Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

noldu aldatıldım sanırım bılmıyorum dınleme gereği bıle duymadım aslında onu.
halikarnasta olduğu bır resım eklemış arkasından bı kız kesiyor benımkını.işte bır arkadaşı şey dıye yazmış galıba senı kesıyor,bırlıkte tatıle gıttıgı arkadaşı yazmış merak etme fahrı ona haddini bildirdi.fahrı yazmış halikarnasta geceler bır başkadır : ) ve çıldırdım görür görmez mesaj attım.vede kızdığım noktanın bır dığeri ise adam gelıyor foto ekliyor facesıne ama bana ben geldım aşkım dıye mesaj atmıyor.ve ne hıkmetse bız sevgılıyız dıye ıletı durumunu yap bana ıstek gönder ıste benımle ılışkısı var yap durumunu demıştım daha tatıle gıtmeden yolunu buldugu anda kapatacaktı faceını ama ne hıkmetse adam tatıl resımlerını ekleyebılıyor.mesaj attım tüm bunları anlatan bitti diye bana verdiğin değer ortada dıye.cevap yazmadı.bende face ıletıme ılıskısı yok olarak değiştirdim ve ıletı yazdım.yanı adam resmen aldatmış bıde bunu utanmadan faceınde yayınlıyor oh ne ala memleket .bende salağın tekiyim neymiş kafasını toplamaya gitmiş aldatmaz o eskiden aldatmazdıya.lanet olsun ona kalitesini bırkez daha düşürmeyı başardı.

canım ozaman en iyisi bitti demek..hayırlısı buymuş..
ama belliydi cidden biten bi ilişiki eskisi gibi olmuo yaa..
sende yoluna bakarsın zaten kafan net degildi.
sıkma canını....
insan zaten sana deer verilmedigini görünce iice deli oluo...
herşey guzel gider umarım..

derya doğru ne bılmıyorum ya bu adam rus mekanlarında aldatmadı zamanında bende buyuzden rahattım nasıl olsa yapmaz dıye çünkü çok sevılıyordum ama sanırım içindeki duygular bitmiş ya sızce şaka olabılırmı yanı bırbırlerıne sadece espri yapmış olabılırlermı desem bu kadar da olmaz dıyorum ya dıgerlerı ne dıyorum.kafam allak bullak ya.
haketmedim bu sonu en azından bu kadar kurtarmayı ısterken.ya bıde kız güzelde değil Allahın rusu hep dedıgı laf şudy ben ah derken o uh der yapmam.zaten başka bırısı ılede ben olamam.senı severken olmaz dıyordu geçen kızla onun ıcın bıtırdı yada ben bu kadar salakmışım demekki burnumun ucunu görememişim ama canım acıyor derya en kötüsüde bu kadar çaresiz olmak ilişki yaşıyoruz evet tekrardan barıştık derken bunu yaşıyor olmak canımı acıttı.yoksa ben dedım ona bodrumdaykende bıtanesı oranın tadını çıkar dıye ama bu kadarda olmaz ya.canım acıyor gerçekten ...

Son düzenleme:
hayatacım tabiki zoruna gider kim ister böyle olsun..
ama aldatan insan gene aldatır bu kaçınılmaz...
canım üzme kendini..ama cidden bırak artı olmıcagı belli çüni karşndakineden b çaba yokk
..

geçmişten bitek bugünü okuyabildim bununla bile böyle oldum :1shok:nolmuş böyle herkese yaa
solucan sana yakıştımı be şekerim öyle tükürmek falan neden seviyeni düşürüyosun ki o gayet rahatsa sende gayet rahat olcaktın kendini düşürmiycektin daha da ahh solucan ah allah akıl fikir versin sana
hayata
seni aldatmadıysa bile tatilden döndüğünü sana söylemeliydi siz hiç tel.de konuşmuyomusunuz da sen faceten öğreniyosun geldiğini

rüyamda gördüm onu ..
rüyada da bi istiyo bi istemiyodu ..
en son cümlesi tülay anlamıyo musun bitti dedim sana oldu ..
uyandım etkisinden kurtulmam epey zor oldu ..
rüyada bile etkileniyosam ..
normalde görsem bayılırdım herhalde

canım babamlarlayken yada babalarıylayken konuşmuyoruz zaten bana salı akşamı gelıcem demişti.ama şu var geldım demedi.yıldayken aramadım yada aramadı çünkü bende ablamlarlaydım ıkı tarafında Allah korusun bırbırımızın ısmını agzımızdan kaçırdıgımız anda verılen tepkı ınan normal degıl.bunu bıle bıle aramadım.ama sabahtan yola çıkıyoruz gelmek için diye mesaj attı kızdıgım nokta şu geldıgınde facee foto ekleyecek vaktı var ıse mesaj yazabılırdı o yuzden dolayı bende dün akşam aramadım belkıde yoldadır dıye.bugun bakım dedım foto eklemişmi gördüm fotoları.
ve o resmı yorumlarıda gördüm.bu sabahta benım hattım kapalıydı arasa bıle ulaşamazdı çünkü kendı telımın takılı oldugu telefon bozuldu şirket hattımda takıp edıldıgı ıcın yöneticiler tarafından içerden ve dışardan arama yapmıyorum.bırtek dün akşama tepkım var ama şu var hadı bunda haklı dıyelım o resım olayı normal mı ?

Hayatacım napcan elden bıŞey gelıomu benım durumumda farksızdı sendden ama ba ne oldu neyne ne hale gelıosun..
Hayat mucızelerler dolu

hayata canım dinleseydın keşke ne söliceni,ondan sora yapıcanı yapardın.ne sölicekti acaba..
gerçi sölicegi şey yaptıklarının bahanesi olamaz ama dinleseydın bi.
sen bilirsin tabi..

Nereus evet dertlılerımız var hala zaman bence baŞka bıŞey demıorum..
Bende anlattım dınledıler am olmadı ..ve hayat nelerle kaŞılarŞtırıo ve gene mutlu oluosun...kımse vezgeÇılmez degıldır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…