gözyaşları tükenmez mi?
CADIARZU Tükeniyor corelcim hemde nasıl
Ağlamka için extra çaba harcıyorum ama olmuyor
Bayramda mesela terminalde bana şarkı söyleyip beraber ağladığımız yerde durdum şöle bakındım etrafa o hala ordamı diye yoktu :bbo:
ağladım mı peki ağlayamadım ; çok uğraştım ama olmadı heryere gittim ayak bastığımız nerdeyse kılım kıpırdamadı , hissettiğim sadece boşluktu ...
Hatta arkadaşıma da dedim ne soğuk burası diye o kadar üşüdüm ki
ama burasıda soğuk şimdi hissettiğim şey boşluk kaynaklı soğuk :sm_confused:
seninkide biter acını adam gibi yaşayıp sonunda bittiğini kabul edip üşüyerek maratona devam edersen
hayat böle bişey malesef adil değil ama sınavlar farklı farklı işte
tükensin mintcim ..
sanırım biz bi hafta sonra felan iş yüzünden karşı karşıya gelicez ..
eski işyerimle diyalogum kopmadı ..
karar veremiyorum herkes gibi davranıp merhaba nasılsın desem mi ?
yoksa onu hiç görmemiş gibi mi yapsam ?
inşallah gitmek zorunda kalmam antalyaya
bu kadar yeniyken kaldıramam ..
biliyorum yüzyüze oda değişicek ..
kötü bi durum:umursamaz:
inşallah gitmem ..
ama gidersemde güçlü durarım en azından rol iyi yaparım ..
ağlıcaksamda çıkar odamda ağlarım ..
inşallah adım atmaz ..
zira ayrılırken demişti ..
yüzüne asla söyleyemem , görürsem kopamam ..
Allah yardımcım olsun ..
ben okuorum canlarım yazdıklarınızı,benım hakkımda ne yazılıosa okuorum cwp wermesemde..
ben de aramıorum etmıorum bişi yapmıorum yani,sadce kendı içimde acı çekiorum.bu benim elimde deil.sanki ben istemez miyim mutlu mesut yaşiyim,gülüp eğleniym.bazen cok güçlü hissediorum,bzen dipte.
artık psikolojimi bozdu,ağzıma mıçtı resmen.neyse
arkadaşlar bende 1 ay önce ayrıldım sevgilimden.ve ayrılma nedeni onun görüşmekten kaçıp çeşitli bahaneler ileri sürmesiydi.en sonunda ne oluyor neden böyle yapıyorsun yoksa görüşmek istemiyor musun dedim.önce benim adıma fikir beyan etme görüşmek istiyorum dedi sonrada yapamıyorum seni üzmek istemiyorum dedi.o zaman sende insiyatif al bitirmek için bunun sorumluluğunu bana bırakma dedim.bu konuşma telefonda oluyor tabi.yüzyüze konuşup olayı bağlayalım o zaman dedi.tamam dedim ama sonradan düşününce ve onu yonja sitesinde arayışta görünce görüşmeye gidip tekrar üzülmenin bir anlamını göremedim ve ona görüşmenin anlamsız olduğunu,zaten telefonda herşeyi söylediğimizi belirten sitemkar ama asla seviyesiz olmayan bir mesaj attım.ve karşılığında beni önce facebooktan sildi ertesi günde msnden :)
daha sonra onu farklı bir msn adresinden ekleyip ağzını aramak istedim.farklı bir kız rolü oynadım yani ve konuşmanın ikinci dakikasında görüşelim gezelim dedi :) konuşmanın sonlarına doğru ben olduğumu anladı ve benimle empati kur neden bitti diye.neden dedim yaş farkı var aramızda ve bakiresin ayrıca dedi bana :) bende bunu 9 ay sonunda mı farkettin deyip onu engelledim.ve hala bu sözler yankılanıyor kulağımda.ondan büyük ve bakire olmam suçmuş gibi
benim kabaca hikayemde bu.beni de kabul eder misiniz aranıza?
AMİN Allah hepimizin yardımcısı olsun ...
Yüzümüze bişeyler söyleyemeyen koca koca adamlar , be adam kopamayacaksın neden ayrılırsın , tezat üstüne tezat ne istediğini bilmezse insan işte karşılarındakiler üzülmeye mahkum oluyor :uhm:
ondan ayrıldığıma değil üzüntüm solucan.baştan beri bunu bilmesine rağmen ilişkiye devam etmesi ve ona giderek bağlanmama sebep olması.
tatlım senin için çok iyi olmuş solucana katılıyorum onun amacı farklıymış herşeyin hayırlısını dile bence senin için hayırlısıda buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?