Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben geldim.ben iyiyyim.her geçen gün herşey daha güzel oluyor.
dün akşam ilk kez bu kadar zaman sonra birbirimize aşkımızı haykırdık ve benı kaybetmekten çok korktuğunu söyledi.çok mutluyum çookkzemuszemus

kızlar çivisi çıktıysa ilişkinin boşverin zorlayıp kendinize de zarar vermeyin..

solucan'a yardım edebilmeyi çok istiyorum aslında.
gerçi hepimiz istiyoruz ama...

tabi şu var , hani biz ne kadar söylenirsek söylenelim, onun da ne yaşadığını bilmiyoruz.
nasıl bir ilişkiden çıktı, ya da nasıl bi yaşam tarzı var bu zamana kadar nasıl yetiştirildi vs.
yani psikolojisi farklı tabii...

tek bilinmesi gereken şu noktada,
yırtınsa da, ölse de o adam dönmeyecekse dönmez.
evlenecekse evlenir.

takip etmeyince, artık istemiyorum deyince özgüveni de artıyor insanın.

bi de herkes her şey unutuluyor ya.
1sene önce şu kulubun ilk sayfalarına yazdıklarıma bakıyorum.
bir de şuan'a bakıyorum.

ben de seviyordum ama şuan bomboşum ona karşı.

prıncesss haklısın şeker..herşey unutluo hepimiz yazdık helede degmeyen biri için üzülmek iice delirtio solucanda alışıcak zamanla bakalım..
sen neler yapıosun

merhaba kızlaaarr ben bu kulübün eski ve yaşlı üyelerinden biri olarak sizlerle tecrübemi paylaşayım, bu kulüp ilk açıldığından itibaren buranın değişmez üyesiydim yeniler bilmezler pek beni, o zamanlar sırılsıklam aşıktım ama inanın geçiyoorrr bu kulübün o kadar faydası olduki bana anlatamam,sorunlarımı sıkıntılarımı hep burda paylaştım burda attım, aramak istedim onlar engel oldular dertleştiler problemlerimi paylaştılar çok akıllıca yollar gösterdiler ve artık hissizim ona karşı, hiçbişi hissetmiyorum belki kalan külleri vardır muhakkak içimde ama hiçbir acı eski şiddetiyle devam etmiyor artık eski heyecanımı eski acıları eski duyguları eski mutlulukları üzüntüleri yaşamıyorum,biraz geç oldu ama oldu,artık beklemiyorum umut etmiyorum.sizlere moral vermek için anlattım bunları,
ve şimdide buraya kızları ziyaret etmeye geldim :teytey: gelipde mesajımı gören herkesi öptüümmm a.s. böcük mona princess şase, fırtına ve diğerlerii.. a.s.

Son düzenleme:
prıncesss haklısın şeker..herşey unutluo hepimiz yazdık helede degmeyen biri için üzülmek iice delirtio solucanda alışıcak zamanla bakalım..
sen neler yapıosun

yani solucan da kendine şaşırıcak zaten ileride,
yazdıklarını yaptıklarını görünce, bunları ben mi yapmışım diyecek.
yakında pes eder diye düşünüyorum.

ben iyiyim mutluyum yolunda her şey canım.
sen bitirdin galiba?

eski dostları görmek ne güzel oluyor bu kulupte :1hug:
hakkaten sağlam dibe vurmuştuk ama buradakiler olmasa daha dağıtırdık sanırım.
arayıp duruyorduk adamları ya :)

prenses de benim gibi şuan demekki,
ben içimde bir şey var bile diyemiyorum eski sevgiliye karşı.
benimki biraz kötü kalpli biriydi, o yüzden sanırım baya tiksindirdi kendinden.

cidden durumumuz vahimdi deilmi, hele ben iyice vahimdim yani,5sene olmuş hala arıyordum adamı,1,5 sene durup gene mesaj atıyodum sonra herşey sil baştan oluyodu bu kısır döngü beni mahvetmişti, ama burdakiler gerektiğinde kafama vura vura gerçekler acıtsada çatır çatır gerçekleri söyleyerek,gerektiğinde kendilerinden örnekler vererek çok güzel yollar göstererek bizi düştüğümüz diplerden çekip çıkardılar bu arada bizde onlara yardımcı olduk ne güzel bir dayanışma ve yardımlaşma içindeydik, ve çok güzel dostluklar edindik devamını getiremesek de bir buluşma bile gerçekleştirdik, bu kulüp ve KK sayesinde problemli günlerimi atlattım bana arkadaş oldu burası :teselli: umarım herkes de birgün bu acılı dönemi atlatıp eski hayatına kaldığı yerden devam eder, şimdi biraz biraz o bana dönme yolları arıyor gibi ama burdan öğrendiğim dersler sayesinde asla yüz vermemeyi öğrendim :içelim:

zaten belliydi hep, dönme çalışmaları hep oluyordu..biz peşlerini bırakınca da onlar gelmeye başladı.
görüştüğüm kim varsa eskilerden, bir kişi hariç hepsininkinden hareket geldi.
gerek mail, gerek yüzyüze görüşme, gerek msnden eklemeler vs...

ama cidden prenses seninki de komikti ya.
trajikomikti. 5sene sonra hala arıyordun falan ya.
hani üç gün sonra ararsın, 1 ay sonra ararsın da... :)

neyseki zor günler solan güller eskidendi:) geçti.

