çok uzun zamandır girmiyordum... hatta aboneliğimi de silmiştim bu konudan...
bugün ilk sayfada gözümeçarpınca bir bakayım dedim...
monam aman darılma... sadece artık sevgilisinden ayrılmış kişi sıfatıyla anılmak hoşuma gitmediğinden ve son zamanlarda yapılan paylaşımların bana çok yanlış gelmesinden dolayı kimseyi yargılamamak için...
echo ; ben de bir iki kelime yazmak istedim... sanırım kafan karışık ya da bir karar verdin doğruluğunu tartmak istiyorsun... açıkçası önceki sayfalara göz gezdirmedim...
aldatmak bir hatadır hem de çok büyük bir hata... ve bunun yanlış olduğunu anlamak için ilişkinin bitip pişmanlığı yaşamak için zaman geçmesi gerekmez...
kimse aldatmayı çeşitli nedenlere bağlayarak kendini haklı çıkaramaz ki bunu yapanın ardından gülerler... yolunda gitmeyen ilişkilere nokta koyulur ; sevginizi haketmeyen insanlara güle güle buraya kadarmış denir... bundan sonra ne yaşarsan yaşarsın...
ama seninle birlikteyken kimsenin seni yok saymaya hakkı yoktur hele ki senin kendini o noktada görmeye hiç... insanın kendine verdiği zararı kimse veremez...
aldattıktan sonra pişmanlık yaşayan yokmudur vardır ; gerçekten yaptığı yanlışı telafi etmeye çalışan da vardır... kimisi 2.şansı bulabilir kimisi bulamaz ; kimisi bunu iyi kullanır ama kimisi kullanmaz... önemli olan büyük hatayı yapanın bunu kendisinin farketmesi ve 2.şans için çabalaması...
anladığım kadarıyla sen böyle bir çabayla karşılaşmadın... o yüzden ne kafanda soru işareti ne de içinde acaba birşey yapsamıydım duygusu olmasın...
bu da benim fikrim... yerimseniben
ayy yemek yerken gözlerim doldu kızlar ya.
bişi dicem ama kızmak yok.
ben onun ailesile aramı düzeltmeyi çok isterdim,ne kdr onlara uyuz olsamda sewıorum onları..
çok isterdim hemde onlarla eskisi gibi olmayı çok mafoldumben
solucan gene çoşmuş atlatıcaksın herşeyi zaman...
cem garipoglu yaakalanmış.....
hayır canım aramadı .
Canım, bu tamamen benim fikrim, ben olsam böyle yapardım.
Sen ararsan seni ayıplamam da yargılamam da, sadece üzülmeni istemem.
Ama eğer bana deseydin ki aldattıktan sonra aradı, sordu, kendini affettirmeye çalıştı, en kötü özür diledi, bişeylerin düzelmesi için çabaladı, derdim ki tamam ara, o şartlarda ben de arayabilirdim belki.
Ama bunların hiçbirini yapmamış.
Yani o saydıklarımdan çok daha fazlası var anlayacağın, sen umurunda bile olmamışsın ki.
Silmiş atmış seni bi kerede.
Yine de karar senin, hayat senin, pişman olurum diyorsan yine ara ama inan bana o türlü hissettiğin pişmanlık çok daha acı koyabilir ve emin ol evet o son cümlemdekinden kesinlikle farklı düşünmeyecektir.
Maalesef...
hayır ya yazdım ama baksanıza son zamanlarda paylaşılan şeylerden dolayı eski üyeler girmek istemıyorlarmış bende ondan dolayı son yazdıklarımı sildim.nedense kendı üstüme alındım biraz.
KonuŞmak İstemeyn gİrmez ozaman
diye yazmış küçük böcük sanırım sen burayı atladın derya.ben bunu anlamadım küçük böcük son zamanlarda yapılan paylaşımlar olarak sana yanlış gelen şey nedir? eğer bır sorun varsa eski üye olup girmeme sebebın buysa gerçekten çok üzüldüm.:gitme:
mona nbr? kızlar ya bugun ben çok farklı bır boyuta kaydım ya kendımı iyi hissetmiyorum kafam allak bullak ama sızlerden tepkı almaktan korkuyorum.kafamdaki şeyleri yazıp,yorum istemek istiyorum ama bıryandanda kendı içimde bu kadar çelişkiliyken sızlerın anlamasını beklemek çok zor gelıyor bana. ama ben ıyı degılım ya...mafoldumben
canımm biliyorum tabikide ben her sekilde sizi dinlicem neden yargılayasınki beni yada ben neden kızayım yazdıklarına? benim düşüncelerimin bu şekilde yüzüme gelmesi gerekiyormuşki şu anda üzüldügüm için kendime üzülüyorum..
ewet ararsam ve dönmesse hayat boyu mutsuz olucam neden yazdım neden onu mutlu ettim üzüntümle diyecegim ve daha kötü olucam..yol yakınken unutmak belkide benim için en iyisi olucak
çok teşekkür ederim kızlar gerçekten opuyorumnanaktan
Aldatmanın savunulacak hiçbir tarafı yoktur.
Geçerli hiçbir bahanesi olmadığı gibi.
Sevgisizlik, saygısızlık, ilgisizlik... vs. bunların hiçbiri bahane değildir.
Bir ilişkide bunların açığı veriliyorsa zaten hoşçakal deme vakti gelmiştir çoktan.
Yani bir insanı aldatma noktasına geldiyse kişi, yolun açık olsun der, ne kendi vicdanı sızlar ne başkasının yüreği.
İnsan hayatta 2 şeyi hak etmez... birincisi şiddet...ikincisi de aldatılma...
Tabii benim görüşüm bu, herkesinkine de saygım var.
gülin bebeğim beni sewıo mu bilmiorum.ben sadece kendi içimden geçeni söledim.
belkş bende onu sewmıorum ama o böle yaptığı için hırs oldu içimde kimbilir,ben de kendımı çözemedim wallah.
yani aram ii olsun isterdim ay ne bilim.
canım ya boşver cıdden bır anlık esiyor bana sanırım benımkının ilgi yoksun bır ınsan olmasından kaynaklanıyor bazı şeyler.temelde bu var.ve ilgilenen başka bırısı oldugundada acaba dıorum konu bununda ılgılıydı.ama az önce bana sordugunda yazdım sonrada sildim kuzum yanlış anlama.ama şuanda cidden yazmım.
İyİ evra su sen neler yaısun nİrdesİn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?