noldu aldatıldım sanırım bılmıyorum dınleme gereği bıle duymadım aslında onu.
halikarnasta olduğu bır resım eklemış arkasından bı kız kesiyor benımkını.işte bır arkadaşı şey dıye yazmış galıba senı kesıyor,bırlıkte tatıle gıttıgı arkadaşı yazmış merak etme fahrı ona haddini bildirdi.fahrı yazmış halikarnasta geceler bır başkadır : ) ve çıldırdım görür görmez mesaj attım.vede kızdığım noktanın bır dığeri ise adam gelıyor foto ekliyor facesıne ama bana ben geldım aşkım dıye mesaj atmıyor.ve ne hıkmetse bız sevgılıyız dıye ıletı durumunu yap bana ıstek gönder ıste benımle ılışkısı var yap durumunu demıştım daha tatıle gıtmeden yolunu buldugu anda kapatacaktı faceını ama ne hıkmetse adam tatıl resımlerını ekleyebılıyor.mesaj attım tüm bunları anlatan bitti diye bana verdiğin değer ortada dıye.cevap yazmadı.bende face ıletıme ılıskısı yok olarak değiştirdim ve ıletı yazdım.yanı adam resmen aldatmış bıde bunu utanmadan faceınde yayınlıyor oh ne ala memleket .bende salağın tekiyim neymiş kafasını toplamaya gitmiş aldatmaz o eskiden aldatmazdıya.lanet olsun ona kalitesini bırkez daha düşürmeyı başardı.