kızlar dun sÜprİz yaptı askım bana dogum gunumde hastaydı bİŞey yapamamıŞŞŞ.
Dun aİlecek bana dogum gunu hazırlamıŞlar...Çok guzeldİ...hedİymİde aldım saolsun yaa...
Sİzde durumlar nasıl..
canım bende çok iyiyim ama kafayı yemeye başladım.
dün benımkını kızdırdım.hala deliliğim üstümdekaydirigubbakcemile3
ona şaka yaptım bakın sızede anlatıyım hala gülüyorum.ona mesaj attım benı sevıyormusun dıye sevıyorum dedı.ıyı bende kendımı sevıyorum dedım kızdı.kaydirigubbakcemile3
şimdilik çok ıyıyız ama cıdden ben kafayı yemeye başladım sankı hıcbır ıyı sey yapmamışım gıbı gelıyor ne yaşadıysak onu haklı görüyorum herşeyde ve hala yanımda oldugunu görüyorum.kendimi ezik hissetmeye başladım malesef.mafoldumben sevgısı altında ezılıyorum anlayacağın.
canım ben seviyorumm onun sevgisinden emin değilim
bana 1 hafta önce alkol aldığını söylemişti
bende 4 yıllık ilişkinin en başında bunu kabul etmiceğimi söylemiştim
şimdi bana gerçeği söyleme gereği hissetmiş :1closedeyes:
çok mantıklı demi
bende kabul etmiyorum eğer bırakıp gelceksen tamam dedim
en başından beri sorun çıkardığım kavga ettiğim bişeyi kabul etmem dedim
kabul etsem bile kavga edicez ve yie huzursuz olcaz dedim
bırakırsan tamam ama ben seni istemiyoruum bu şekilde dedim
benim için bitmiştir ve karşıma değerlendireceğim bir teklif çıkarsa evlenirim dedim
oda seni dinlemiyorumm görüşürüz beni kabul etceksin böyle dedii ve benim evlenceksin dedi
eğer alkolden hoşlanmıyorsan ve sevgilin alkol alıpta üstüne beni böyle kabul et diyosa ilerde evlenince de bu böyle gider hatta hiç engel olamazsın alkol almasına
nereus evet canım hatırladım şimdi konuyu anlatınca ya erkekler böyleler sanki sevdıklerı için herşeyi kabul etmek zorundayız gibi geliyor onlara işi inada bındırıyorlar.ama şu var senın olayında yanlış hatırlamıyorsam aldatma vardı.güvenebılecekmısın ilerde bence içki vb. nedenlerden daha önemli olan şeyler var senın ona güvenın kalmamış kendı içinde.çok zor gelıyor ne dıyım umarım karşına adam akıllı bırısı çıkar.
gülin haklısın aslında o kadar herşey yolundakı bu kadar zaman sonra hem onunla hem aılemle hem işyerinde sankı kendıme sebep arıyorum mutsuz olmak için.rahatlık mı batıyor bana ne
corel hakkında hayırlısı ne ıse o olsun canım.
solucancım sende hakediosun canım ya..sıkma canını olurmu bende burda yazdım ama hem acımı hem sevincimi paylaşmak için nolur yanlış anlamayın...
hayatacım inş canım sizede herşeyin en guzeli layık..
biizmki düşünmüş tabii kankam bissrü şey hazırlamış annesi eniştesi flan...kalabalık...süpriz die ısrarla öle işte ...canım sizde mutlu olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?