Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım sınavlarının iyi geçmesine sevindim, hem sözleniyormuşsun onun içinde tebrik ederim :)

Kızlar uzun zamandır kendimle ilgili bir şey yazmıyordum.Elimde minik bir filiz var bu aralar bakalım bu taş kalbim büyütebilirse iyileşebilceğimi düşünüyorum yerimseniben

sağol galateiacım inşallah seninde mutlu haberlerini alırız çok yakında ve o filiz kocaman olur yeşerir inşallah

ben idare eder. benim konu bitti yapamadım şeker..heralde kendimi andırdım bilmioum ama bitirdim...
uzakık korkuttu beni..

kuzum hayırlısı buymuş korkmakta haklısın belki böylesi daha iyi olur

bu erkekler ..
neden yapıyorlar bunu
tam unuttuk derken kendilerini gösterip
bizi alt üst edip çekip gidiyorlar
etme bulma dünyası çektirdiklerini çekerler elbet..

bende nefret etmeye karar verdim artık allahım bu insanlar niye kıymet bilmiyor yada niye bu kıymet bilmezler bizim karşımıza çıkıyor

yarına kalmıştı ..
ama gelmiyor canım ..
ben o sayfayı kapadım ..
güçlü olcam derken bile içten içe dönecek umudu ile dönmüştüm ..
ben pilli oyuncak değilim ..
bi aşkın daha katili olduk okanla ..
kapandı bu sayfa ..

biliyorum o umutlu hali her seferinde kendime kızıyorum glemz diyorum bekleme diyorum ama yine telefonu elime almadan yapamıyorum.tabi sonra hayl kırıklıgı şu an istedigin bu şu umudu ve özlemide def edebilsem herşey tam anlamıyla yoluna girecek ama bakalım ne zaman

telefonu yanıma bile almıyorum artık ..
iyi yol kat etmiştim ben ama ceeeeeeee dedi alt üst etti gitti ..
ama artık ceeeeeeee diyemeyecek ..

kızlar yapmayın ya kımse için kendınızı üzmeyın kendınızı üzmeye değmezler ,değecek olsalardı çekip gitmezlerdi zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…