Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

..........................................................

Son düzenleme:
burcın o adamdan adam olmaz anlaya bunu.hadı ona oyun oynandı ama ona oyun oynanacak ortamıda kendısı yaratmış bunu kabul et.eğer o adam o gün orada olmasaydı kımse ona o oyunu oynayamazdı.ortaya çıkaracakmış nasıl çıkaracak gitmiş kızlarla evde içmeye ev ortamlarında hersey olur canım bu bır gerçek.,eğer kişi kendını bılmıyorsada başına herşey gelir.yapma güzelim benim.
kabul et adam gıbı yoluna devam et.ondan ne köy olur ne kasaba sevemez demıyorum sevıyor olabilir ama sevmek bu degıl.çözsün çözebiliyorsa ne yapcak kızın boğazına mı yapışcak nasıl çözebilecek yapma canım ya sen bu kadar üzüntüyü çekmek zorunda degılsın.uzaklaş bıraz bulunduğun ortamdan ne bılım bır süre arkadaşlarında falan kal aılen zaten durumu bılıyor kendıne gel.ben senın sonunu ıyı görmüyorum.

kızlar günaydın nasılsınız?

gunaydın herkese...

..........................................................

Son düzenleme:
burcincim nekadar çok şey yaşamışsın son olarakda bu allah serinliğini versinn canım
düzelceği varmı bilmiyorum nasıl teselli vereceğimide bilmiyorum
allah yardımcın olsun daha iyi insanlr çıakrsın karşına artık üzülmesin inşallah

ayrılmayı sen istemişsin araması gereken sensin o gurur yapmış aramaz eger barışmak istiyorsan sen ara onun ilgisizliğinden yakınıyorsun peki sen ilgilimisin

burcincim ya senin konuna takıldım bugün.
ama kafam karıştı.
çok kısa özetler misin bana?

bi de aldattı mı ? onu tam anlayamadım.

topiğimiz ne kadar sessiz artık yaa ne güzel sohbetler ederdik eskiden :sinifsinif:

aynı suyla tekrar yıkanmazmış bunu anladım :)
bugün paşazadenin çektiği mesaj üzülüp ağlamamı sağlamadı ..
sinirlenmemi ve ne kadar gereksiz bir insana değer verdiğimi ispatladı ..
Eee ne diyoruz o zaman ..
gidenin yolu açık olsun ..
kalan sağlarla yola devam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…