Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet hayata insan zaman geçtikçe ayrılık bile mantıklı gelio..
olmayınca olmuo bişeyler....hayırlısı demek....siiznki zor b ilişiydi hep sen üzülüodun böyle olması daha ii oldu...iş gibisi varmı canım ya...kafası dagılıo insanın
..

Hayatacım Allah kolaylık versin canım. Soğumuşsun sanırım sen de laleden. Sanki bende soğudum gibi.. Geçen benim için mucize bişey oldu msn den bana saçma bi bahane bulup yazdı. Sohbet etti. Buluşmak istedi ben olmaz dedim. Neden olmaz dediğimi bilmiyorum. Rabbim istemedi ki hayırlı değildi ki bana onları yazdırdı. Bana hayatında birisi varmı geyik olsun idye soruyorum dedi. Ben de benim özel hayatım senin geyik muhabbetin olamaz dedim Çok bozuldum dedi. Kendime inanamadım bende...

Deryacım sen nasılsın canım. Ecrin nerelerde yahuuu... Solucan da yokk

iyiyim bucuuuu sen nasılsın..
solucan bayadır yok fırça çok yedi bizden gelmiodur..
ecrin iptal etti nıck yok..
ben hayata gulinkaldık öle..
sana gelince o çoçuga ii yapmıssın bak demekki bitimi bitio bide okadar üzülüodun sevindim senin adına böyle dik durun ya kendilerini bişey sanıolar....

Ecrin niye öyle yaptı ki.
Solucan ı merak ettim. Ama o da dinlemiyordu kimseyi...

Kesinlikle canım mantıklı gelmeye başladı. Geçen gün biriye tanıştım çok yakışıklı çok kibar birisi. Hoşlandım. Ama ani olduğu için net karar veremiyorum. Sanırım o da karar veremedi. Evlenmeyi düşünen ve isteyen birisi çünkü. Hayırlısı bakalım. Kısmetse olur kimse önüne geçemez..

Sen neler yaptın deryacım yokmu haberler sende. Yeni bir aday yokmu sende...

Hayata ve Gülin sizler nasılsınız canlarım... Kıdemli Sevgilisinden Ayrılınlar Kulubü üyeleri zemuszemuszemuszemus:sm_cool:

Buraya yeni katılan arkadaşlara sesleniyorum. Acısı taze olan arkadaşlar.

Sakın aramayın. Sakın. Ben o hatayı yapmasaydım şimdiye belki de yalvarıyodu bana.
Ama 2 aydır aramıyorum 2 aydır ayrıyız. 2 kere msn den hiç yazmayan adam yazdı. Hele son yazdıkları beni çok şaşırttı. Bu yüzden kesinlikle ama kesinlikle hala onu sevdiğiniiz ve beklediğinizi belli etmeyin...

burcuuuuuuuu bak erkeler açısından aynı fikirdeyiz ayrılınca duygularınız kesinlikle belli etmeyin....
canım bende suan bişey yok yeni adaylar çıkar gene daha etkilencegim biri çıkmadı...arada eski laleyi görüom sevgilisiyle umursamıorum ....
baıo izlio kendince beni görünce ama öle kalıoo kafam rahat ya iyiyim..
senin içinde inş hayırlısı olur şeker her kimse aday..

Hayırlısı olsun canım.
O yapmış seçimini. Gerçekten dediğin gibi zaman geçince ayrılık sanki daha doğruymuş gibi geliyor. Olmazmış diyor insan şöyle bi dönüp arkasına bakınca.
Bu topicte böyle yazanlara sinir olurdum. Olur mu şey olur neden olmasın derdim içimden. Ama şimdi diyorum ki buluşmak istedi. Ne konuşacaktım ki. Gözlerime bakıp giçbişey olmamış gibi nasıl oturacaktım karşısında. Çektiğim acıları yok sayıp nasıl yapardım bunu kendime.

Zaman herşeye ilaç. Kimseyi istemiyorum hayatımda aslında. Tandığım birinin zorlamsıyla tanıştım. Çok düzgün beri. Mantığıma yatan evlenebileceğim birisi. Ama ben aşk kadınıyım tabiri caizse. Sevmek yeterli evlenmem için... Hayırlısı olsun canım hepimizin hakkında.Valla yalnız takılmak insanı dinlendiriyo. :kedi:

burcucum boyle dusunmene sevındım .yanı olmayacak bırseyı sürdürmenın anlamı yok.
eğer bır ınsan varsa gelecektır ılerde nasıl ve nerde bellı olmaz ama bıten bır ilişkiyi tekrar sürdürmek hataymış ben bunu anladım artık eskıden bu lafa sınır olurdum ama o kadar doğrukı bır sebep varmışkı bıtmış.ilerdede sorun çıkacaktır.eger hersey mukemmel olsaydı bır kere bıtmezdı bunu düşünüp hareket etmek lazım.yenı gelenler buyuzden sakın aramasınlar.

