Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

haftaya cumartesı ecrinede uyarsa akşamüstü buluşuruzda pazar buluşsak dahamı ıyı olur çünkü solucan 7ye kadar çalışıyor bana her saat uyarda sizlere sorun olmasın sonra.geç oldu gelemeyız falan demeyın bakın alırım oklavayı elıme.bırde nerede buluşacağız.akşamada ecrine yazalım onunda fıkrını alalım o çok istiyordu gerçi.bıde nerede buluşcaz kızlar.

solucan sen laleyi düşündüçe zaten canın sıkılır..ne askmış sendki yahuu..
seni istemeyn birini hala düşünüosun ya..

canım Allaha havale et beddua etmek yerıne çok uzun bır durum var.ıstersende bırısıne beddua etmek olarak google a yaz oku .ama hakkını helallik istemek falan gerekebiliyor diğer tarafta o yüzden dolayı birisine beddua ediceğine ,senı Allaha havale edıyorum demek daha doğru.

canım ben benımkısı beddua etmenın olayını anlatana kadar sürekli ben istemediğim şeyler oldugunda kişilere beddua ediyordum ama yaklaşık 2-3 senedir kimseye beddua etmedim zaten ben kişilik olarakta kin tutabilen bır ınsan değilim yada şöyle söyliyim kimse canımı o denli daha acıtamadı.ama dediğim gibi Allaha havale ediyorum demek daha doğru geliyor bana.

kımle eğer kızlarla ise canım ayarlayabılırlerse buluşacağız ecrinlede konuşalımda bı.
eğer benımkı ile ise evet gebzeye gelıp alacakmış bakalım.görücez.

kızlarla buluşuyomusunuz diye sormuştum cnm

Evet kızlar haftaya cumartesİ ozaman akŞam Üzerİ buluŞuruz zaten...
Gulİncİm sende gel
ecrİnede sorak

keşke cnm yaa hayatayla tekirdağ da buluşmayı o kadar çok istedim onu bile ayarlayamadım şehir dışı zor oluyo şeker ailevi sebepler

kızlar sizce beddua tutar mı

akannehirakannehirakannehir

canım bırsey soylıcem senın ona hakkın varda onun sana hakkı yokmu evet çekip gitmiş olabilir evet senıde üzmüş olabilir ama şu var sız 7 yılınızı paylaştınız ve emınım senın ona emeğin geçtiği hakkın geçtiği kadar onunda sana hakkı geçmiştir.yanı en azından ben şunu biliyorum ben fahrının hakkını kolay kolay ödeyemem ne kadar kötü günlerde yaşasak bızım hakkımız bırbırımıze çok geçti.eminim sizinde geçmiştir.

gülin inşallah seneye kuzum ya .yada belkıde bızımkıler gelirse ben gelirim seni görmeye.aslında bızımkıler bısey demezler ama ayarlayamadık işte.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…