Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben senin mutluluk haberlerini duyunca çok mutlu oluyorum şeker ya mutluluğunuz daim olur inşallah

hayatacım bence sen artık kendini üzmek için sebepler arıyosun kendini bi rahat bırak şekerim ya herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünme

eğer alkolden hoşlanmıyorsan ve sevgilin alkol alıpta üstüne beni böyle kabul et diyosa ilerde evlenince de bu böyle gider hatta hiç engel olamazsın alkol almasına

nereus evet canım hatırladım şimdi konuyu anlatınca ya erkekler böyleler sanki sevdıklerı için herşeyi kabul etmek zorundayız gibi geliyor onlara işi inada bındırıyorlar.ama şu var senın olayında yanlış hatırlamıyorsam aldatma vardı.güvenebılecekmısın ilerde bence içki vb. nedenlerden daha önemli olan şeyler var senın ona güvenın kalmamış kendı içinde.çok zor gelıyor ne dıyım umarım karşına adam akıllı bırısı çıkar.

gülin haklısın aslında o kadar herşey yolundakı bu kadar zaman sonra hem onunla hem aılemle hem işyerinde sankı kendıme sebep arıyorum mutsuz olmak için.rahatlık mı batıyor bana ne

eğer alkolden hoşlanmıyorsan ve sevgilin alkol alıpta üstüne beni böyle kabul et diyosa ilerde evlenince de bu böyle gider hatta hiç engel olamazsın alkol almasına

evet engel olamıyorum şuan bişey yapamıyorsam evlenince hiç bişey yapaamam

evet canım oda var güvenim kalmadı ona
üst üste herşey oldu aldatmıştı biz ayrıldığımızda olmuştu kabul etmemmin en büyük nedeni buydu
bizim kavgamız yüzünden olmuştu olay aslında çok karışık neyse kabul ettim ama
bana bunuda söyleyince açık açık konuştum işte
inşallah canımm hakkıma hayırlısı olsun

ya derya ne güzel..
ailesi sana doum günü hazırlamış falan.
yemin ederim içim acıo,gözlerim doluo.
senin için sewindim ama ben de isterdim laleyle böle olsun,eskisi gibi olsun her şey çok isterdim.
mafoldumben
Allah bozmasın canım..

deryam aılenın göz bebeği olacak o herşeyin en güzelini hakediyor.opuyorumnanaktan

solucancım senın gönlünden geçeni bılıyoruz o yüzden gönlünden geçen olmasın dedim bebişim.opuyorumnanaktan

fotoları görmüş bugün
arkadaşın yanına oturmuş bakmış
demiş ne çok süslenmiş ..
fular felan vardı bende ona laf sölemiş ..
benim arkadaş zayıflamış çok tatlı olmuş demiş ..
hı hı evet demiş oda
makkaj yaptırmazdı bana takıda takdırmazdı.
görünce sinir olmuştur.
gene demiş arkadaş masa üstü yapcam her girişinde görürsün ..
gıcık gıcık demiş tebessüm edip odadan çıkmış..
dün gece uyuyamadım ..
onu düşündüm ağladım ..
ondan başkasına dokunamayacağımı düşündüm ağladım ..
ama inat ettim ben adım atmayacağım ..
eğer atılıcak adım varsa ki sanmıyorum ,o atsın ..
giden oydu..
haberleri aldı şimdi o ..
bakalım nolucak ..

solucancım sende hakediosun canım ya..sıkma canını olurmu bende burda yazdım ama hem acımı hem sevincimi paylaşmak için nolur yanlış anlamayın...
hayatacım inş canım sizede herşeyin en guzeli layık..
biizmki düşünmüş tabii kankam bissrü şey hazırlamış annesi eniştesi flan...kalabalık...süpriz die ısrarla öle işte ...canım sizde mutlu olun..

açık duygularımı yazayım mı kızlar ..
itiraf edemediklerimi ..
bilinaçltına attıklarımı ..
deli gibi dönmesini bekliyorum ..
vazgeçemedim aşkım senden demesini ..
ona sımsıkı sarılmak ve kokusunu içime çekmek istiyorum ..
tenine dokunmak
sarıp sarmalamasını beraber uyumayı
ensemde nefesini hissetmeyi ..
sabah uyandığımda onu görmeyi ..
o çirkin halimle bana sarılıp öpmesini , güzelim benim demesini ..
tabi bunlar benim hayalim ..
saadece hayal ..
önüme bakmam lazım ..
dünün etkisinden kurtulmam lazım..

kuzum bu nasıl şey aşk olsun tabıkıde anlatacaksın .sen acınıda çektin mutluluğuda hakettin.şimdi fazla fazla hakediyorsun.tabıkıde yazacaksın çok sevındım senın adına gerçekten.sen bızım canımızsın.herşeyin en güzelini hakediyorsun canım arkadaşım benım.azmı acı çektik burada bak ne güzel herşey iyi oluyor dıyemı yazmayı bırakacaksın olurmu öyle şey hiç asıl bunları yazkı bak sonradan ayrılık yaşayanlar senın gibi acısını çektikten sonra mutlu olacaklarını görsünler fıstıkım buarada ben hala ecrine görüşcez gelırmısın dıyemedım duyunca kesın kafamı kıracak.:kedi:
senı sevıyorum deryacım...opuyorumnanaktan

solucanda artık saplantısından vazgeçip önüne bakarsa eminim daha mutlu olabileceği birisi karşısına çıkacak görüp düşünüp üzülceğine yaşayı mutlu olacaktır.duy solucan dediğimi ve anla lütfen.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…