Napıonuz ne var ne yok son durumlar nasıl ıdıo..
gülin kusura bakma ama bende bu olayı anlamıyorum söz,nişan vb. olay neden yapılır bırlıktelıgınızı herkes ıle paylaşma adına yapılır.herkese duyurmak için bır ılan nıtelıgındedır.zaten kısıler bırbırlerıyle kalpte sözlüyseler( bırbırlerıne kalben söz verdilerse ayrılmazlar) yoksa kendı aranda sözlü olmuşsun olmamışsın ne farkederki.bılmıyorum ben böyle düşünüyorum ama tebrık ederım çok mutlusun...opuyorumnanaktan
gulincim senin adına sevindim ne uzel işte umarım herşey uzel gider..
hayata senin içinde ölyle olur..
canım ben senı yargılamak için söylemedim kesınlıkle yanlış anlama lütfen .kesınlıkle haklıda olabılırsın senın hıssettıklerın şuanda en önemlisi ama bana bu olay böyle geldıgı ıcın yazdım.umarım herşey daha da ıyı olur.
gülin iyiyiz sanırım.şimdilik konuşuyoruz edıyoruz kafayı yemek üzere o çalışmaktan.babasının ortağının oglu tatılde tüm işler ona kalmış durumda buyuzden görüşemedik haftasonu full çalıştı.çalışmasından bıktım artıkmafoldumben tek sorun bu bunun dışında çok ıyıyız çok şükür.5 sene sonra hatta ılk kez bu kadar ıyıyız.
kızlar acayip mutluyum sınav sonuçları açıklanmış geçmişim yehuuu :sm_cool:ne güzel bigün yaasositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?