pardon ya ben aldatmasını görmedim ve soğuk kutlamasını.
ya ama şu var sonuçta özel günleri önemsemeyen erkek çok fazla.oda öyle bırısı ıse senın için değişemezdi.içki içiyorsa kendini bilecek gıbıyse alkolik değilse bundada sorun yok.
bırtek aldatma sende onu kabullenmişsin olmuş bitmiş.içki içinde bırakılmaz ki.
bıde sanırım sen onun üstünde çok baskı kurmaya çalışıyorsun oda buyuzden soğuk davranıyor olabilir.
nereus şeker....aldatmış ve kabullenmisin başlamıssın..
içki içtigini sölemiş ve kabul ettirmeye çalışıo herşeye senii.
ve sogukta davranııo bence tam olarak naptıgını bilmio..
egerki içine sinmiosa olmıcak diosan..yorma kendini..
nereus bir kere tölerans gösterince arkadası gelir malesef iyi düşün ayrılık zor ama katlanılmaz değil onun içki içip abuk sabuk davranışlarına katlanabilecekmisin onla ömür geçilebilecekmisin sen onun için fedakarlık yaptın bence sıra onda
ben anlataym yorum yaparsınız umarım
4 yıllık ilişkimiz vardı
geçen yıl aralık ayında beni aldattıığını öğrenmiştim
haizranda tekrar bbaşladık
ilk 2 ay çok güzel gidiyordu benim ailemle ilgili sorunlar çıkınca kavga etmeye başladık
oda ailesiyle ilgili sorunlar yaşadı
ben ayrılmak istediğimi söyledim birkaçkez ve kabul etmedi
tanışma yıl dönümümüz oldu kutlamadı
daha doğrusu içten kutlamadı onunla ilgili epey kavga ettik
daha sonra facede kızlar ekledi kkavga ettik
en sonunda dün bana
ben içki içiyorum eğer beni böyle kabul ediyorsan tamam dedi
ben içki içmesine karşıyım 4 yıldır gizli bir şekilde içtim
eğer evlendikden sonra öğrenseydin ne yapcaktın şimdi öğrenmen daha iyi dedi
bende kabul etmediğimi söyledim telefonu kapatırken düşün dedi
şimdi anlatınca bana bile saçma geldi :))
ama tesellli istiyorum ne yapmalıyım akıl istiyorumm yanlız bırakmayın
ben onu çok seviyorumm
bak güzelim içki bi çok evliliğin bitiş nedenidir eğer sen hoşlanmıyorsan ilerde evlenince onun bi kadeh içip yanına içki kokusuyla yatağa girmesi bile seni sinirlendiricek.herşeyden önce sen en kabullenilmez şeyi kabul etmişsin aldatmış affertmişsin sevgin için fedakarlık yapmışsın peki o neden senin için fedakarlık yapmıyo ben böyleyim değişemem ne demek seviyosan bi hayat birleşicekse 2 tarafta fedakarlık yapmalı.neden her seferinde kendinden ödün veren sen olasın ki?
ya canım bırsey sorucam sen bır fedakarlık yaptın dıye onunda yapmasını mı beklıyorsun bunu iyice düşün gerçekten.bu adam alkolik değil sanırım değilmi arada çakır keyf olana kadar içiyorsa bunda bence problem yok.ya seviyorsan içmesi sana dokunmaz.bırbırlerınızın tercıhlerıne saygı duymak zorundasınız.arkadaş ortamını bılsem demişsin arkadaşlarını kımınle ne yaptıgını bılmıyormusun? yada sorun aslında şumu içer ve içtiğini bılmez gider benı bır kere daha aldatır düşüncesi mi? bence içmekten yada kutlamamaktan zıyade senın içinde bırtakım şüpheler var.oda kendı hayatımı ben yaşarım sen bana tolerans göstermek zorundasın mantığında ve bu hayat böyle çekilmez.iki tarafta kendisinden ödün vermesi gerekır.hep sen yaparsan yorulursun bence sızın asıl sorunlarınız bunlar gibi geldi.buyuzden iyi düşün derim .
canım sen erkek arkadaşına güven duymuyorsun.evet affetmışsın ama aslında kendı içinde hala hesaplaşma içerisindesin.güvensızde bır ılıskıyı yürütemezsın ben olsam bitiirirdim şimdi düzelse bıle ılerde başka bır sorun problemı yaşayacaksındır.ama sen kendını ve onu en ıyı tanıyansın.rıca ederız bu arada.
o ne yaptıysa güvenemedim artık düzelemez
çok alışmış olmam incitiyor beni
evleneceğim kişiyi o diye düşünmem çok sızlatıyor içimi :çok üzgünüm:
nekadar tanısamda bir yerden vuruyor işte tekrar böyle bişey yapıp incitceğini hiç düşünemedim
cnm aslında yaptıgı bırsey yok onun seçimleri bu ,onun karakteri senden daha farklı sadece sorun bu ve o yeterınce sorumluluk alamaması aslında senı inciten ve hep boyle gıdecek sen sevgını herşeyin üstünde görürken o hayatını sevginizin üstünde görüyor emın ol bugun düzelse bundan 1 sene sonra başka bır sorunla tüm problemler patlak verecektir.
bence zamanı gelmişken dha çok acı çekmeden vazgeçmek senın için daha ıyı olacaktır. dünyadaki ilk ayrılacak çift siz olmayacaksınız yada son.insanlar ayrılığa zamanla alışıyorlar.bu sıtede ne durumda ayrılan ınsanlar vardı,evleneceğı kısıyı hayatlarında kı ınsanlar olarak düşünen ama ayrılmak zorunda kalan.artık hepsı daha sağlıklı düşünebılıyor.benım fıkrım bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?