Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

corelcim inşallah görmezsin onu çünkü bazen ben karşı karşıya geldigimizi hayal ediyorum hem heyecanlanıyor hem de çok korkuyorum karışıyorum yani düşünmesi bile yeterken gerçekleşmesi ne hale getirir bilemem...
solucan senin yazdıklarını takip ettim haddim olmayarak bir iki şey söylemek isterim.senin ki sevgi degil aşk degil onunki de öyle..yedi senenin vermiş oldugu derin bir acı bence eminim çok zordur..ama inşallah atlatırsın.ayrıca o tükürme olayına koptum ya ben hayatta cesaret edemezdim valla..tebrik etsem bir türlü etmesem bir türlü..
nilmil sanada şunu şöylemek istiyorum affınıza sıgınarak bu erkekler tam bir öküz bakire olursun bakire istemezler bakire olmazsın ben el degmemiş kız isterim derler bence kadınlar ne ister diye sormak yerine erkekler ne arar diye sormak lazım

seninde anlamadığın şu arkadaşım,beni üzen onun tercihi değil;bunu ben onu sevip bağlandıktan sonra ortaya koyması.cidden sevdim senağlama
geçmişte bir arkadaşım biriyle tanıştı.çocuk ikinci buluşmadan sonra arkadaşıma utana sıkıla da olsa bakire bir kızla ilişki istemediğini söyledi ve hiç başlamadan bir ilişkiye görüşmeyi kestiler.arkadaşımda yok yere bağlanıp üzülmemiş oldu.bana göre o çocuk benim eski erkek arkadaşımdan daha basiretli,açık ve ne istediğini bilen şekilde davrandı.
ilişkimiz sırasında erkek arkadaşımı ilgisiz gördüğüm anlarda konuşmaya çalışıp eğer isterse görüşmeyi kesebileceğimizi kendim söylemiştim.ama o ısrarla hayır deyip kesinlikle yanaşmamıştı bir ayrılığa.:1no2:
ki bir insana ilk defa kendimi bu kadar yakın hissetmiştim ve onunla paylaşmak istiyordum cinselliği.mutlaka evlilikte yaşanması gerek diye bir tabum yoktu.
umarım anlıyorsundur ve anlıyorsunuzdur neden bu ayrılığın bana zor geldiğini.hep açık oldum,kendimi farklı sunmadım ve kimsenin yolunu tıkamaya çalışmadım.en baştan beri yaşımında bekaretiminde farkındaydı.erkek arkadaşımla kurduğunuz empatinin çok değil bir kısmını benimle de kurmanızı dilerdim.eğer siz yaşasaydınız bu durumu bu kadar olgun karşılayıp kabullenebilir miydiniz?

bakirelik olayıda tuaf ayrılma nededi..
bu erkekler ne istediklerini bilmiolar artık..
canım hiç üzülme boşver giden kaybeder çok saçma bi bahane olmuş...
nededir bu duruma bilmeiorum...üzülme hayat devam edio

deryacım dün doğum günün olduğunu şimdi öğrendim kusurabakma şeker doğum günün kutlu olsunŞeniza.s.

nilmil ben erkek arkadaşınla empati yapmadım.sana özel mesaj attım umarım aramızda kalır belkıde bır hata yaptım ama ne yaşadıgımı ve kımınle empatı kurduğumu anlaman için yazmalıydım bende çıkıyorum iyi akşamlar.

nilmil ben erkek arkadaşınla empati yapmadım.sana özel mesaj attım umarım aramızda kalır belkıde bır hata yaptım ama ne yaşadıgımı ve kımınle empatı kurduğumu anlaman için yazmalıydım bende çıkıyorum iyi akşamlar.

hayata teşekkür ederim mesajın ve paylaşımın için.bende sana özel mesaj atmak istedim ama bunun için forumda en az 100 mesaj yazmam gerekiyormuş kusura bakma.mesaj sayım daha 20lerde.
beni anladığını ve daha kötü şeyler yaşamamam için çabaladığını görüyorum.bende olan bende kalır merak etme canım.iyi akşamlar.

bugün ucundan yırttım canım ..
antalya kadrosu geldi onlarla gelmek istemiş ..
muhasebe müdürü unutmuş bilet almayı ..
bana süpriz yapacakmış ..
onunla konuştum bugün iş arkadaşı olarak ..
neşeli,mutlu bir corel hanımdım..
oda öyle sıcak konuştu ki ben hiç falso vermeden kapadım ..
ama kapadıktan sonra yığıldım..

can havliyle söylenmiş bişidi güzelim ..
şimdi kimsenin ahı kimsede kalmaz diyorum biliyosun zemuszemus
konuşuyoruz senle uzun uzun

canım rica ederım.sana msn adresimide özelden atıyorum.elımden gelen bırşey olursa oradan konuşmak istersen ekleyebılırsın.iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…