Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Uuuuuu.... hele de dönsün umuduyla arayacaksan sakın haaa aman aman derim.
Böyle bir ilişkiyi devam ettirirsen şu anda çektiğin acı devede kulak kalır aman ha gözünü seveyim.

Hayatım hepimizin beyni bir çalışmıyor ki.
Sen böyle düşünürsün ben böyle.
Herkesin halet-i ruhiyesi farklı.
Paylaşmak istersen dinleriz ama eleştirebiliriz de.
Tepki vermek demeyelim ama kendi tecrübelerimizden yola çıkarak iyi-kötü eleştiri getirebiliriz, bu da çok normal.
Kasma kendini ama anlatmak istiyorsan anlat, yoksa zorlama, ne zaman içinden gelirse.

bencede arama zaten arasanda adam çeşitli şeyler yapacaktır.sonradan çok üzülürsün.

mona haklı olabılırsın belkıde benım kendıme bile ıtıraf edemediğim şey budur kım bılır.

selam kızlar nasılsınız.....2 dak gıttım neler olmuŞ :))))))))))))
echo Şeker..karŞındakı affetırmek ıÇın hıÇbıŞey yapmamıŞŞ..
Farklı bı aÇıklama yok aldatılmıssın senı sevse suan Çaba gÖsterırdı..geldı dıelım
konuŞtun ıkna ettı pekı ondan sonra hep kafanda soru ıŞaretlı olacak acaba acaba demeler ve sen kendın psııkolojını ıyıce bozucaksın...yıpranan gene sen adam keyfıne bakıcak zaten benı sevı ıstedıgım gıbı oynatırım der...ve aldatan tekrar gene aldatır..yaŞadım ve bılıorum..o yuzden hıÇ ÜzÜlme dahan ıymet bılen bırı Çıkar.... O kaybettı sen degıl ....senı ıstemeyenı sende ısteme..

echo genelde aldatılanlar kızları görünce benden çirkin dio deemekki onlar işi götürüo..
benimkininkinide görmüşdüm yanımdan geçmezdi şaşırdım kızı gördüügmde bumu dedim..
erkekler böle işte nedersin...boşverr

Valla bu yeni kişiyle ne yaşarsın, iyi mi olur kötü mü olur bilemem ama, eskisiyle ilişkini acilen noktalaman gerek diye düşünüyorum. Belli ki ona olan hislerin sönmüş ve bu saatten sonra artık istesen de eski haline getiremezsin.

Neden biliyor musun?
Çünkü daha iyi, daha güzel şeyler yaşayabileceğini gördün.

Anlayacağın senin ilişkinden artık ne tas olur ne hamam. Bana sorarsan uzatmadan bitir derim. Zaten zamanında da problemli bir ilişkiydi, olmayacaksa olmaz, zorlamanın alemi yok.

Ama ayrıldıktan sonra da diğer kişiyle tam gaz yeni bir ilişkiye de başlama. Biraz zaman ver bakalım kendine. Şunu iyice anlamalısın. Bu insana duygusal olarak mı bir şeyler hissediyorsun yoksa halihazırda beraber olduğun insanda gördüğün eksiklikleri onda görmediğin için mi sana yakın geliyor. Ayırımını güzel yap.

Bekle biraz, baktın ki aynı duyguların devam ediyor o zaman ona da bir şans verebilirsin, neden olmasın.

hayatacım Şımdı sen senınkıyle degılde...
Su bır ara gÖrÜŞtÜgÜn ÇoÇugumu ıstıosun...
Okudum ama ...ona gÖre yorum yapıcam..
Hayatacım sen suan senını senle ılgılenmedıgı ıÇın buna kayıyosun ve onun ılgısı geldıkÇe aklına senınkı ıstemıyosun artık...kfana baya karıŞmıŞ canım senın ıyı bı seÇım yapman lazım..ne ıstedıgını bılsen Önce...eskısıylede soruların var bıssÜrÜ..
Olmıcak gıbı gÖzÜÜosa ozamna eskıyı tamamen sıl...
Yenısını dÜŞÜn....

hayatacım ozaman ıÇınden ne gelıosa onu yap tatlım...
Eskılerden hep gÖrdÜkkı denedıgıımız halde bı ÇaÇık olmuo dahada herŞey berabt oluo canım...
Ve sen gene mutsuzsun kaÇ aydır bunları gÖrÜoruz ....seÇım senın ama yenısınde acele etme bak.Ç.
Hemen herŞey olmuo..

çok uzun zamandır girmiyordum... hatta aboneliğimi de silmiştim bu konudan...
bugün ilk sayfada gözümeçarpınca bir bakayım dedim...
monam aman darılma... sadece artık sevgilisinden ayrılmış kişi sıfatıyla anılmak hoşuma gitmediğinden ve son zamanlarda yapılan paylaşımların bana çok yanlış gelmesinden dolayı kimseyi yargılamamak için...

echo ; ben de bir iki kelime yazmak istedim... sanırım kafan karışık ya da bir karar verdin doğruluğunu tartmak istiyorsun... açıkçası önceki sayfalara göz gezdirmedim...

aldatmak bir hatadır hem de çok büyük bir hata... ve bunun yanlış olduğunu anlamak için ilişkinin bitip pişmanlığı yaşamak için zaman geçmesi gerekmez...

kimse aldatmayı çeşitli nedenlere bağlayarak kendini haklı çıkaramaz ki bunu yapanın ardından gülerler... yolunda gitmeyen ilişkilere nokta koyulur ; sevginizi haketmeyen insanlara güle güle buraya kadarmış denir... bundan sonra ne yaşarsan yaşarsın...

ama seninle birlikteyken kimsenin seni yok saymaya hakkı yoktur hele ki senin kendini o noktada görmeye hiç... insanın kendine verdiği zararı kimse veremez...

aldattıktan sonra pişmanlık yaşayan yokmudur vardır ; gerçekten yaptığı yanlışı telafi etmeye çalışan da vardır... kimisi 2.şansı bulabilir kimisi bulamaz ; kimisi bunu iyi kullanır ama kimisi kullanmaz... önemli olan büyük hatayı yapanın bunu kendisinin farketmesi ve 2.şans için çabalaması...

anladığım kadarıyla sen böyle bir çabayla karşılaşmadın... o yüzden ne kafanda soru işareti ne de içinde acaba birşey yapsamıydım duygusu olmasın...

bu da benim fikrim... yerimseniben

hayatacım en guzel şey zaman zaten sen herşeyi daha iyi bilirsin yaşayan sensin ...biz düşüncelerimiz söylüoruz umarım herşey iyi olur senin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…