aval aval suratına bakıyor.aılesını senden daha kıymetki görmesi hatta arkadaşlarınıda.hayatın uğraşları içerisinde kaybolup gıderken beklentılerıne cevap verememesi karşındaki insanın aldatılmayı haketmesi anlamına geliyor.ne kadar önemsede karşı taraf başka bırısıyle bırşeyler paylaşmak istiyor yada bırtakım başka unsurlar aldatmayı körüklüyor.aldatmayı savunmak ne kadar doğru bılmıyorum ama şu var aldatan aldattırken değil aldattıktan sonra hata yaptıgını farkına varıyor.

ama tüm bunlara ragmen senı aramamış bır kere olsun ,o senden aslında ılıskı sırasında vazgeçmiş umrunda olmamışsın doğal olarak senı salak yerıne koymuş.bır özürü seviyorum yada bırseyler paylaştıgın ınsana edersın.ama yapmamış arama bencede.

ve eklentı yapıyorum ben o adamın senın telefonlarına çıkıcağını bıle düşünmüyorum hatta aradığında bu tip adamlar hatırlamayabilirlerde.adam o kadar umursamaz,o kadar sevmiyorkı ilişkisini bitirmek yerıne aldatmış ve aldattıktan sonra aldatıldıgı öğrenılınce tepkısız kalmayı seçmiş .ve o kız içinde normal ama emın ol şu var bu gün senı aldattıysa yarında onu aldatacaktır.

Son düzenleme:
mona çok güzel yazar.insanın aklını başına getirir,durup düşünmesini sağlar.o yüzden çok sewıorum onu:)
nese bende monanın yazdıklarına imzamı atıorum,demek istediğim buydu.

mona nbr? kızlar ya bugun ben çok farklı bır boyuta kaydım ya kendımı iyi hissetmiyorum kafam allak bullak ama sızlerden tepkı almaktan korkuyorum.kafamdaki şeyleri yazıp,yorum istemek istiyorum ama bıryandanda kendı içimde bu kadar çelişkiliyken sızlerın anlamasını beklemek çok zor gelıyor bana. ama ben ıyı degılım ya...mafoldumben

Aldatmanın savunulacak hiçbir tarafı yoktur.
Geçerli hiçbir bahanesi olmadığı gibi.
Sevgisizlik, saygısızlık, ilgisizlik... vs. bunların hiçbiri bahane değildir.
Bir ilişkide bunların açığı veriliyorsa zaten hoşçakal deme vakti gelmiştir çoktan.
Yani bir insanı aldatma noktasına geldiyse kişi, yolun açık olsun der, ne kendi vicdanı sızlar ne başkasının yüreği.
ınsan hayatta 2 şeyi hak etmez... birincisi şiddet...ikincisi de aldatılma...
Tabii benim görüşüm bu, herkesinkine de saygım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…