Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

gülin kusura bakma ama bende bu olayı anlamıyorum söz,nişan vb. olay neden yapılır bırlıktelıgınızı herkes ıle paylaşma adına yapılır.herkese duyurmak için bır ılan nıtelıgındedır.zaten kısıler bırbırlerıyle kalpte sözlüyseler( bırbırlerıne kalben söz verdilerse ayrılmazlar) yoksa kendı aranda sözlü olmuşsun olmamışsın ne farkederki.bılmıyorum ben böyle düşünüyorum ama tebrık ederım çok mutlusun...opuyorumnanaktan

tatlım inan ki bende önceden senin gibi düşünüyodum tabi ki kalben veriyosun sözü ama aile arasında söz yada nişan yapamayız şuan bunun için daha uzun yıllarımız var.bu yüzden aşkımızın,bağlılığımızın bi simgesi yani bu duyguyu nasıl anlatabilir ki dedğim gibi bende eskiden senin gibi düşünüyodum ama şimdi bu karar için çok mutluyum.sevdiğim insandan böyle bi teklif almak ve niçin benimle sözlenmek istediğini sorduğumda bunu istemesinin nedenlerini bana o kadar güzel şeyler söylediki bambaşka duygular yarattı bende çok özel hissettirdi bana kendimi.yani sadce bi yüzük ne anlamı var ki düşüncelerşimin yerini bambaşka şeyler aldı.bilmiyorum anlatabildimmi cnm eğer bigün yaşarsan bu duyguyu ne demek istediğimi çok iyi anlıycaksın opuyorumnanaktan

gulincim senin adına sevindim ne uzel işte umarım herşey uzel gider..
hayata senin içinde ölyle olur..

umarım cnm geçen gün hani aramızda bi tuhaflık var diyodum ya onuda konuştuk tamamen benim saçma sapan kuruntularımmış :kedi:
senin nasıl enişteyle ne zaman gidiyo?

canım ben senı yargılamak için söylemedim kesınlıkle yanlış anlama lütfen .kesınlıkle haklıda olabılırsın senın hıssettıklerın şuanda en önemlisi ama bana bu olay böyle geldıgı ıcın yazdım.umarım herşey daha da ıyı olur.

yok tatlım yargıladın gibi anlamadım zaten.kolay kolay alınmam :) umarım canım herşey güzel olur sende durumlar nasıl ?

gülin iyiyiz sanırım.şimdilik konuşuyoruz edıyoruz kafayı yemek üzere o çalışmaktan.babasının ortağının oglu tatılde tüm işler ona kalmış durumda buyuzden görüşemedik haftasonu full çalıştı.çalışmasından bıktım artıkmafoldumben tek sorun bu bunun dışında çok ıyıyız çok şükür.5 sene sonra hatta ılk kez bu kadar ıyıyız.

bu kadar yüklenmesin kendine yaa biraz dinlenmeye de vakit ayırsın bi nefes alsın hep iş nereye kadar.akşamlarıda çalışıyomu ?

kızlar acayip mutluyum sınav sonuçları açıklanmış geçmişim yehuuu :sm_cool:ne güzel bigün yaasositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…