Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çok haklısın canım madem amacı buydu 9 ay neden ? hep diyorum bu erkekleri bazen anlamak çok ama çok zor cidden

canım 9 ay süre içerisinde yapabılecegını düşünmüştür senınle olmaktan mutlu olmuştur ama an gelmiştir cinselliği arar hale gelmiştir ve başka bırısını bu yuzden istemiş olma hakkı en dogal hakkı kusura bakma ama erkeklerin bırtakım ihtıyacları var kabul edelım yada etmeyelım .sen bakıreysen bakıre olmayan bırısı ıle cınsellıgı dıbıne kadar yaşaması için senden ayrılması gerekıyordu.ne yapsaydı kalkıpta senı aldatsaydı sırf buyuzden başka bırısı ıle görüşseydı aldatılacaktın ve bunu öğrendıgınde daha çok canın yanacaktı ki bazı erkekler herşeyi tek eş ile duygusal olarak ve cınsel anlamda bırlıkte olmak ıstıyorlar.senınkıde boyle bırısı olabılır.bence üzülme ve kendını yada onu suçlama çocuk dogruyu söylemiş tercihi farklıymış,senın tercıhın farklıymış ve bitmiş bence senın ilişkinin madem boyle bır durum vardı onun kafasında başlaması hataymış ama onuda suçlayamam sonuçta baştan sevmiş olabilir ve sevdiği için birşeyler farklı gelmiş olabilir.

Hayatacım biyerde sabır taşı olsan çatlıyorsun hep aynı şeyler verdiği cevaba bak gelipte şu foruma
tamam derdini paylaşsın falan herneyse ama hiçbir iyileşme isteği yokki güzelim bu arkadaşın
takılmış bozuk plak gibi dırının dırının hep aynı nağme yeter adam adam olsa git kapısında yat , hatta bizde gidelim ikna edelim diyecem hayatında görmek istediği adam ablasının vereceği arabayı ona tercih eden bi kişiliği oturmamış insan ...
O ARKADAŞ KENDİNE DEĞER VERMEZSE KİMSE VERMEZ NE O LALE NE DE BEN

erkekleri anlamak bana göre imkansız :)

mintcim iyi geceler ..
güçlü durmak ya da rol yapmak ..
ikisinden birini tercih etmek zorunda kalmazsam sevinirim :)
kocaman öpüldün.

bence 9 ay neden dıye bırsey yok bende duydugumda çok şaşırmıştım benımkının bır arkadaşı ta kız arkadaşına 2 snee sonra söyledi inanamamıştım.ama şu var önceki ilişkisinde cinselliğide yaşayan bır ınsan bır ınsanla tanışıyor herşey çok farklı oluyor ,aşık oldugunu cinselliksizde yapabileceğini düşünüyor ve bır sure sonra aylar belkıde yıllar sonra o ılıskı monotonlaşıyor ve adam cinselliği arıyor ee bulamayıncada ayrılma kararı alıyor.çünkü aradığı şey aslında en başında farklı iken farklı anlamlar yuklediği için çok başka olabiliyor.

Niye bunu adam etmeyi görev edindim bugün onuda bilmiyorum ayrıca
kendine acımıyo kız ben enerji harcayıp ona cevap yazıyorum ,
ayn tas aynı hamam
tencere kapak
aman yatıyım artık az derdim varmış gibi
kendinize iyi bakın
iyi geceler

mint haklısın aynen adam adam olsa gıder elımden gelenı yaparım ya bır şekilde yerfıstıgında falan bulurum o adamı ve bızımkılere konuşturuyım dıyorum abı derdın ne sevıyormusun dıye artık o dereceye geldı ama adam beş kuruş etmeyen bır tip.ya dırek aklıma gelmedı degıl araba olayını anlattıgında caddede takılan kişiliği oturmamış bır tıp olacağı olmaz dedım yok falan oldum ama ınankı oyle .solucanı haketmıyor ama gözü kör solucanın malesef.

mint sebebi şu çünkü arkadaş malesef farkında değil yada derdi yok kendıne dert arıyor.ama adam olacağı yok yanı bu kadar lafa bu kadar olaya neredeyse çocugun arkadaşlarıda tefe koyup çalmışlar tuvalette mekanda neler soylemışler ben olsam o anda parçalardım hepsini ama işte kuzum malesef ya sen en ıysıı yat bosver konuşsakta değişmiyor buyuzden ben artık konuşmama kararı aldım.

saçmalama he yatsaydın töbe töbe ben ne dıyorum sen ne dıyorsun ya.
anlamıyormusun aradığı şey o kişinin farklıymış,senınle o kişinin kafa yapısı sadece bu açıdan değil eminim bır cok açıdan farklı ve yaşam tercıhlerınız de farklı demek istediğim şey bu ve onu suçlamaya hakkın yok yada bıtmemelıydı dıye düşünmende anlamsız.ayrıca şuda var senın yaşın büyük diye de dıger nedenmış beyfendı eger sen bakıre olmasaydın bıle ileride sana sunabileceği bahaneler hep hazır olacaktı.buyuzdende bıtmesı en ıyısı olmuş.üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…