Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

inşallah hayellerin gerçekleşir.
umarım herkesin gerçekleşir...

ben çok fazla hayal kurmuyorum.
beklentilerimde yok artık.
sadece ne çıkarsa şansıma diyorum.
yani beklmemeyi öğrendim.
hayat işte ,kader işte, elimde değil artık demesini bile öğrendim.
ama umut etmekteyim.
hayaller ve umut çok farklıdır.
umutlarınız olsun ama muhattap insansa insanlardanda çok şey beklemeyın.

ozaman itiraf zamanı bende itiraf ediyım nedense o ne kadar çok isterse istesin artık;
vazgeçemedim aşkım senden demesini ..
ona sımsıkı sarılmak ve kokusunu içime çekmek istiyorum ..
tenine dokunmak
sarıp sarmalamasını beraber uyumayı
ensemde nefesini hissetmeyi ..
sabah uyandığımda onu görmeyi ..
o çirkin halimle bana sarılıp öpmesini , güzelim benim demesini ..

bunları derken ve yapabılecekken artık ona sarılmak ,kokusunu içime çekmek istemiyorum.
artık tenıne dokunmak istemiyorum artık nefesını hıssetmek uyurken onu seyretmek ıstemıyorum.bırsey var nedense artık onu kendıme aıt hıssedemıyorum bılıyorum o o hıc degısmedı.ama nedense sankı heran gidecekmiş gibi hissediyorum ve kendımı ne kadar kendıme bıle itiraf edemesemde ona alışmamaya çalışıyorum ,o yokmuş gibi yaşamaya çalışıyorum.
düşündüğümde evet o burada ama aynı zamanda yok gıbı görüşmemek bırlıkte kalmamak için bahane üretiyorum.saçma sapan ınsanlara haftasonumu ayırmaya çalışıyorum yada düşünüyorum kendımı herşeyde suçlu buluyorum ve artık daha fazla onu üzmeye hakkım yok dıyorum.mantığım ikimizin ortak bır hayat kurabilme ihtimalini bıle kabul etmıyor.
ama bununla bırlıkte onu kaybetmek ıstemıyorum.o varken ben mutluyum var oldugunu bılmek görüşememek bıle güzel diye düşünüyorum.
sanırım ben kafayı yiyorum.mafoldumben

inşallah canım ..
hayal ediyorum .. sadece hayal ..
canım o kadar yandı ki .. korkuyorum .. üşüyorum .. zaman sadece zaman diyorum ..

illakı her ınsanın umudu olmak zorundadır.umutları bıttiği anda o insanda bıter sızde umutlarınızda o ınsanları beklıyorsunuz umarım bır gün umutlarınız yenıden gerçek olur.

hayatacım saol canım düşüncelerin için..
sizde mutlu olun..
evet zor zamanlardan sonra şimdi mutluyum ve umutluyum..
gun dogmadan neler doguyo..
sizde mutlu olun hayata..
solucana anlatsada dinlemio ama bak beni örnek alabilir....nasılmış solucan zamna gelince herşey unutuluo...
yeni gelenler hşg diniz..

hayata anlamıyorum seni gerçekten
sorun ne tam olarak bilmyiorum sadece okuduklarımdan anladığım kadarıyla yorum yapıyorum
barışmışsınız bir şekilde olmuş artık birliktesiniz
gittiği gün keşke biraz daha sarılsaydım her anımı onunla geçirseydim demişmiydin..
alllah korusun inşallah sonunuz evlilik olur mutlu olursunuz
ama bu şekilde senin kendini geri çekmen o gidecekmişsin gibi yaşaman ilişkinize zarar verir
her anının tadını çıkar üzülme düşünme yaşadıkların hep geride kaldı
onun seni sevdiğini ve barıştığınızı hiç çıkarma aklından
şüphesi olsa geri gelmezdii
kendini boşyere üzüp durma artıkk tabi benim söylememle farkına varmicaksın belki ama
en kısa sürede farkına var artık toparla kendini siz barıştınız ve çok mutlusunuz
siz birbirinize aitsiniz delirme

yarın en yakınımın kollarına sığınacağım ..
en yakın dostuma ..
ona anlatacağım yol göstermesini isteyeceğim ..
biliyorum o objektif olabilir ..
yoksa bu hasret öldürücek beni ..

