Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bir bayram günüydü
ben mutluydum...
niye oldugunu bilmeden mutluydum..sanki senin hayatıma girecegini biliyormuş gibi...
sonra işe gittim.ögrenciydim yarı zamanlı bir barda çalışıyordum..sen geldin bende bira istedin..
hiç kimseye gülmeyen ben sana gülmüşüm haberim yok.sen söylemiştin..
birkaç saat sonra arkadaş geldi..biri var dedi..senden hoşlanmış dedi..ben şaşırdım.orda bir sene çalışmıştım kimse bana yanaşmazdı.arkadaş israr etti ben olmaz dedim.o israr etti.sonunda dayanamadım olur dedim öyle bir görüşürüz dedim.olmaz diyecektim senden öncesi beni çok üzdü okulda bir senem gitti şimdi seninle yapamam dedim.hem yalnızda degildim.tam olmasada flört ettigim biri vardı ona çok ayıp olur dedim.istemedim seni...ama sen farklıydın degişiktin..beni sana çeken bir şey vardı.gözlerin miydi yoksa sesin mi hatırlayamıyorum ama bir şey beni sana yöneltti..sonunda başladık.başlarken söyledim ben çabuk baglanırım kişiyi odak noktası haline getiririm hayatımın merkezi yaparım dedim.sende istedigim bu dedin.ama ben korkuyordum.yine bırakıp gidilmekten korkuyordum.yalnız kalmaktan sessizlikten çaresizlikten korkuyordum.sense bırakmam dedin.kesinlikle bırakmam dedin.ama her seferinde sen gitmek istedin..her seferinde bir degil iki degil..hep mücadele ettim eger seviyorsan hallederiz dedim..ben hallettim sen halledemedin..sonunda beni sevmedin.beni yapayalnız çaresiz gözyaşlarımla başbaşa bıraktın.ama inan kızmıyorum sana allaha dua ediyorum mutlu ol diye sana gerçekten yalan söylemeyecek ve seni çok mutlu edecek birini bul diye dua ediyorum.bu benim canımı yakmıyor mu?bırak o da bende kalsın..sana söylemeyecegim bir bu kalsın canım..herşeye ragmen hala seni çok seviyorum..

Canımm. Bir an gerçek mi bu dedim. Tüylerim diken diken oldu.
Gerçekten bu topicteki çoğu arkadaş şükretmeliyiz belkide çektiğimiz acıya..

Canım yürekten diliyorum ki inşallah Kaan ve de tüm seven kalpleri üzenler bunun bedelini ödeyip çok pişman olurlar..senağlamasenağlamasenağlama

Canım neler olmuş senin laleye. Kaptırmış kendini gidiyor.
Bitanem kendini üzüyorsun böyle yaparak. Nolur yapma artık. Bakma diyoruz ama dinlemiyorsun. Başkasını hayatına almış birisi o. Sana bi çıkış yolu bırakmamış. Tek yol var artık canım benim. O da EN ZORU...senağlama

ben çok yoruldum ya ümit etmekten..beklemekten..gelecek demekten ve bütün bunların olmayacagını bile bile vazgeçememekten..nedenlerden..niyelerden..ben sana hiçbirşey yapmadım demekten..hatayı kendimde aramaktan..çok yoruldum..aglamaktan..dua etmekten..hala sevdigini düşünmekten..ve sevmedigini hergün yüzüme çarpmaktan..sıkıldım artık..korkmaktan..terkedilmekten..bu kadar çok güvenmekten..inanmaktan..kendimi teslim etmekten..ve her seferinde sırtımdan vurulmaktan..ne zaman bitecek bu ya..her gün geçecek demekten aslında hiç geçmeyişinden..senden nefret etmek isterken daha fazla sevmekten..üzülmekten aglamaktan..açıklama yapmaktan..tükendim..ne dibe vuruyorum ne de gökyüzünü görebiliyorum..ortada bir yerde sıkıştım kaldım..ne gidebiliyorum ne de kalabiliyorum.allahım benim gibilere yardım etsin.

Kendimi tekrar sevmeme sebep oluyor bu adam ..
Evet gitti ..
Evet canımı acıttı ..
Ama şunu hatırlattı ben çok güçlüyüm ..
Canım acısada hayata sımsıkı sarılıyorum ..
Ve herşeye rağmen gülebiliyorum..

