Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

üzmüyorum tatlım kendime kızıyorum
ufacık bi ümide bile nasıl tutunuyorum ..
ama artık yok ..
gözyaşı yok ..
üzülmek yok ..

burcın canım ya ben senı ümitlendirdim kusura bakma ama ben bılemezdım bu şekilde olacağını ya : (
benımkı gıbı içten zannettım .üzülmeni hiç istemezdim ama cidden çok adiymiş babanın karşısına neden çıkmış ya nasıl söyleyebilmiş bu kadar karaktersız nasıl olabilir bir insan aklım almıyor.çok üzüldüm.

benim kafam karıştı burçinin olayında ya çocuk seni sevdigini söylüyor hatta bu yüzden babanın karşısına çıkmadı mı sonra ne diye böyle bir şey anlatıyor ki çok tuhaf bir durum

Çok kÖtÜyÜm.aĞlamaktan ıÇım dıŞım her yanım parÇlandı.
Benımkı heralde kızla nıŞanlanıcak ewlenmeyı dÜŞÜnÜo.
Facebookta bı wıdeo paylaŞmıŞ kızda demıŞkı askımm karar werdım balayında elazıga gıdelımm yazmıs gÜlÜcÜk falan komyuŞ.demekkı kıza umut werıo ewlılıkten bahsedıolar.
Ben kaldıramam bunu dayanamam dÜŞÜnemıorum benım bu kadar hayatımı mahwedıp sora ewlenmesını hazmdemıorum.
Kızın resımlerını album yapmıstı.o resılerden bırınde kız nıŞan kıyafetı gıymıŞ,ablası resmı begenmıŞ.
Ölmek ıstıorum kafayı yıcem.
ıÇıme doĞuyo onlar nıŞanlanıcak.nası yapar benı kullandı attı,hayatımı mahwettı,hayattn souduum onun yÜzÜnden
Şu an mahwolmuŞ bı haldeyım.aĞlamaktan fenalaŞtım yazamıcam.ıÇımdekılerı anlatmaya kelımeler yetmıo

hekercim canım hşg..
biz solucana hep anlatıoruz ama bi degişilik yok sadece susuoruz okadar..

Son düzenleme:
YOK YANI YOK OLMUO YAPAMIORUM KAFAYI YICEM OLMUO ISTE.
BEN BURDA SINIR HASTASI OLUCAM,KESICEM KENDIMI.
YAPAMIORUM YANI DELI OLUORUM ONUN MUTLULUNU GORDUKCE.
BEN MUTSUZKEN O MUTLU OLAMAZ,HAKETMIO.
SURUNSUN ISTIORUM SURUNSUN.
ISYAN ETMIORUM ALLAH'A.DUA EDIORUM.SEN BANA BUNLARI YASATIOSAN BI BILDIGIN WARDIR AMA ONUN BANA YAPTIKLARINI GORUOSUN HAKETTINI WER ONADA DIE AGLIORUM mafoldumben

hekercim şeker zaten bende ilerleme olmadıgı için duygusal anlamda bitirdim ..bitmesi gerekti bitti dedik kabul etti sandım ..sonra tekrar dunden beri bissürü ms attı bitmmesi için..ama bitti bende bende cvp flan yazmıorum zaten bakalım ister istemez sıkılıosun neyse..
heker sen neler yapıosun

ıcım daralıo canım napım ben ısteemz mıyım bıtsın dıe..
Baskasını bulmayıda dusunemıorum,kımseyı ıstemıorum.
Ooooooof tıknadım walla

solucan sen naparsan kendine yapıyorsun bunu asla unutma.
oyuzden üzülmek istiyorsan üzül unutmaki onun umrunda bıle olmayacak senin üzülmen.
deryacım demek ki çocuk senden hoşlanmış ama ıyı yapıyorsun cevap verme.

heker hayat seninde evde çoluk çoçuk gidio desene..evet kısakmankta haklısın sende artık herşey bi düzeyde bide evet teknolojide ilerledi..ne kadarda olsa insanın gözüne batıo..

hayatacım cvp vermiom zaten verirsem iice umutlanıcak..cvp vermessem hem anlar
ciddiyetimi neyse sende ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…