Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet sonunda msnden de sildim , sildi ..
hayatımda ondan iz kalmadı ..
fotoğraf makinesinde ki 4 fotoğraf hariç ..
şarjı yokta açılmıyor ..
onlarıda sildiğim gün ..
eğer becerebilirsem bir gün ..
o kadar güçlenebilirsem ..

bitmiş olacak ..

monam bayılıyorum sana.

günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun.
daha önceki sayfaları okudum ve moralim bozuldu.nolmuş kuzucuklar sizlere böyle.hani sizler değilmiydiniz kendınızı toplayan zamanla geçiyor dıyen noldu o güçlü fırtınaya,noldu monaya yapmayın bakalım toparlayın kendınızı.o salaklar o kadar akıllı olsalardı kıymetlerinizi bılırlerdi sizler daha ıyılerıne layıksınız.biliyorum kolay değil özelliklede fırtına senın yaşadıkların buna ragmen güçlü olmaya çalışıyorsun ama canım şöyle düşün Allah hiçbir kuluna zulüm vermez eger boyle olduysa durum demekki senın hakkında hayırlısı olmayacakmışkı erken görebildin.kuzum üzme kendını.monacım sen bızlere güç veren hatunken noldu sana ara ara krizler geliyor ama değmiyorlar bayramda bır söz duydum çok hoşuma gitti erkekler kadınlarsız hiçbirşeydir,o kadar mükemmel olsalardı annelik görevi gibi bir kutsal görev onlara verılırdı.bızsız hıcbırsey olan ınsanlar ıcınmı kendımızı üzücez yapmayın bakalım güçlü olun.
aramıza yenı katılanlar var hoşgeldiniz diyorum ben size çünkü bu sıtede cok güzel arkadaşlık kazanılıyor özelliklede bu topıkte.buyuzden aramıza hoşgeldiniz.
yenı gelen üye senınle ılgılı yorum yapmak istiyorum öncelikle arkadaş olsaydında bır sap olmazmış ,arkadaş kalalımın türkçe açıklaması sen elımın altında ol eğer daha ıyısını bulamazsam sana geri dönerim ama şuanda bır ılıskı senınle ıstemıyorum.sana saygısı olan insan bu sözü söylemezdi boşver boyle bır adam senın sevgınıde haketmıyor demektir.en ıyısı olmuş ayrılmanız zamanla güçleneceksindir.
deryam inşallah enişteyle herşey mükemmel gidiyordur.
ecrin hatun profilini kapattırmadıysan senı çok özledim ve istanbul tayfası bayram ,ramazan herşey bıttı bır haftasonu artık görüşme ayarlayalım.
zemuszemus

gunaydın kızlar naber nasılsınınız..hyırdır solucan noldu gene..
hayata sende nASIL ECRıN GENE YOK..
HAYATA ENıŞTEYLE GAYET ıı HERŞEYR GUZEL..

bayramın 2.günü kız arkadasımla caddeye gittik akşamüstü.tam o barlar sokaındayız yüroruz böle karşıdan benim laleyle kız gelio elele :sinifsinif: mafoldumben
kızın boyu benden uzundu.zaten önce kızı tanıdım.sora benimkini gördüm.ben arkadasımı ürtükledim bak die.sora lalede bizi gördü başını çewirdi böle..artık utandı mı yoksa hani rezillik çıkartmıyım die mi öle bişi yaptı bilmiorum.neyse öle geçip gittiler..ben tabi şok elim ayağım titrio,ağlama krzine girdim.aklıma da geldi görürmüşüm falan die.Allah'ın işi işte..neyse sora ben ağla ağla ağla fena oldum.hadi dedik bunun üzerine içilir.gittik yer fıstına dedim ay kesn ordadır bunlar.ben onu hep oraya götürürdüm.bahçe kısmına bi çıktık tamda tahmin ettiğim gibi kız bize dönük lalede sırtı insanlara dönük oturuolar,biralarını sölemişler fıstık falan yiolar.yok dedim biz içeri oturalim,aslında oturmickatık ama ben oturmak istedim.sora bizde içmeye başladık.lale wc ye kalktı,dönüşte yanımıza geldi masamızın başında durdu.ben uyuz oldum git bee .iktir git defol git içeri falan dedim newrim döndü.bu bşi diemedi.ağlicam sinirden o derece.sora git falan dedim ben buna gidiodu bu ben bunun üstüne tükürdüm,suratına tükürmekti amacım üstüne geldi.sora bu döndü falan arkadasm tutmuş bunu.ben görmedim.nese arkadsm kızdı ya nie hemen bagırdın gayet sakin olsaydın ben ona bi sürü laf edicketim hemen car car car bagırdın dedi.sakın bida bişi yapma rezillik çıakr buraya hep gelioruz falan dedi.ok deidm.sora bi baktım lalenin baska arkadasları da içeri girmeye basladı kızla.insan çeker gider dimi o ortamdan.orda zaten içiorum gidip kıza hersei anlatıcaktım,hatta lalenin msjlarını göstericektim.sonucta lale onla cıkarken beni paso arıodu barısmak istiodu.nese yapmadım bişi büyüklük bizde kalsın die düşndük ama o öküz bundan anlamaz.onun sewiyesi baska.ulan insan düşünür solucan üzülmezmi kakıp gidiym weya rezillik çıkartır baska yere gidelim die.korkusu yok demekki.
1 saat sora falan baska arkaadslarıda geldi slm werdi bana gectiler dısarı.bizde ara ara garsona sorduruoruz dısarda şu tipte şu renk saçlı kızlrla çocuklar war mı sağ köşede die :ecrin_bebek:
bende paso bira içiorum, 1.5 litre bira içtim o gün.normalde imkansız yani.o kadar süre içinde 1.5 litre bira..
o sırada arkadasmada bi çocuk msj attı samimi oldgu.dedi çaırıim mi berki gelsin mi solucan senin yanına oturur fln dedi.yok dedim senin yanında dursun.geldi çocuk oturdu.tam bi kakara kikiri güloruz laleyle arkadası gecti wc den iniolardı.o sırada berke sarıldı arkadasm.ayy solucan lalenin tipini görmeliydin sana nası baktı ya sen gülüodun çok pis baktı kafasını salladı dedi.warya kesin kaşarlar işte hemen erkek çağırdılar erkeksiz yapamıolar demiştir.böle bi insan çünkü der yani.berk biraz durup gitti zaten yanımıza uradı ölesine.
sora lale kızla beraber wc ye gitti,kızı wc ye götrdü.önümden gectiler yine.arkım dio iy irenc ya patlak gözlü köylü tipli bişi.resimlerde gördügümde fena deil demiştim ama çirkin yani dedi.bi yandanda içioruz .ben de çıktım wc ye.ay zaten btn olay wc de gecti nerdeyse :)) ben ordayken lalenin arkadasıla onun sewgilsii de ordaydı.hiç slm wermıosun fln dedi.bende hee görmedim fln dedim.nie burdasın gibilerinden bi laf etti bende dedim burası halka açık bi yer,biri gidicekse siz gidin güldü flan bu sora kız arkı cıktı onlada konustuk slm nbr die gttiler bunlar.bende indim aşa biz biraz daha oturduk klaktık kafam acayip güzel olmuştu.
böle işte bayramın 2.gününden beri çok kötüyüm.sanırım o gün kızın doumgünüydü hep birlikte kutlaılar ama benim için iğrenç bi günüd.
hiç mi düşünmedi bnm rezillik çıakrcamı anladık korkusu yok ama benim üzülücemide mi düşünmedi.allahından bulsun,allah onu da benim durumuma düşürsün

