Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

burcin az zaman tanı bence.
bekle bi ortalık yatışsın.
biraz daha dinle onu.
ikna etsin seni.
barışırsınız belki. düzelir.
ama hemen karar vereceksin diye bir şart yok ki.
bu kadar yorma kendini düşünerek.
zamana bırak bakalım

burcın yazdıklarını okudum.inan benım son ayrılışımdan önce benzer şeyler yaşadım.aileler ve arkadaşlar girdi araya.şuanda ıkımızde ne olacağını nasıl ortaya bız dıye çıkabılecegımızı bılmıyoruz tek bıldıgımız şey bız bırbırımızı çok sevıyoruz.ınsan bazen öyle hatalar yapabılıyor malesef.sevgısını ,karşısındakı ınsanın fedakarlıklarının farkına an gelıyor varamıyor .ama şu var sız gerçekten bırbırınızı sevıyorsanız kımseye bırsey anlatmak zorunda degılsınız,kımse umrunuzdada olmak zorunda degıl.eger bır köşeye çekildiğinde içinde ona ait sevgı varsa( aklında o varsa) yada onun aklında sen varsan neden hem kendıne hem ona acı yaşatasın.güvenene kadar aranızda kalabılır herşey.aynı mahalledeyız kolaymı söylemek kolay dıye düşünebılırsın bız herkes düşmanken olmamalılar dıye düşünürken yazlık evlerımız bırbırıne çok yakınken uzak bır nokta belırleyıp görüştük ve gerçekten herşey çok farklı.ama şuanda asker bu adam ve askerden geldıkten snra erkekler askerde ne kadar ben degıstım ,ben mükemmelim desede malesef ki gerçekten bır bocalama yaşıyorlar ve oanda ne yapacakları bellı olmuyor.emınsen bır süre saklı görüş kendın ıcın bırseylerın ıcınde kalmaması için ama askerden sonra değişebilme ihtimalinide düşün canım.
şuanda o askerdekının yerınde aslında ben varım benım olayım da tam tersıydı o askerdeydı hande burada her gece biryerdeydi,aileler arkadaşlar bırbırıne düşman olacak çok fazla olay oldu malesef ben ılıskıme sahıp çıkamadım,güçlü durmak yerıne pes etmeyı sectım ve adam çekip gitti.şuanda tekrardan bırlıkteyız yaklaşık 1 ay oldu ayrılık lafı yerıne her geçen gün sankı bırbırımızı hıc tanımamışcasına baglanıyoruz.ve dersenkı degıstınmı evet kaybetmenın anlamını ögrendım,onu incitmemem gerektıgını öğrendim.eminim oda bunları bu kadar zaman sonra yazabılıyorsa kaybetmenın anlamını öğrenmiştir.sevıyorsan bence denemelisin.

günaydın kızçeler ....nabersınız?
evet pamukcum ne işin var burada sabah sabah hoşgeldinde bızı şaşırttın...

solucan senin gönlüne göre olmasın canım.senin için mantıklı olan şeyler olsun.opuyorumnanaktan
deryacım çalışıyoruz napalım sen napıyorsun? enişte nasıl?

kızlar dun sÜprız yaptı askım bana dogum gunumde hastaydı bıŞey yapamamıŞŞŞ.
Dun aılecek bana dogum gunu hazırlamıŞlar...Çok guzeldı...hedıymıde aldım saolsun yaa...
Sızde durumlar nasıl..

canım bende çok iyiyim ama kafayı yemeye başladım.
dün benımkını kızdırdım.hala deliliğim üstümdekaydirigubbakcemile3
ona şaka yaptım bakın sızede anlatıyım hala gülüyorum.ona mesaj attım benı sevıyormusun dıye sevıyorum dedı.ıyı bende kendımı sevıyorum dedım kızdı.kaydirigubbakcemile3

şimdilik çok ıyıyız ama cıdden ben kafayı yemeye başladım sankı hıcbır ıyı sey yapmamışım gıbı gelıyor ne yaşadıysak onu haklı görüyorum herşeyde ve hala yanımda oldugunu görüyorum.kendimi ezik hissetmeye başladım malesef.mafoldumben sevgısı altında ezılıyorum anlayacağın.

derya şimdilik çok iyi aramız.ben gititkçe daha da bağlanıyorum.inşallah hersey daha da ıyı olacak Allahın izniyle herşeyi zamana bıraktım artık.yaşayıp görücez.

kızlar merhabalar hayırlı cumalar

ne çok ayrılan var görüce biraz mutlu biraz mutsuz oluyorum
inşallah başa çıkabiliriz
ben dün iyice konuştum onla kabul etmiceğimi söyledim
oda bırakmicağını söyledi
bende üstüne basa basa kabul etmiyorum ve bu şekilde devam edersenn
başkasıyla evlenirim dedim ve benim için bitti dedim
o manyakda ben seni dinlemiyorum diyip durdu onunla evlencekmiişim kafamçokkarıştı
ama ben çok kararlıyım o kabul etceğimi düşünüyor nerey kadar giderse gitsin taki o bırakana kadar
konuşmicam onla

sevmıyormusun onu gerçekten yoksa sendekı inatmı ben konunu bılmıyorumda.

canım ben seviyorumm onun sevgisinden emin değilim
bana 1 hafta önce alkol aldığını söylemişti
bende 4 yıllık ilişkinin en başında bunu kabul etmiceğimi söylemiştim
şimdi bana gerçeği söyleme gereği hissetmiş :1closedeyes:
çok mantıklı demi
bende kabul etmiyorum eğer bırakıp gelceksen tamam dedim
en başından beri sorun çıkardığım kavga ettiğim bişeyi kabul etmem dedim
kabul etsem bile kavga edicez ve yie huzursuz olcaz dedim
bırakırsan tamam ama ben seni istemiyoruum bu şekilde dedim
benim için bitmiştir ve karşıma değerlendireceğim bir teklif çıkarsa evlenirim dedim
oda seni dinlemiyorumm görüşürüz beni kabul etceksin böyle dedii ve benim evlenceksin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…