ya geri dönmek için tam somut olarak işte bu diyeceğim bi adımı yok ama ben anlıyorum, burda anlatmışmıydım hatırlamıyorum ama gene özetliyim,bi kere arkadaşlarla bahçelide oturuyoduk, benim arkadaşımda ordaydı hani benimkinin kuzeniyle çıkan, benimkinden hb ralmamak için birsüre hiç görüşmediğim çocukluk arkadaşımda vardı. sonra benimkinin kuzeni (yani ark.sevgilisi)onu almaya geldi gittiler, 1 saat geçti geçmedi bi de baktım benimki arzı endam ettiler yanında bi arkadaşıyla. hiç yüzüme bakmayan adam iyi akşamlar nasılsın falan dedi önce böle ukala tavırlardaydı bende düz bir tavırla iyiyim sen falan dedim sonra geçtiler yürüyerek sonra bidaha geçtiler bizim oturduğumuz yerden bu sefer ii akşamlar dedi gayet ciddi bişekilde. üç kere gelip geçti bizim oturduğumuz yerin önünden. tabi ben hiç tepki vermedim sonrasındada aramadım yani.birkerede başka bir ark.bahçeliye gitmişler, onların tam yanındaki cafede oturuyormuş ve sürekli arkadaşlarımın olduğu masaya bakıp birini beklermiş gibi sürekli bakınıyormuş :jeyyar: ama msn ekleme face ekleme yada arama gibi somut bi adımı yok,bunlar var sadece ama onu tanısanız bunlar bile onun için büyük adımlar :hulya:

selam kızlar,bende 1 hafta önce ayrıldım..şöyleki onu tam 3 yıldır tanıyodum ve aramızda yaşadıklarımızın bi türlü adını koyamıyoduk,ayrı şehirlerdeydik,ben onun oturduğu yerde üniversiteyi kazandım,gittim,tam aramızdaki duygular bi isim kazanıcak derken o yurtdışına gitti,sürekli haberleşiyoduk netten,arkadaş gibi,5 ay sonra arkadaşlığımızın artık adını koyduk,yıllardır beklediğim andı bu,onu o kadar çok seviyodumkii,onsuz nefes alamicamı sanıyodum...hergün görüşüyoduk nette,telefonla..ve 1 yıl sonra döndü...ilişkimiz çok güzel gidiyodu,bu arada benden 6 yaş büyüktü,ama çok güzel anlaşıyoduk,herşey mükemmeldi,dedim yaa onu o kadar çok seviyodumkii bigün ayrılıcamız hiç aklıma bile gelmiyodu,ben üniversiteyi bitirdim ve ailemin yanına döndüm,bi süre sonra herşey monotonlaşmaya başladı,telefonda evli insanlar gibi konuşuyoduk,işte naptın ne ettin ne yedin gibi,ilgisiz davranışları da cabası..ona göre günde 2 defa telefonla görüşmek yeterliydi ama bana yetmiyordu,söylediğim zamanda mırın kırın ediyordu,konu onun ilgisizliğinden açılınca da yeteri kadar hatta fazlaca ilgi gösterdiğini söylüyordu ama bu ilgi bana yetmiyordu...1 ay önce bazı sebeplerden dolayı ayrılma kararı aldım fakat o ayrılmak istemedi ve senin canın sıkıldı bir hafta ara verelim o zaman dedi,kabul ettim,1 hafta boyunca beni hiç aramadı mesaj bile atmadı ve bu esnada bi sağlık sorunu yaşaadım günlerce hastanelere gidip geldim ve onun bundan haberi yoktu ve yine manevi olarak yanımda değildi...1 hafta sonunda olanları anlattım ayrılıcam ben dedim,neyse ikna etti beni ayrılmamak için,tamam dedim ilgisiz davranmicam falan dedi ona da tamam dedim,içimden ona zaman verdim ve beklemeye koyuldum,bu sırada ailemle ilgili büyük sorunlar yaşadık ve o benim yanımda yine yoktuu,aksine sorunlarımın üstüne üstüne geldi canımı daha da çok sıktı ve verdiğim zamanında sonuna geldik,1 hafta önce nette konuşurken güzel bi şekilde bi anda ona mutsuz olduğumu ve ayrılmak istediğimi söyledim,inanamadı,gözleri doldu,ben seni 7-8 defa ikna ettim artık bu son dedi sende biliyosun dedi,bende evet biliyorum bu defa kararlıyım dedim,bende ağladım.onu çok sevdiğimi o da beni çok sevdiğini söyledi...kapadık neti...doğrumu yaptım yanlışmı bilmiyorum dedim o gece kendime,2 gün sonra dayanamaz arar dedim,en azından sorunlarımı bilio onları sorar nasıl olduğmu sorar dedim,sonuçta arkadaş kalıcaz dedik,hergün msn i açıyo fakat bana 1 defa bile bişey yazmadı,telefonla aramadı mesaj dahi atmadı,ve bende her geçen dakika doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum,beni çok sevdiğini düşünüyodum ki bunu sürekli söylerdi,şimdi neden böyle davranıyo bilmiyorum,işine geldi demekki diyorum kendi kendime...zoruma gidiyo,haketmedim diyorum,en azından bi hal hatır sorması lazım değil mii??? ama yokkk!!! içim çok acıyo..sevdiğim adam bu muydu diyorum,beni bu kadar mı önemsiyodu diyorum...hakkımda hayırlısı olsunn diyorum...fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…