Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

gulincim ne gibi sogu şeker

cnm dün herşey yolundaydı.soğukluğu dün gece başladı tel.de konuşmak hiç istemiyo gibiydi bende hadi uyuyalım artık dedim ama bozulduğumu anlar bi msjda olsa atar diye bekledim atmadı hadi bana öyle geliyodur dedim önemsemedim normalde her sabah benimle buluşmak için can atar erkenden kalkar bu sabah zor uyandı neyse iş yerlerimiz çok yakın beni her sabah o getiriyo bu sabahta yolda gidiyoruz hiç konuşmadı bile yine bişey demedim.normalde bütün gün msj atar bugün zorla atıyo sanki ama öğlen onun yanına gittim işleri yoğundu çıkamadı öğlen yemeğine beni çağırdı 5 dak görüşelim diye o zaman gayet normal ve sıcaktı ama sonra yine değişti bilmiyorum yaa off

özledim ya hemde çok ben nasıl kurtulucam bu halden resmen tükenmek üzereyim dibe vursam tekrar tırmanıcam yukarı ama sıkıştım kaldım arada ya

Hala yazmıosunuz kızlarrryoksunuz

cok manyak bı msj attım ve dıgerınden ayrıldım allah hepımızın yolunu acık etsın umarım askımdan msj gelırr hadİ yİne yazıcam byby

canım ben burdayım ama ayrılık nedeninizi falan bilmediğimden bi yorum yapamadımbenneyaptımki

yarın güzel bi gün olsun kızlar..
eski alışkanlığımdır bu topiği geceleri kapatmak

kızlar ruyamda dun onu gordum.
ve ilk defa boyle bır ruya goruyorum.
ruyamda aglak e perişan bir halde bana dıyorkı senı çok özledim ne olur ara benı dıyordu..
bende o an ne dediğimi hatırlamıyorum ama onu tersledim geç kaldın gibi bir şeyler söyledim sanırsam.
kızlar ben oyle hanı kalp gozu açık yada gunahsız bırı değilim . ama bu ruyanında bır yorumu olmalı.
acaba pişmanmıkı..
hanı kımde derki tersi çıkar falan.
ya ben tabıkı benım açımdan onun pişman olmasını istıyorum ve ozlemesını.
acaba gerçekten oylemıkı ya..
ya ta neden sonra ilk defa boyle bır ruya gordum..

Siz bununla sevgilyken sen bunu toplantıya yolladın sonra evlendiğini öğrendin öyleydi sanırım tam bilmiyorum. Eğer öyleyse pişmandır hemen kolayca unutulur mu.. Ama niye evlendi onu da anlamadım.. ( BU diye hitab ettim isim bilmediğim için pardon)

bence bilinçaltıdır bende bazen bana sarıldıgını özledigini görüyorum ama hep kendim istedigim için öyle pişman olan insan ne yapar eder geri dönmeye çabalar biraz..eger bilinçaltı degilse zamanla ortaya çıkar zaten :)

burcın benzer bende cok mutluyum canımla ama bazı anlar gelıyor nasıl ,neden oluyor ınsan.eskiler kolay unutulmuyor ama ınan ınsanların bıle ne dusundugu artık umrumda degıl kımseye hıcbır seyın açıklamasını yapmak zorunda degılsın bu hayat senın hayatın bunu unutma.ben bunu farketmem yaklaşık 5 seneme mal oldu ama artık farkındayım.emınım herşey her gecen gun daha da yoluna gırecektır.dılerım aldıgın karardan asla pişman olmazsın.

canım inşallah.
bizde aynı şekildeyiz.bızımkılere lafını edemedim hala ben.babam deyınce zaten adam bır gerılıyor malesef bizimkinde ....ıster ıstemez ama çok uzun yıllar oldu bızde kopamıyoruz bunu daha da ıyı anladık.artık sorunsuzlugu yaşıyoruz en ufak bırseyde bıle kavga etmıyoruz bu çok güzel birşey sanırım ayrılık ınsanı olgunlaştırıyor.ya baban şuanda tepkı bıle gösterse unutmakı sen onların kızısın ve senın mutlulupunu bır an geldıgınde kabul edeceklerdir.belkıde o an şimdi değildir.sevmek öyle bırseyki bir an için herşeyi feda edebılıyor ınsan garıp bır duygu oyuzden baban yarın olumsuz bırsey bıle söylese zaman ver onlara senı anlamayabılırler bır anda.benı 5 yıldır anlamıyorlar mesela.ama an geldıgınde emınım anlayacaklar çünkü onlar benden daha çok benım mıtlulugumu ısteyen ınsanlar .üzme kendini en azından gercekten sevdıgın ınsanlasın bunun degerı bambaşka inanki .inşallah canım herşey bekledıgımızden daha kolay olur.

aşkımı ben özledim ya haftasonu çalıştı göremedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…