günaydın kızçelerim günaydın diroum yeni uyandım gitmedim okula gece çok geç yattım ya sabah telefon çaldı yine gizli numara ve bu ay sıklaşıyor bu aramalar ona yüklemek istemiyourm ama arayıp sesiimi dinleyip kapatıyor.. ben yoruldum bunu anladım artık arayıp sormuycam onu çnkü bn onu arayıp sorarken o nie bni arasın ki fırsat vermiyorum ki bni özlemesine yada aramasına ama bundan sonra bitti abimin çok yakın bi arkadaşı war kendisi modellk yarışmasında birinci olmuştu o çocukla ilgilenicem artık bana ondan fayda yok o daha ne istedğini bilmio ama onla hesaplaşacağım günler çok yakın hissediyorum bunu ben okuluma bakıcam artık 3 sınıfa geçtim herşey güsel olucak inşşş :))

yılkacım en dogru kararı vermissin gizli nodan o die ümit lendirme kendini o bile olsa düşünme....
okuluna bak derim uzun süre kafanı dinle....sakın arama sorma umursama bile..

hayatacım olabilir iştende çıktı ya o naptı acaba umarım herşey düzelmiştir...
hayatacım biten biter guzel gtise olumlu sürse zaten giderdi ilişkii..

Çok haklısın canım. Yoruluyo zaten insan bi zaman sonra. Sanırım bizler bu çok sevdik dediğimiz, vazgeçmem dediğimiz aşklarımızdan emekli olduk.

Şimdi küllerimizden yeniden doğmak zamanı diye düşünüyorum. İçim acıyo tabi, kalbimin bir köşesi hala sızlıyo ama geçeek inanıyorum bu sefer. Çünkü böyle olması gerektiğine inandım artık.naniknanik

keşke ünide olsaydım varya neler yapmazdım şuanda.artık bünyem kaldırmıyor ama sabahları geç kalkabılme şansım olsaydı dünyayı sallamazdım şuanda bugunlerının kıymetını bıl ylka.

Valla ünv hayatı gibisi yok. Çok özlüyorum o günlerimi o rahatlığımı vurdumduymazlığımı...
Off off. Hayat git gide zorlaşıyooo...

yılkacım en dogru kararı vermissin gizli nodan o die ümit lendirme kendini o bile olsa düşünme....
okuluna bak derim uzun süre kafanı dinle....sakın arama sorma umursama bile..

walla deryacım arayan o buna eminim ayrıldğımdan bu yana her ay en az 2 lkere aranıyorum bu son iki ayda çk sıklaştı bu aramalar ayrıca neyi öğrendm bugn arkadaşımdan gelicek ama yüzü yokmuş cesareti yokmuş bi daha bnmle birleşmeye biliyormusun deryacım silen adam herşeyden siler faceten falan asla ümitlenmiyrum ama bn sildğim adamı asla facete bekletmem eski sevgililerim eklio 1 gün bile bekletmeden siliyorum ama bnm dengesiz eski arkadaşım 7 aydr bekletio ve sevgilisi yok yapamıyormuş eskisi gibi tad almıyormuş ilşkilerinden arkadaşlarımız öle söylüyor ben eminim o gerçek aşkı bulamıycak aşkı başkalarının kollarında arıycak ve yine eminim ki bn kendime yeni bi düzen kurduğumda o hayatıma girmyee çalşcak ama izin vermiycem artık okulum war işim war yeni bi erkek arkadaşımda olucak inşallah sizin desteğiniz çok oldu hepinize çok teşekkr ederim kızlar acılarım hafifledi hatta bitti diebilirim çok saolun opuyorumnanaktan

biliyorum cnm walla kantinde fındık kırıyorum milleti peşimden koşturuyorum ama icraat yok aşık olamıyorum hani derler ya herkesin gözü sende ama sen gidip başka birine bakıyorsun gönül bu otada konuyor boncuğadakaydirigubbakcemile3

daha çok arıcak seni needen yeni sevgilileri de istedigini bulamamışmı....arkdaşına söle benden uzak olsun desin ...
bunu duymak guzek seninle olmak istemesi ama seninde onu silmen en guzeli..
gun olur devran döner...ondan hiçbişey olmaz canım sakın uzak dur hiçbişey kolay duzelmez zor herşeyin duzgun gitmesi...sevgilileriyle idare etsin senin yerine bence....
oku oku oku oulunu bitir gerisi boş..

ortak arkadaşlarımız war bana sölememiş hani tekrar birleşelim falan die ama tad alamıyormuş hani ilk aşk başkadır bnde onun ilk aşkıyım bnmle büyük bi beraberlk yaşadı ilk defa aşık oldum dedi ayrıldğımzda kalbmin en derin köşesi hep senn olcak falan diyordu ya.. ben eminim çok ilerde başını taşlara wuracak ben olmıycam o zmn yanında düşünsene 1 kızla çıkıo en fazla 1 ay dayanmış kız buna aşırı kıskançmış o kızda gitmiş eski sevgilisi ile barışmış bunu bırakıp boynuz yedi yani bizimkisi walla deryacım bu dengesiz bna bütün arkadaşlarım hem fikir sizde sevdği insanı zorla kendindne uzak tutan biri sağlıklı olamaz bnm haberlerim ona hep gidio ailesinden herkes bni tanıo ve bni gördüklerinde gidip hemen ona sölüyolar canı çok ama çok yansın bnm gibisini bulamasın peşimden köpek gibi gelsin sürünsün inşş bnm 1 sene kaldı okuln bitmesine inş her şey çok güsel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…