çok teşekkür ederim o senin güzel bakan gözlerinden ..özlenmekte güzel şahsım öyle çok isterdi ki özlenmeyi hayırlısı inşallah resimlerini gördüm bugün sen gerçekten güzel kızsınhatta uzun saç daha iyi sana kısa saç büyük gösteriyor seni :)
corel ben senı çok merak ettim .
bu arada güçlü duruyorsun ne güzel.
senın adına çok sevındım görünce resımlerını ve anlatılanları duyunca içi sızlayacaktır emin ol.
bakarsın geri bile döner nedense içimde senin ilişkine karşı böyle bir his var.
çok teşekkür ederim o senin güzel bakan gözlerinden ..
saçımı mecburiyetten kestirdim çok kötüydü ..
hatta ayrıldıktan sonra 3 numara yapmayı istedim..
çünkü o uzun istiyordu .. şey demişti bi gün .. cümleleri çok güzel seçerdi uyuz .. uzun daha mı güzel ne .. her halin harika gerçi ama :)
sonra dedim saçımı kısaltınca üzülcek mi ?
görücek mi?
ne anlamı var elleme saçlarını
uzatıyorum saçlarımı .. eski haline dönüyor ve çok canlı ..
iri dalgalı ve gürdür saçlarım ..
bence hiç kestirme saçlarını uzun çok güzel hemde iri dalgalıymış bendeki sönük ve düzdür uzattım bi çok kişi uzun yakışıyor diyor ama o saçlara her gün şekil yapçak adam nerde bende kestircem ama karar veremiyorum ne nasıl yapsam diye
evet canım faceın varsa adını versene özelden bakım sana .
ya bılmıyorum ama bu kadar görüşen ınsanlar ayrı kalamazlar gibi gelıyor bana yanı sız konuşuyorsunuz ve eskı sevgılılerın bır yerde yanyana gelmesi bıle yeter barışmak için gerçi haklısın ümit etmek zordur ama ben mesela barıştım inanılmaz şekilde zaman ne gösterır hiç bellı olmaz.
bence hiç kestirme saçlarını uzun çok güzel hemde iri dalgalıymış bendeki sönük ve düzdür uzattım bi çok kişi uzun yakışıyor diyor ama o saçlara her gün şekil yapçak adam nerde bende kestircem ama karar veremiyorum ne nasıl yapsam diye
biraz uzadı ..
önlere tel toka takıyorum güzelce..
arkayı jöleleyip çıkıyorum kızlar çok beğendi bugün ..
fotolar gelsin eklerim zemuszemus
canım o zaman kestirme kendıne degısıklık yap bız benımkıyle 5 ay ayrı kalmıştık 5 ayda 5 renk deıştırdım resmen canım ne zaman sıkılsa saçlarımı boyattım.sende uzat.hem değişiklik olur hemde bak güzel duruyormuş.
bosver ya zamana bırak dalma da geçmişe kızlar ya düşünüyorum düşünüyorum ben bu ılıskıde sürekli benımkını haklı buluyorum hep kendımı daha az emek veren olarak görüyorum nedense bılmıyorum git gide bu şekilde ve sen dıyorsun ya hanı bende huzuru buluyor dıye ben onun huzurunu kaçıran ufak çocuktan başka bırsey degılım ama o benımle garıp ama gerçek bu.
ekledim bu arada canım güzel birisiymişsin ama ablam sayılırsın aramızda 8 yaş var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?