Az önce msn'sini açtı ..
Her açtığında yürreğim hopluyordu ..
Yazmasamda ya yazarsa diye beklemek ..
Geçen gece yazdığında yüreğimin ağzıma gelmesi kendimi dizginlemem ..
Bugünde ben yazdım ..
Silmesini istedim ..
Ben silsemde engellenen ve silinen listesinde duruyor ve elim oraya gidiyor ..
Bana komik bişi söyledi!
dost kalamaz mıyız ?
mümkün mü dedim!
Mümkün mü ?
Bunca sevmişken seni ..
bu eller sana aşk sözcükleri yazmışken ..
bu dudaklar aşık olduğunu söyleyip ,öpüp koklamışsa seni ..
nasıl normal konuşabilirim senle ?
demedim bunları ona söyleyemedim ..
sadece dost kalamam dedim .. sen benim hiç dostum olmadın ki .. hele ki yüreğimde hala bu kadar büyük bir aşk varken ..
güzel dileklerimi söyledim .. ve kapadım .. sildim ..
hala silmedi inatla ..

artık anlam veremiyorum hiçbirşeye ..

hayatla kavga etmeye devam ediyorum
kim yenecek bakalım ..

Dost kalamazsın corel... unut bunu... dost kalmaya çabalamak şu anda çektiğin acıyı sadece katlar ve katlar ve katlar ve katlar... dinle beni....

Dost kalamazsın corel... unut bunu... dost kalmaya çabalamak şu anda çektiğin acıyı sadece katlar ve katlar ve katlar ve katlar... dinle beni....

kalmak isteyen oydu ..
kalamayacağımı biliyorum ..
bi kere daha okursan isyanımı anlarsın ..
onada söyledim kalbimde bu kadar kocaman bir aşk varken ..
rol yapamam ..
o benim hiç dostum olmadı ..
aşkım,sevgilim di beraberken birlikte olduğumuz her anı paylaştık ..
ama dost olmadık ..
bundan sonrada olamam ..
acımı katlayıp unutmamı zorlaştıramam ..

Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Yaşadığın her acıyı, her şüpheyi, her isyanı.
Dost kalmak... biz de çok çabaladık.
Bir kere, üç kere, beş kere.
Olmadı .. olmaz ki.
Çok.. hem de çok iyi anlıyorum seni inan bana.

Kangren bir uzvumuz var.
Kendi kendine çürüyüp düşmesini beklemektense
Kesip attık işte... belki bu çok daha fazla acıtıyor.
Ama bu daha çabuk iyileşiyor.
Ama... acıyor işte... hem de çok fena.

Çok iyi anlıyorum seni.

senin anlayabildiğin kadar o anlayabilseydi beni ..
dost kalamaz mıyız demezdi bana ..
bunca acı çektiğimi bile bile ..

Canım.... onlar her zaman açık bir kapıya ihtiyaç duyarlar.
Kapıları sıkı sıkı kapatmak pek onların harcı değildir.
Oksijensiz yaşayamazlar.
Nefeslerinin daraldığı anda tıklayacak ve soluklanacak güvenilir bir kapı aralığı ararlar.
Böyledir bu... maalesef.

böylesi çok namertçe ..
aşk konusunda mert olamadılar ..
bari terk ederken olsunlar ..
ağlamayı kesmiştim ..
bugün o konuşmadan sonra gene süzülüyor gözyaşlarım ..

böylesi çok namertçe ..
aşk konusunda mert olamadılar ..
bari terk ederken olsunlar ..
ağlamayı kesmiştim ..
bugün o konuşmadan sonra gene süzülüyor gözyaşlarım ..

Canım benim.
Aslında o tek gözyaşına bile değmez ama ağlama demeyeceğim.
Çünkü biliyorum ki anlamsız.
Ağla, çek acını... yapabileceğin fazlaca bir şey yok zaten başka.
Keşke ilacı olsa, içsek, geçse.. ama olmuyor işte.
Ama kendine acıyarak çek acını olur mu?
Kendine acı...

terk ettiği günden beri acıyorum kendime ..
bunu hak etmediğimi düşünüyorum
kötü bi durumda olduğumu düşünüyorum
ama bazende kızıyorum kendime ..
nasıl kandım ..
hep deneme beni sevgimden ne zaman emin olacaksın derdi ..
artık eminim sevmediğinden ..
gene başladım saçmalamaya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…