bende varım artık kızlar
10.10.2008 ,tam 1 yıl önce gelmişti özkan beraber harika bi gün geçirmiştik ,gitti bıraktı beni sonra nerde bela ben orda en son kafamı öyle bir taşa vurdumki acıyor ,geçmiyor ,yanıyorum adeta ,siz en azından ayrısınız ben şuan hergün bir kadınla onu düşünmek zorundayım
eski lalesi hatta ex lalesi ni bırakamadı işte kapattım tel.larımı felan herşeyimi böyle bitsin son sözler olmasın
senin neyin varmış[/QUOTESevgilim artık çekilmez oldu, soğukluk had safhada,sabaha akşama biter heralde bu ilişki.
bne kendimi öldürcem artık bir anlamı yok hayatın
senin neyin varmış[/QUOTESevgilim artık çekilmez oldu, soğukluk had safhada,sabaha akşama biter heralde bu ilişki.
soğukluk derken mesela ne yapıyor?
seni seviyorum diyosun cevap mı vermiyo?
özledim diyosun teşekkür mü ediyo mesela canım
evet princess cim güzel haberler vardı bugün
lale tek gecelik ilişkilerine başlamış ..
başka tenlerde devam ediyor hayatına ..
ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın ..
Nasıl mutluysa öyle devam etsin hayatıma ..
Kolaylaştırdı bazı şeyleri ..
ayrıldıktan sonra koşmadım peşinden
beni atlattı zannediyor
öyle zannetmeye devam etsin ..
ama gözümde peş paralık değeri yok artık ..
kendime kızıyorum böyle bir insana nasıl bu kadar değer verdim ..
sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)
ben de yakında buraya gelecem galiba
bne kendimi öldürcem artık bir anlamı yok hayatın
aaa çok ayıp walla hiç yakıştıraamdım sana seni yarı yolda bırakan biri için öldürcem kelimesi olur mu?? o senn için kendini öldürür mü bi sorsana o hayatını diledği gibi yaşarken sen bi değmez warlık için öldür tmm öldür snra ne olcak 5 para etmez adam üzülcek mi?? ya annen baban bence silin beyninizden bunları bu yaşadğın ilk şey değil sonda olmayacak doğruyu bulana kadar acı çekcez ama ölmek kolay yol deil şekerim
soğukluk derken mesela ne yapıyor?
seni seviyorum diyosun cevap mı vermiyo?
özledim diyosun teşekkür mü ediyo mesela canım
Sıkıldık artık karşılıklı cicim,o benim önceki ilişkimle ilgili şeyleri didik etmekten ,bense onun üstüme gelmelerinden soğuk davranmalarından sıkıldık, laçkalaştı herşey ama ona kızamıyorum,çok bile sabretti bana ve önceki ilişkimde yaşadığım ve ona anlattığım şeylerden dolayı hayatının mahvolmasına daha fazla musade edemeyeceğim ve kabul edeceğim ayrılma isteğini bu kez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?