Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

derya farkındamısın hersey olumsuzken ne kadar konuşulacak konu vardı hayatlarımız düzene girdiğinde konuşabileceğimiz hiçbirşey kalmadı...

evet hayata konuşulcak pek bişeymizde kalmadı şeker..hayatımız düzende galiba..yeni maceralarda buluruz konuş cak şeyler heşery sessiz suan.

selam herkese kızlar...

hayata sana söyledıgım bişey yok sen dogruları anladıklarını ve yorumlarını yapıosun anlatılan karsısında hemde mantıklı yorumlar yaptın güzel şeyler söyledın hersöylenen kulagıma küpe tabiki ama insan kırgınken kızgınken fln dinlenmek istemedıgını anlayınca cnaı sıkılıo sana soylemedım ben bunu neyse boşverelım herkese tşkler
istanbula gidiorum bıkac gunlugune buradan uzaklasıorum...

canım benım dedıgım seyı yapmaya karar vermişsin bak sana ne kadar iyi gelecek onun sana ulaşabılecegıde herseyı yok et.kafanı dınle ve kendıne gel.üzme kendine.ama dınlemek istemıyoruz dıye bırsey yok herkes burada dınleyıp yorum yapmak ve bırbırımıze yardımcı olmak için var.

Kızlar sıkmayın canınızı zaman herŞeyın ılacı..
Sıze deger vermeyen kıŞıler ıÇın fazla takmayın..
Onlar sıızn kadar ÜzÜlÜomu acaba

benimki face listesine "ırıspilatesler" eklemiş,anladınız siz,ama hiçbişi hissetmedim,eskiden olsa kahrolurdum demekki cidden bitmiş,seven insan listesine bunları eklemez :umursamaz:

bi iiim bi kötüyüm gülincim..
bi nefret ettim defolsun diorum bi kızla ikisini düşünüp kıskançlık krizi geçiriorum kendi çapımda..
hala dengesizim,uyuz ooluorum,kıskançlıktan çatlıorummmmmm

aslında kötü gözükmüyosun solucan'cım? hatta ilk mesajını gorunce sevindim biraz toparlamış neşelenmiş diye..
iş için de üzülme. hepsi düzelicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…