iyiyim bucuuuu sen nasılsın..
solucan bayadır yok fırça çok yedi bizden gelmiodur..
ecrin iptal etti nıck yok..
ben hayata gulinkaldık öle..
sana gelince o çoçuga ii yapmıssın bak demekki bitimi bitio bide okadar üzülüodun sevindim senin adına böyle dik durun ya kendilerini bişey sanıolar....
burcuuuuuuuu bak erkeler açısından aynı fikirdeyiz ayrılınca duygularınız kesinlikle belli etmeyin....
canım bende suan bişey yok yeni adaylar çıkar gene daha etkilencegim biri çıkmadı...arada eski laleyi görüom sevgilisiyle umursamıorum ....
baıo izlio kendince beni görünce ama öle kalıoo kafam rahat ya iyiyim..
senin içinde inş hayırlısı olur şeker her kimse aday..
burcucum boyle dusunmene sevındım .yanı olmayacak bırseyı sürdürmenın anlamı yok.
eğer bır ınsan varsa gelecektır ılerde nasıl ve nerde bellı olmaz ama bıten bır ilişkiyi tekrar sürdürmek hataymış ben bunu anladım artık eskıden bu lafa sınır olurdum ama o kadar doğrukı bır sebep varmışkı bıtmış.ilerdede sorun çıkacaktır.eger hersey mukemmel olsaydı bır kere bıtmezdı bunu düşünüp hareket etmek lazım.yenı gelenler buyuzden sakın aramasınlar.
yılkacım en dogru kararı vermissin gizli nodan o die ümit lendirme kendini o bile olsa düşünme....
okuluna bak derim uzun süre kafanı dinle....sakın arama sorma umursama bile..
keşke ünide olsaydım varya neler yapmazdım şuanda.artık bünyem kaldırmıyor ama sabahları geç kalkabılme şansım olsaydı dünyayı sallamazdım şuanda bugunlerının kıymetını bıl ylka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?