Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tabi işte bu plan yapm hayatını düzene sok :))
bende okulumu bitircem inşallah snwlar başlamadı ama çalışayım biraz şu işte olsa ilerde bnm için daha ii olur okul bitince deneyim olur belki bankada kalırım yükselirim bnde araba allmayı düşünüyorum ehliyet almadım daha ama :)) şimdilik bu kadar hayalim war :)) olmyacak gibi değil yeterki şu işim olsun :))

mrb kızlar nasılsınız ben uyuyup uyanıp kalkıyorum işte geçer demi kızlar bu acı

geçer canım geçmeyen acı yok allah her derdin dermanını veriyor :)) merak etme aynısını bnde diyordum acı denen şey kalmadı bnde bitti artık bak herşey düzeldi bnm açımdan :))

valla kadıköyde arada gittiğim bir cafe var.oradaki bayan iskambil ve fincana baktı.dedim 1 ay önce ayrıldım.üzgünüm ama eminim o çok mutludur.yiyip içip geziyordur dedim.hayır dedi o da çok üzgün.allah allah dedim.ben bilirim malımı.dünya yansa bir kova su dökmeyecek biridir.içi öyle değil diyor.iyi peki dedim :)

canım teşekkür ederim.birde baktırdığın kişiyi eğer hatırlıyorsan atar mısın?benim özel mesaj atma hakkım yok.yeni üye olduğum için pardon

yllka'cım seninle övünüyorum inan..
bu kadar güçlü olman artı diğer kızlara da destek vermen..
helal valla sana ya..
nasıl toparladın nasıl sağlamlaştın..
umarım çok mutlu olursun artık, hepp cok güzel olur umarım..

canım ne güzel şeyler almışsın benim puan anca nazar boncuğuna yetti kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…