Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayır ya yazdım ama baksanıza son zamanlarda paylaşılan şeylerden dolayı eski üyeler girmek istemıyorlarmış bende ondan dolayı son yazdıklarımı sildim.nedense kendı üstüme alındım biraz.

hayatacım nerde Öyle bı yazı anlamadım hem neden rahatsız olsunlar..alla alla herks konuŞuo anlatıo yanıı

diye yazmış küçük böcük sanırım sen burayı atladın derya.ben bunu anlamadım küçük böcük son zamanlarda yapılan paylaşımlar olarak sana yanlış gelen şey nedir? eğer bır sorun varsa eski üye olup girmeme sebebın buysa gerçekten çok üzüldüm.:gitme:

Canım kardeşlerim, sizi terkedenin gıyabında siz de şöyle diyin ve fani bir varlığın terketme acısı hafiflesin veya azalsın inşaallah...

Faniyim fani olanı istemem...
Acizim aciz olanı istemem....
Ruhumu rahmana teslim eyledim gayr istemem...
Isterim fakat bir yar-ı baki isterim...
Zerreyim fakat bir şems-i sermet isterim...
Hiç ender hiçim fakat bu mevcudatı birden isterim...

Son düzenleyen: Moderatör:

solucan yine mi yaa yav ciddi ciddi cevap ver bana nolur çok merak ediyorum hala seni sevdiğini mi sanıyosun ?

solucan gene çoşmuş atlatıcaksın herşeyi zaman...
cem garipoglu yaakalanmış.....

tatlım evet yaa çok sevindim bugün duyunca

hayır canım aramadı .

echocum konunla ilgili monanın yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.seni aldatan biri seni kaybetmeyi göze alan değer vermeyen biri ve sen öğrendiğinde ayrıldığında ohh be kurtuldum der gibi hemen seni silen birini arasan nolur ki.sana pişmanlıktan başka bişey getirmiycek araman çünlü seni silmiş aradığında daha da üzülüceksin

hayır ya yazdım ama baksanıza son zamanlarda paylaşılan şeylerden dolayı eski üyeler girmek istemıyorlarmış bende ondan dolayı son yazdıklarımı sildim.nedense kendı üstüme alındım biraz.

KonuŞmak İstemeyn gİrmez ozaman

canım 2 nedenim var... bunlardan birisi tamamen benimle ilgili ;diğeri ise senin üzülmeni ya da başkasının alınmasını gerektirecek şeyler değil... herkes kendi hayatını dilediği gibi yaşar; benim bunu yargılamaya hakkım yok... bana doğru gelmeyen yaklaşımlara yorum yapmak da istemiyorum... yaparsam yanlış anlaşıılmalar da olacaktır mutlaka...

ayrıca aqua ; konuşmak istemediğim için girmiyorum zaten...

burda gerçekten çok güzel paylaşımlarımız oldu; çok güzel insanlar tanıdım... şu an benim için çok da önemliler... ve sadece KK ile değil her şekilde iletişimdeyiz... ve en zor zamanlarımızı hep beraber atlattık.. üzülüyorum aynı zamanlar ve aynı tad yok benim için ama belki de o zor zamanları atlattığımız içindir...

dediğim gibi kimsenin kırılmasına ; alınmasına gerek yok...yerimseniben

gülin bebeğim beni sewıo mu bilmiorum.ben sadece kendi içimden geçeni söledim.
belkş bende onu sewmıorum ama o böle yaptığı için hırs oldu içimde kimbilir,ben de kendımı çözemedim wallah.
yani aram ii olsun isterdim ay ne bilim.

tabıkıde herkes kendı hayatını istediği gibi yaşar,herkesin KK veya kk dışında arkadaşlığı olabilir.derya dıkkatlı okumadığı için bu yorumu yaptı.zaten eskı uyelerın çoğuda gırmıyor sanırım dönem dönem geliyor bu tür şeyler.bizlerde aynı şekildeyiz.iyiki varsınız dediğim insanlar var burada bende buyuzden giriyorum.ama dediğin şey garıp geldiği için bana sorma gereği duydum .açıklaman için teşekkürler.

bu arada kızlar ecrinden haberi olan var mı?

canım ya boşver cıdden bır anlık esiyor bana sanırım benımkının ilgi yoksun bır ınsan olmasından kaynaklanıyor bazı şeyler.temelde bu var.ve ilgilenen başka bırısı oldugundada acaba dıorum konu bununda ılgılıydı.ama az önce bana sordugunda yazdım sonrada sildim kuzum yanlış anlama.ama şuanda cidden yazmım.

hayata yazıp yazıp silmişsin ben okuyamadım yaa merak ettim çok :gitme:

pardon tatlım bu yorumunu görmeden yazdım biraz önce kusurabakma cnm.en doğru kararı vermişsin

vereliniortakvereliniortak

bencede aynen öyle cnm sen onu hırs yaptın şimdi seni arayıp yalvarsa sen ona bitiriceksin içinde eminim

hayatacım anladığım kadarıyla başkasından hoşlanıyosun bak güzelim senin ki ilgisiz onun kişiliği bu ve sen ilgisizliğe gelemiyosun daha öncede aldatmışsın şimdi yine mi aldatıcaksın bu nereye kadar hayata ilerde evlendiniz diyelim bu işi gücü var diyelim yine mi aldatıcaksın yapma tatlım bu şekilde hiç mutlu olamazsın iyice düşün kırmamışımdır inşallah seni

gülin kafam allak bullak onun kişiliği bu bılıyorum ılgısız adam kavga etmekten nefret eden ınsan,babasıda annesıne çocukları büyüyene kadar aynı davranmış ve yıllarca kavga etmişler babasından aldıgı genlerden kaynaklanıyor.aldatmıyor yada başka kımseyede bakmıyor onun tercıhlerı daha farklı ama benımde ıstedıgım bır takım şeyler daha farklı ya ınsan sevgılısı 2 dakıka önce arayıp meşgule alırsa ve o çağrı atarsa sen tekrardan ararsan nıye aradın benı dıye açarmı telı aslında öyle demek istememişmiş.inanamıyorum ya.bunun gibi şeyler.aslında basıt şeyler ve belkıde ben bırcok ınsana göre çok şanslıyım naparsam yapım benı seven bır ınsan var ama dedıgın seylerı bende çok düşünüyorum .ama dıyorum ya tatılde kafasını dınleyıp gelecek bu ılıskıyı kurtarmayı denıcez ıkımızde sakın şekilde.ama dediğin gibi olursa artık bıtecek.çünkü çocuk degılız ve ıkımızde acı çekiyoruz.evet ben onu zamanında aldattım kabul edıyorum ama gülin kan kusturdu hepınız şahitsiniz bırkez daha dayanamam zaten ya bıtırcem ya devam edıcem ama ne kadar süre daha bu şekilde yürüteceğiz bakalım bılmıyorum...

solucan cok pardon canım, mesajını okudum da cevap atamadım. bu ara sapıtık ben de durumlar.
birazdan yazıcam cevap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…