Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet princess cim güzel haberler vardı bugün
lale tek gecelik ilişkilerine başlamış ..
başka tenlerde devam ediyor hayatına ..

ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın ..
Nasıl mutluysa öyle devam etsin hayatıma ..

Kolaylaştırdı bazı şeyleri ..

bende varım artık kızlar

10.10.2008 ,tam 1 yıl önce gelmişti özkan beraber harika bi gün geçirmiştik ,gitti bıraktı beni sonra nerde bela ben orda en son kafamı öyle bir taşa vurdumki acıyor ,geçmiyor ,yanıyorum adeta ,siz en azından ayrısınız ben şuan hergün bir kadınla onu düşünmek zorundayım

bu eski laleler sıktı ya corelcim istedğini yapsın bırak senden uzak allaha yakın olsun onun ne yaptğını duyup dert etme sakın kurtuldum die şükret ben çok salakmışım affınıza sıgınarak sölüyorum bunları keşki koşmasaydım peşinden kaldrmasaydım bi taraflarını o kim ya 5 para etmez insan haddinden fazla değer vermişim bundan snra değer meğer yok bitti hakedene değer vericem :)) sende öle yap hayatım

geçmiş olsun cnm :teselli: anlatmak istersen eğer dinleriz biz:1hug:

ayrıldıktan sonra koşmadım peşinden
beni atlattı zannediyor
öyle zannetmeye devam etsin ..
ama gözümde peş paralık değeri yok artık ..
kendime kızıyorum böyle bir insana nasıl bu kadar değer verdim ..

sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)

eski lalesi hatta ex lalesi ni bırakamadı işte kapattım tel.larımı felan herşeyimi böyle bitsin son sözler olmasın

tabi ya önümüzde uzun bi maç war biz onlara bakalım:)) onlar adam olsalardı bizim gibilerini bırakmazlardı zaten boşwer cicim hayat güsel yaşamaya değer :)

eski lalesi hatta ex lalesi ni bırakamadı işte kapattım tel.larımı felan herşeyimi böyle bitsin son sözler olmasın

hep öle oluyor sürekli eskilere geri dönüş yapılıyor allahtan bn bnm lalenin en çok sevdği değer verdği zmnnda tabi :)) bi kız arkadaşı olduğum için çıktıkları arasında en sevilen ve geri dönülme potansiyeli yüksek olan bnm ama rüyasında görür aman boşwer exlere gitsinler sende sana geldğinde exden next olmaz de kapak yap arkadana bakmadan git şekerim üzülmeye değmez:teselli:

bne kendimi öldürcem artık bir anlamı yok hayatın

aaa çok ayıp walla hiç yakıştıraamdım sana seni yarı yolda bırakan biri için öldürcem kelimesi olur mu?? o senn için kendini öldürür mü bi sorsana o hayatını diledği gibi yaşarken sen bi değmez warlık için öldür tmm öldür snra ne olcak 5 para etmez adam üzülcek mi?? ya annen baban bence silin beyninizden bunları bu yaşadğın ilk şey değil sonda olmayacak doğruyu bulana kadar acı çekcez ama ölmek kolay yol deil şekerim

kendine kızma canım malesef ayrıldıktan sonra asıl yüzleri meydana çıkıyo

ben de yakında buraya gelecem galiba

aman tatlım gelme anlat ilişkinin sorunu neyse çözmeye çalışalım tabi eğer çözülcek bişeyse

bne kendimi öldürcem artık bir anlamı yok hayatın

olur mu öyle şey canım yaa ne demek öldürücem falan hayatın öyle büyük anlamları var ki ama mesele bunları görmekte hatta görmeyi bilmekte

herşeyi bilmiyonki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…