Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar etmeyin allaha havale edin...
bişeyler yaşanmış sonucda ve bitmiş..
zatenn allah onun sana iiyi gunleri göstermedimi bilki senin zaten ahını almıştır ve hayatı bi duzende gitmez..

alasını etmişim o zaman ki
normalde hiç huyum değildir.
Allahından bulsun der geçerim.
ama o gün çok canım yandı.
ne yaptıklarım bilinçli ne söylediklerimi bilinçliydi.
şimdi herkes ettiğini bulur diyorum ..
kimsenin ahı kimsede kalmaz ..

solucannnnnn kardeşim
bir ilişkide esas olan şey bırakmayı bilebilmektir ....
seni istemediği bu kadar belli olan bi insana hala tükürerek yada benzeri tepkiler vererek kendinden kaybedersin ( değerinden , onurundan , insanlığından vs)
ben anlamıyorum seni inan ki çok da garipsiyorum
kendine gel:umursamaz: silkelen biraz nasıl bi ruhhali bu ya
yazık senin gençliğine
harcama bi müsvedde için
ben kendimi bu adamla aynı mekanda değil aynı şehirde istemem
ağırsa da ağır yani yazdıklarım ben bile şiştim artık ya
kendine acımıyosan bize acı bi hukukumuz var birlikte bunca insan bişey diyosa sana doğrudur bu artık :tomato:

mint arkandayım bizi dinlemiyor belkıde senı dinler.gerçi hiç sanmuyorum ben buluşmaya elimde oklavayla gelip solucanı bır güzel dövsem acaba solucanın aklı başına gelir mi?kaydirigubbakcemile3
şaka bır yana kızlar varya görüştüğümüzde solucana 4 yandan konuşsak aslında aklı başına gelir.aa
mint sende ıstde yaşıyormuşsun sende gelsene buluşmaya?

gülin inşallah seneye kuzum ya .yada belkıde bızımkıler gelirse ben gelirim seni görmeye.aslında bızımkıler bısey demezler ama ayarlayamadık işte.mafoldumben

inşallah ayarlarız bişekilde canım :gitme:

ya kızlar
bana yaptığını sende çekersin
aşkta yüzün gülmez inş. dedim
beddua di mi bu

evet beddua :umursamaz:

harfiyen katılıyorum sana ama boşuna yazmışsın canım çünkü solucan bu tip yorumları okuyup cevap bile vermiyo aylardır ona anlatana kadar parçaladım kendimi ama yok cevap bile yazmıyo

kimseninb söylediği işlemez
kişi kendi karar verip uygulamalı ..
ayrılmadan önce sürekli arardım ..
arıcam der aramazdı ben arardım ..
hele ki son haftada ..
ayrıldık ..
1 kere aradım ..
ama oturup kendim karar verdim ..
kendimi düşürmeye değer mi dedim
eğer ben kendime saygımı kaybedersem nasıl toparlarım ..
msn de yazmadım ..
silmesi için ricada bulundum işte ..
ama dediğim gibi başkaları söylediği için değil kendime saygım kalması için yaptım bunu ..

Hayatacım dinlemezse dinlemesin güzelim ama sabrettim sabrettim burada aşk acısı çekmeyen bir allahın kulu yok ki güzelim yazık ama bu kadar mı olur ...
herkes tepindi aşkından delirdi bağırdı çağırdı yavaş yavaş azaldı acılar sakinledi
solucanda hepartan bi ivme var tutabilene aşk olsun
saplantı bu aşk falan değil
bide değse bari
kalbi kırılsa da dost acı söyler kardeşim
ne bu ya artık

biz anlatıoruz minti ama boş anlatıoruz..
susuoruz artık kendi halinde gidio....
neys ekızlar iyi akşamlar byy

corelim bende yaptım bu dediklerini hemde kaç ay
ama şuvarki seviyemi düşürmedim hiç , bi zaman ona belirttim bi zaman kendim yaşadım
savaştım geri çekildim
ama bitti be kadeşim zamanla büyüyorsun

bu nasıl iş ...
ve de burda tanıdığım herkes aynı minvalde yaşadığı bunu doğru olan bu
sevmek zorundamı sonra bizi adamlar ya bittiyse biter ne kurcalıcam alla alla

kesınlıkle oyle ama ben solucanıda anlıyorum hala daha emın olamıyor o benımken nasıl başkasının olabıldı dıye düşünüyor tüm bunların hepsı şaka olmalı dıyor .kendı içerisinden çıkamıyor.kendısıde dıyor aslında benzerı şeylerı kendısıne ama bır yandanda hayır ya o benı sevıyor dıyor .ve nasıl farkına varabılecek bılmıyorum belkıde ılgısını başkasına odaklaması gerekıyordur.aynı hıslerı bende yaşadım bende senin gibi oldum solucan dınlemedım derya hatırlar belkıde o günleri gidiyordum takı arama benı mahkemelık olacak dıye bır avukat arıyana kadar oan canımdan can aldılar ama aklım başıma geldi ve bır anda tatıl planları yaptım gittim ve bır baktım başka bır dunya varmış.solucan nasıl yaparsın bılmıyorum ama kendını cıdden toplama zamanı şimdi belkıde hobı edınsen bır sure oyalar senı daha ıyı olur kım bılır.dene bence ama sunu bılıyorum onunla gıttıgın yerlere gıderek canın daha çok yanacak başka bırsey degıl.lütfen kendıne bunu yapma.

benim hikayemide okudun biliyosun nasıl savaştığımı ..
dik durabilmek çok zor biliyorum ..
her sabah mücadele ediyorum çünkü ..
aramamalıyım ..
yazmamalıyım ..
düşünmemeliyim ..
ve zorda olsa başarıyorum ..

burasıda bana iyi geliyor ..
dik duruşları okudukça bende güçleniyorum ..
tek sen acı çekmiyorsun bak çekenlere nasıl dik diyorum ..

kusura bakma hayatacım sende arada kaynadın acaip sinirlendim cevap yazmamışım sana
istanbuldayım evet ama hafta sonu vaktim yok benim pek katılamam sanırım benim yerimede eğlenin siz :1hug:

aynen öyle corelim ama senin acın daha taptaze
ben sana bizim gibi ol diyemem zamanla olucak bu
ama atlatacağına eminim güçlü , akıllı ,mantıklı bi kızsın sen
bu topikteki % 99 çoğunluk gibi

büyük düşünür ferhat güzel'inkaydirigubbakcemile3 çok güzel bir sözü var,
üç kuruşluk adama beş kuruşluk değer verirsen geriye kalan iki kuruşla seni satar deralkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynen o hesap bizimki arkadaşlar.
ben de iki buçuk yıl bi ilişki yaşadım çok değer verdim,ama demek ki adam değilmiş ailesi döndü bizi beğenmedi halbuki kültür,sosyoekonomik durum açısından hiçbir farkımız yok.
ailesi istemeyince o da bıraktı beni.
beni de alın aranıza desteğe ihtiyacım var çünkü maalesef hala seviyorum unutmak çok zor o yüzden birbirimizden güç almalıyız:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…