canımm sen hala aynısın yaa su olanlara bak...
sen suan hayatna guzelce devam etmen gerekirken hala onla ugraşıosun adamın keyfi yerinde yaa sen hala onun derdindesin...

solucan sen kendini üzüosun kimseyi degil...
artık adam mutlu ya gayet baksana sen onun için dert yanıosun bide...ona kızıorum yanlış anlama...

solucan tek şey söylicem adamın umrunda bıle değilsin adam kendi yaşamında ve kendı arkadaşlarıda sadece senın onun peşinden koştuğunu düşünüyorlar.kaldıki belkide senın burada ne işin var bızı görmek için mı geldın bıle dıyebılırdı o adam orda sen ama taştınlık çıkartmışsın.yerfıstığı gibi bır mekana sürekli gidiyorsanız gitmeseydin.bu arada yerfıstığında herkesin neden bır özel durumu oluyor hala anlamadım gitti.
solucan sen cidden artık unut önüne bak.ve bende artık bırsey demıyeceğim.
deryacım kuzum nbr? ayarlayıp görüşelim bu arada serpil olan kim ben ismini hatırlamıyorum ama burdan eklemiştim.ona bırsey demek istiyorum sen nasıl görüyorsan öyleyim canım o senın güzelliğin teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

serpil olan ecrin canım
buarada benim onun peşinden koştumu neden düşünüolar yani naptımki?
artı taşkınlık çıakrtmadımki canım yani o hangi yüzle benim masama gelebilio?madem o kdr cok konusmak istıodu yanında kız warken yolda gördünde konuşsaydı.
ben hiçbişi yapmadım.onlar bahçede oturdu bizde içerde oturduk.

hayata serpil ecrin ya şeker..
canım ben çok iyiyim valla mutluyum herşey guzel karşımdaki deger verio bende tabii bakalım canım..
sen neler yaptın hayata son durum nedir...

canım bak adamın arkadaşlarına ne anlattığını bılemezsın evet halka açık bıryer bunda şüphe yok oldukça halka açık hemde mekan.ama şu var bak senın onları gördükten sonra oraya gıtmen bıle senı tanıyan bırısı aa takıp etti geldi demesine nedne olabilir.üzgünüm ama böyle ya düşün bak ben arkadaşımın evıne gıdemedim bır süre sırf fahrılere yakın dıye.insanlar düşünüyorlar inanılmaz ama gerçek bu.evet haklısın senın masana gelmemesi gerekırdı ama şu var adam o kadar yüzsüz ki senin yanına gelebiliyor ama bagırmasaydın adam gibi laf söyleseydin yada susmasını bılseydın canım bılıyorum çok zor.bende yaşadım.aynı şeyleri ayrıldığımız dönemde çok yakın bır arkadaşımın doğumgunu için angelq'uya gıttıgımde onu bır kızla görmek bana yettide arttı bende hatırlıyormusun nasıl mail yazmıştım o anki durumunu anlayabılıyorum ama bak o hala sen benı sevıyorsun dıye düşünmesine yetmiş bile zaten adamda yüz olsaydı o senın masana gelmezdi.diyorum ya onun bulunduğu ortamlara girme bır süre eskıden bırlıkte gıttııgn yerlere gitme.şimdi şey dıye düşünebilirsin 7 yıl gitmediğimiz yermi kaldı ne dıyorsun dıyebılırsın ama bak gıtmen hem senın eskı günlerde bız bırlıkteydık dıye düşünmene hemde onun egosunu kaldırmana sebep oluyor sen hıc bagrındım ettim deme ben senın yerınde olsam tınmazdım oyle bır an geliyorki bunu anlıyorsun.canım bak kendıne hobı falan edın ugraş bul bu şekildede onu unutmaya başlayacaksın.başka çaren yok özür dilerim ama gerçek bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…