Son düzenleme:

gülin haklısın aslında o kadar herşey yolundakı bu kadar zaman sonra hem onunla hem aılemle hem işyerinde sankı kendıme sebep arıyorum mutsuz olmak için.rahatlık mı batıyor bana ne

tatlım bazen oluyo böyle.mutluyken birden herşeyin alt üst olmasına o kadar çok alışıyosun ki her seferinde bunu yaşıycakmışsın gibi geliyo.kendini suçlamayı bırak hatalar hepimiz için onun sevgisinin altında ezilme onun hiç mi hata yapmadı...bırak geçmişim canım bugün yanında mutlusun umutlusun boşver gerisini anın tadını çıkar

gulincim teşkler saol..inş herşey guzel gider...
sende durumlar nasıl..

valla deryacım dün akşamdan beri bi soğukluk var aramızda ama nedenini bilmiyorum sormuyorum da belki bana öyle geliyodur diye

canım büyüye ınanıyormusun bılmıyorum ama ben sana şunu söyliyim hayatına bırısını daha onun gibi alabilmişsen boşver cıdden karıştırma daha fazla kafanı yarın ne olur şüpheyle yaşama.bak bende aynı şeyleri yaşadm ben gıttım ılıskısı bıttı barıştık noldu heran acaba ne zaman kaybedıcegım dıye beklıyorum bu duygu tarıf edılmeez.eger bana o geldı karıştım demek yerıne onun yerıne kımseyı koyamadım kendıme aıt hıssedemedım deseydın sabah yazdıgımı sana söylerdım bır dakıka bıle düşünmeden sonunu düşünmeden tekrardan görüşmeye başla derdim ama diyorsun ki onu hıssederek başladım tamam herseyı unutmustum yenı bı hayata baslıodum ondan hoslanıodum ve basladım yanı kımsenın duygularıyla oynamadım hıssettıgım ıcın basladım.ozaman kafanı daha fazla bulandırmasına ızın verme derım.

hiç mi hata yapmadı

gülin insana zaten bu koyuyor o hıc hata yapmadı bazen dıyorumkı evet yaptı benım bu hareketleri yapmamı o ıstedı ılgılenmedı ama senınde hatırlıyormusun ılgılenmedı ne demek yarın öbür gün ilgilenmediğindede evlendıgınızde ozamanda başka erkeklerlemı görüşceksin lafından berı ılgısızlıgı arkasına saklanamıyorum.

ve en beterı ıkı tarafında duyması halınde olacaklar,vereceklerı tepkıyle nasıl başa çıkabılecegım dıye düşünüyorum.

bilmiyormkı ya ben karma karışığım.mafoldumben

gulincim canım neden olabilir problem bi sor gene ya..
canım im kimi aldatmış ben anlamadım yazı yazmıssın ama..

tatlım hatırşıyorum sana söylediğim o sözü ama ben aldatmak için kullanmıştım yani ilgisiz oluşu onun hatası ama ilgisiz diye senin aldatman daha büyük hata.sen aldattın pişmansın cezanı onsuzlukla ödedin bunun için üzme kendini.aile konusunda da işiniz zor umarım çok tepki göstermezler
gulincim canım neden olabilir problem bi sor gene ya..
canım im kimi aldatmış ben anlamadım yazı yazmıssın ama..

kendi isterse anlatsın şeker ben yorgunum bu konular da ben soğuk davranılcak bişey yapmadım içim rahat ne diyim ki sinirlerim bozuldu ya...
o aldatma konusunda ki yorumum da nereus un yazısını alıntı yapıp ona yazmıştım ama yanlış alıntı yapmışım ondan karışıklık olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…