Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet gülincim öyle ..
herkes şaşırıyor bu duruma bizi tanıyan ..
ama herşeyin hayırlısı diyorum ..

hayat devam ediyor ..

güzel günler bizleri bekliyor ..

suprensesi ölmek ne demek ?
ondan önce sen yaşamıyor muydun ?
ondan sonrada yaşayabilirsin!

ayrılmak isteyeceğini nerden bilion.
hem bence soğuk davranmıodur emin ol bence sen herşeyi kendi kafana göre yorumluosun bence sen soğuksundur.

ayrılmak isteyeceğini nerden bilion.
hem bence soğuk davranmıodur emin ol bence sen herşeyi kendi kafana göre yorumluosun bence sen soğuksundur.

Tabi burda anlatamayacağım detaylar var ,son zamanlarda defalarca istedi ayrılmayı ben hepsinde reddettim, bu sefer kabul edeceğim artık ayrılmayı

canım ayrılmayı kafaya koydysan eğer mutlu etmiyorsa soğuksa bnm twasiyem iice cıvığı çıkmadan bitirmek ilerde kavga gürültü olcağına 2 medeni insan gibi ayrılırsınız eskisi gibi sendede bişeyleer bittiyse bence yol ver gitsin..

Haklısın canım, dediğin gibi ben ha düzelir ha iyileşir gecmişimi artık sorgulamaz dedikçe cıvıklaştı ilişki.artık kabul edecem bitirme teklifini.

Haklısın canım, dediğin gibi ben ha düzelir ha iyileşir gecmişimi artık sorgulamaz dedikçe cıvıklaştı ilişki.artık kabul edecem bitirme teklifini.

onun sana teklif yapacağını bekleme bence sen ona teklf yap şaşırt ama 2 kere düşün eğer gerçekten istiyorsan bitmesini üzülmeyeceksen snradan sen bitir daha ii olur bnce bnm fikrim bu yinede en iisini sen bilirisn hayatım :))

Görüşlerin çok sağol tatlım.inan çok seviyorum onu,şimdiye kadar ayrılma tekliflerini kabul etmeyişimin nedeni kendimi düşünmemdi,ondan sonra onsuz bir hayatı göze alamadığım için kabul etmedim ama bu sefer onun benim gecmişimde yaşadığım olayları kaldıramadığını daha iyi idrak edebiliyorum.

ne demek tatlım biz yardım için warız burda:)) sen yeterki iste
ayrıca en ii kararı kendin verirsin bak bnm 3 bçk yllk ilişkim bitti 7 ay oldu ama bnm eski sevgilim hala kararsz dengesiz belkide bnde bıraktım kendi haline yapcak bişey yok salı ver gitsin bunları :))

inşallah corelcim elbet güneşe hasret günler bitecek hepimiz için :)) inşallah mutlu olucaz hepimiz her anlamda

ınşallah ..
Şu an ilk öncelik iş hayatı benim için ..
Hayırlı düzgün bi iş bulayımda devamı gelir diye düşünüyorum ..

He adam gibi bi adam çıkarsa karşıma onada hayır demem hani :asigim:

benimde ainen iş :)) şu bankayı bekliyorum herkes oldu senn iş dio
ama ne bilim iş oldumu aşkta olur bakarsın eski laler pişman olmuş geri gelmiş
köpek olmuşlar dünya hali b hiç bişey belli olmaz

güzelim sakın kendini daha önce ki yaşadıkların yüzünden bu ilişki bitiyo diye üzme ve suçlama.seni sen olduğun için sevmedi mi bu adam yani bi ilişki geçmişe yönelik yürür mü?önemli olan senin o hayatındayken yaptıklarındır geçmişinle seni yargılayıp kabullenmiyosa bu onun problemi senin değil

Son düzenleme:
artık pişman olsada farketmez benim için ..
ben daha acı içinde kıvranırken o başka kadınlarla sevişebiliyorsa!
dönsede köpek olsada farketmez ..
mutlu olsun diyorum!
basit mutluluklarla hayatına devam edebiliyorsa ne diyebilirim ki.
ben artık okanın derdinde değilim.
tülayı toparlıcam :)
eski haline getirmek için uğraşıcam

en iğrencide bu işte senden ayrlıp aşkı yorgan altlarında arayan erkek modeli
cnm otur şükret allaha böle bi rezil insandan kurtuldun ya senninle çıkarken bunları yapsaydı??
enn iisi bu olmuş sen şimdi ayağa kalk sensizde çok güzel dewam ediyorum hayatıma
geziyrum eğleniyorum cool takıl bak ona o zmn en ii cwpı verirsin bn onu başta yapamadım artık şimdi yapıyorum :)))

ışin en güzel tarafı ben ondan km'lerce uzağım ..
ben istemediğim sürece benimle ilgili tek kelime öğrenemez :)
haftaya yüzyüze gelirsek şok olucak orası ayrı :)
onu umursamayan görmeyen bi hatun bulucak karşısında ..

Onsuzda nefes alıyordum ben ..
o gitti gene yaşıyorum ..
yaşananlar çok güzeldi ..
o kadar güzel ki sadece rüya olabilir ..
o anıların hatrına kötü söz söylemeyeceğim artık ..

herkes kendi yolunda mutlu olsun, hak ettiği hayatı yaşasın diyorum ..
onu basit şeyler mutlu ediyorsa öyle devam etsin

yani, hayatım seni istemeyeni sen beklemycksin salla gitsin yapcak bişey yok
o hayatını çizmiş sende eminim çizceksin değersiz bi insanmş ilerde öğrenip üzüleceğne şimdi öğrendin en iisi artık yolumuza bakalım üzmesinler artık bizi skldım walla :)) acaba erkekler bizim kadar kız muhabbeti yapıyormudur bnim eskisi napıo die falan :))

3 gündür evden çıkmıyorum
yarın süslenip püslenip çıkam
bide falcıya gidem
seviyorum fal baktırmayı ..
güzel bi kitap alıyım kendime ..

bide iş haberi geldi mi değmeyin keyfime
kurban bayramında tatile çıkıcam ona göre ..
dövmemide yaptırırım ..
sonra yeni yılda arabamı alıp
2010 yazında istediğim karadeniz turunu yapabilirim ..
sınavım yaklaşıyor ufak ufak hazırlanayım ..
4.5 ay kaldı mali müşavirlik bitirme sınavına ..
ooo bi sürü hayalim, idealim vardı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…