prıncesss haklısın şeker..herşey unutluo hepimiz yazdık helede degmeyen biri için üzülmek iice delirtio solucanda alışıcak zamanla bakalım..
sen neler yapıosun
merhaba kızlaaarr ben bu kulübün eski ve yaşlı üyelerinden biri olarak sizlerle tecrübemi paylaşayım, bu kulüp ilk açıldığından itibaren buranın değişmez üyesiydim yeniler bilmezler pek beni, o zamanlar sırılsıklam aşıktım ama inanın geçiyoorrr bu kulübün o kadar faydası olduki bana anlatamam,sorunlarımı sıkıntılarımı hep burda paylaştım burda attım, aramak istedim onlar engel oldular dertleştiler problemlerimi paylaştılar çok akıllıca yollar gösterdiler ve artık hissizim ona karşı, hiçbişi hissetmiyorum belki kalan külleri vardır muhakkak içimde ama hiçbir acı eski şiddetiyle devam etmiyor artık eski heyecanımı eski acıları eski duyguları eski mutlulukları üzüntüleri yaşamıyorum,biraz geç oldu ama oldu,artık beklemiyorum umut etmiyorum.sizlere moral vermek için anlattım bunları,
ve şimdide buraya kızları ziyaret etmeye geldim :teytey: gelipde mesajımı gören herkesi öptüümmm a.s. böcük mona princess şase, fırtına ve diğerlerii.. a.s.
eski dostları görmek ne güzel oluyor bu kulupte :1hug:
hakkaten sağlam dibe vurmuştuk ama buradakiler olmasa daha dağıtırdık sanırım.
arayıp duruyorduk adamları ya :)
prenses de benim gibi şuan demekki,
ben içimde bir şey var bile diyemiyorum eski sevgiliye karşı.
benimki biraz kötü kalpli biriydi, o yüzden sanırım baya tiksindirdi kendinden.
cidden durumumuz vahimdi deilmi, hele ben iyice vahimdim yani,5sene olmuş hala arıyordum adamı,1,5 sene durup gene mesaj atıyodum sonra herşey sil baştan oluyodu bu kısır döngü beni mahvetmişti, ama burdakiler gerektiğinde kafama vura vura gerçekler acıtsada çatır çatır gerçekleri söyleyerek,gerektiğinde kendilerinden örnekler vererek çok güzel yollar göstererek bizi düştüğümüz diplerden çekip çıkardılar bu arada bizde onlara yardımcı olduk ne güzel bir dayanışma ve yardımlaşma içindeydik, ve çok güzel dostluklar edindik devamını getiremesek de bir buluşma bile gerçekleştirdik, bu kulüp ve KK sayesinde problemli günlerimi atlattım bana arkadaş oldu burası :teselli: umarım herkes de birgün bu acılı dönemi atlatıp eski hayatına kaldığı yerden devam eder, şimdi biraz biraz o bana dönme yolları arıyor gibi ama burdan öğrendiğim dersler sayesinde asla yüz vermemeyi öğrendim :içelim:
zaten belliydi hep, dönme çalışmaları hep oluyordu..biz peşlerini bırakınca da onlar gelmeye başladı.
görüştüğüm kim varsa eskilerden, bir kişi hariç hepsininkinden hareket geldi.
gerek mail, gerek yüzyüze görüşme, gerek msnden eklemeler vs...
ama cidden prenses seninki de komikti ya.
trajikomikti. 5sene sonra hala arıyordun falan ya.
hani üç gün sonra ararsın, 1 ay sonra ararsın da... :)
neyseki zor günler solan güller eskidendi:) geçti.
piyenses nbrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?