Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın kızlar,artık bayram girdi araya.uzun bi süre en azından 3,4 gün kimse uramaz heralde topie..
bu gece rüa gördüm.laleyi gördüm rüamda.uyandıgımda net hatırlıodum ama şu an asıl öenmli yerleri hatırlayamıorum.
bunlar yeni bi ewe tasınmıs,ne alakaysa bende ordayım.benim lale,annesi,ablası we lalenin sewgilisi war.ben sewgilisine bişiler anlatıorum kız bana kızıo içeri gidio bu ne dio yaa kim bu fln dio.nişanlanmışlar..sora dışlandımı hissedıorum.sora bida kendimi o ewde göruorum benim lalenin elinde yüzük war,hemde bizim katalogtan baktımız we beğendimiz yüzüktü :sinifsinif:
şok oluorum böle.lale mutfağa gidio,patates kızartıo en sewdiği şeydir.bende wc ye giriroum.sora ablası bana seslenio solucan nerdesın die.bende buradyım dıorum.nerden biliosun sizin ewde oldumu ben gizlice girmiştim dıorum,sora annesile konusuorum.şaşırıorum bana kötü dawranmıolar die.yani hem istemıolar hem de yüzüme ii konuşuolar diorum.yüzleri tutmuo heralde
böle bi rüa gördum,sabah fena oldum mafoldumben
delirdim,psikolojimi bozdu ya lanet olsun.başkasıla nişanlandını rüamda bile görünce aşırı kötü hissettim.
napıcam ben ağlamak istiorum

günaydın cnm.napıcaksın biliyomusun UNUTACAKSIN !!!

:sinifsinif:
zamanla gülin..

canım tabi ki zamanla unutucaksın.ben böyle söylüyorum diye sen beni hiç kimseyi sevipte unutöak zorunda kalmadığımı düşünüyosun sanırım.solucancım bu topiğe hepimiz senin gibi geldik ama şimdi eser kalmadı sen istersen unutursun

merhaba kimse yok ama ben konuşmak istedim..
yanlız kaldığımda konuştuğum duvarlar gibi...nede olsa ne ben sorularıma cevap bulabıleceğim nede sizler belki yanıltyacaksınız..
geçen yıllarda bu zamanlarda toplantım var bekle beni demiştin..
bende ben seni hep beklerim sen yeterki iyi ol aşkım demiştim..
gittin gidiş o gidiş..
açtığım telefonlar kapalı evini aradım kapalı kapalı..
halbukı toplantıda giy diye verdiğim gömleğin sana olup olmadığını yolculuğun nasıl geçti diye sormak istedim..
ama telefonların kapalıydı hep kapalıydı..
dualar ettım ALLAHIM ne olur kaanıma bir şey olmasın dedim..
neolur onu bana bağışla dedim..
ama yok yok... haber alamadım..
gittiğin 3 .günüydü. senin arkadaşın aradı.sana bir şey dıyecem sıkı dur dedi. kaan evlencekmiş dedi.
düğünü varmış dedi.
Nasıl olur dedim nasıl olur.
o bana aşık benı sevıyor dedim soguk fırtınnalı bir gecede yığıldım kaldım öylece...
inanamadım kabus olmalı dedim. gittim düğününe gittim.
herkes ama herkes vardı. güle oynaya hatta gıcık olduğun formalıte ıcabı görüştüğün kişiler bile vardı.
Birşey eksikti ben yoktum. karım kadınım hayatım dediğin ben yoktum gelinlikler içinde..
yıgıldım ben sen cennette dans ederken onun gözlerine bakarken ben yıgıldım .
neden dedi yüreğim neden. o ihtişamlı düğünde benım yüregimdeki acı çıglık duyulmadı duyuramadım sana.duysan bile ne yapacaktınki..
Oysaki ne çok yakışmış aldım gömlek damatlık yapmışsın . yüzlerce kez dokunduğum tenıne ne çok yakışmıştı.
ya senın yüzlerce kez dokunduğun tenim ne çok üşümüştü.
Titriyordum. Ağladım ..
Neden dedim neden..
Ben bedelini çok acı şekilde ödemiştim.
Halbukı ne fedakarlıklar yaptım senın için neler neler.
O imzayı atarken ben gelmedim degilmi hiç aklına..özlemle ilk kez sana sunduğum tenım ve senın yuzlerce kez dokunduğun tenim.
ama ben yollarda sokalarda şarkılarda duvarlarda uykumda hep seni yaşattım kaan.
sen balayındayken ben enkaz oldum.. aylarca saatlerce yorganın altında uyku hapları ile uyurken buldular , yada çarşıya sadece psıkologa gıderken görduler benı , odamdam gun boyu çıkmadım duvarlarla konuşurken buldular saatlerce duşun altında kalıp sana sunduğum ipek tenimde senin kirli ellerinin sıcaklığını çıkarmak için uğraştıgımda buldular heran gözlerim yaşlı şekılde buldular...
ben neyin bedelini ödediysem ödedim kaan.
küllerimden yeniden doğdum ben..
tek suçum sevmekmiş..
ben aşkınıda ayrılıgında ihanetinde acısını hakkını vererek yaşadım...
kulağımı tıkadığım agladıgım küstüğüm şarkıları yeniden dinliyorum..
içimde hala bir umut var..
ve ben nefes alıyorum..
dedim ya ben bedelini ödedim..
ya sen..................

Tüm kk hatunlarına ve topiğimde kalbi sevgi dolu kızçelerime iyi bayramlar diliyorum.Umarım herşey iyiye doğru değişir kötü anılar geride kalır.Sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan

sadece kendi acımın derdindeydim .. senin satırlarını okurken anladım ki benden çok canı yananlar var ..
ama son hep aynı ..
aşkı için herşeyi göze alan biz ..
bu aşkı hunharca yok eden, kirletenler ..
giden midir kaybeden kalan mı bilmem ama ..
tek bildiğim bizler, bizim gibiler cesurca sahip çıkarken yaşadıklarını ..
kokrup kaçan,yalan söyleyen, ihanet edenler yaptıklarının bedelini muhakak ödeyecektir ! Ödemeli ..

muhakkak oducekler ben ınanıyorum..
fırtınanın dedıgı gıbı bız askımızıda acımızıda tam anlamıyla yasadık...hakkını verdık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…