selam kızlar,bende 1 hafta önce ayrıldım..şöyleki onu tam 3 yıldır tanıyodum ve aramızda yaşadıklarımızın bi türlü adını koyamıyoduk,ayrı şehirlerdeydik,ben onun oturduğu yerde üniversiteyi kazandım,gittim,tam aramızdaki duygular bi isim kazanıcak derken o yurtdışına gitti,sürekli haberleşiyoduk netten,arkadaş gibi,5 ay sonra arkadaşlığımızın artık adını koyduk,yıllardır beklediğim andı bu,onu o kadar çok seviyodumkii,onsuz nefes alamicamı sanıyodum...hergün görüşüyoduk nette,telefonla..ve 1 yıl sonra döndü...ilişkimiz çok güzel gidiyodu,bu arada benden 6 yaş büyüktü,ama çok güzel anlaşıyoduk,herşey mükemmeldi,dedim yaa onu o kadar çok seviyodumkii bigün ayrılıcamız hiç aklıma bile gelmiyodu,ben üniversiteyi bitirdim ve ailemin yanına döndüm,bi süre sonra herşey monotonlaşmaya başladı,telefonda evli insanlar gibi konuşuyoduk,işte naptın ne ettin ne yedin gibi,ilgisiz davranışları da cabası..ona göre günde 2 defa telefonla görüşmek yeterliydi ama bana yetmiyordu,söylediğim zamanda mırın kırın ediyordu,konu onun ilgisizliğinden açılınca da yeteri kadar hatta fazlaca ilgi gösterdiğini söylüyordu ama bu ilgi bana yetmiyordu...1 ay önce bazı sebeplerden dolayı ayrılma kararı aldım fakat o ayrılmak istemedi ve senin canın sıkıldı bir hafta ara verelim o zaman dedi,kabul ettim,1 hafta boyunca beni hiç aramadı mesaj bile atmadı ve bu esnada bi sağlık sorunu yaşaadım günlerce hastanelere gidip geldim ve onun bundan haberi yoktu ve yine manevi olarak yanımda değildi...1 hafta sonunda olanları anlattım ayrılıcam ben dedim,neyse ikna etti beni ayrılmamak için,tamam dedim ilgisiz davranmicam falan dedi ona da tamam dedim,içimden ona zaman verdim ve beklemeye koyuldum,bu sırada ailemle ilgili büyük sorunlar yaşadık ve o benim yanımda yine yoktuu,aksine sorunlarımın üstüne üstüne geldi canımı daha da çok sıktı ve verdiğim zamanında sonuna geldik,1 hafta önce nette konuşurken güzel bi şekilde bi anda ona mutsuz olduğumu ve ayrılmak istediğimi söyledim,inanamadı,gözleri doldu,ben seni 7-8 defa ikna ettim artık bu son dedi sende biliyosun dedi,bende evet biliyorum bu defa kararlıyım dedim,bende ağladım.onu çok sevdiğimi o da beni çok sevdiğini söyledi...kapadık neti...doğrumu yaptım yanlışmı bilmiyorum dedim o gece kendime,2 gün sonra dayanamaz arar dedim,en azından sorunlarımı bilio onları sorar nasıl olduğmu sorar dedim,sonuçta arkadaş kalıcaz dedik,hergün msn i açıyo fakat bana 1 defa bile bişey yazmadı,telefonla aramadı mesaj dahi atmadı,ve bende her geçen dakika doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum,beni çok sevdiğini düşünüyodum ki bunu sürekli söylerdi,şimdi neden böyle davranıyo bilmiyorum,işine geldi demekki diyorum kendi kendime...zoruma gidiyo,haketmedim diyorum,en azından bi hal hatır sorması lazım değil mii??? ama yokkk!!! içim çok acıyo..sevdiğim adam bu muydu diyorum,beni bu kadar mı önemsiyodu diyorum...hakkımda hayırlısı olsunn diyorum...fisfisfis
kimse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?