herşeyi bilmiyonki
Sıkıldık artık karşılıklı cicim,o benim önceki ilişkimle ilgili şeyleri didik etmekten ,bense onun üstüme gelmelerinden soğuk davranmalarından sıkıldık, laçkalaştı herşey ama ona kızamıyorum,çok bile sabretti bana ve önceki ilişkimde yaşadığım ve ona anlattığım şeylerden dolayı hayatının mahvolmasına daha fazla musade edemeyeceğim ve kabul edeceğim ayrılma isteğini bu kez.
ayrılmak isteyeceğini nerden bilion.
hem bence soğuk davranmıodur emin ol bence sen herşeyi kendi kafana göre yorumluosun bence sen soğuksundur.
Tabi burda anlatamayacağım detaylar var ,son zamanlarda defalarca istedi ayrılmayı ben hepsinde reddettim, bu sefer kabul edeceğim artık ayrılmayı
canım ayrılmayı kafaya koydysan eğer mutlu etmiyorsa soğuksa bnm twasiyem iice cıvığı çıkmadan bitirmek ilerde kavga gürültü olcağına 2 medeni insan gibi ayrılırsınız eskisi gibi sendede bişeyleer bittiyse bence yol ver gitsin..
Haklısın canım, dediğin gibi ben ha düzelir ha iyileşir gecmişimi artık sorgulamaz dedikçe cıvıklaştı ilişki.artık kabul edecem bitirme teklifini.
onun sana teklif yapacağını bekleme bence sen ona teklf yap şaşırt ama 2 kere düşün eğer gerçekten istiyorsan bitmesini üzülmeyeceksen snradan sen bitir daha ii olur bnce bnm fikrim bu yinede en iisini sen bilirisn hayatım :))
Görüşlerin çok sağol tatlım.inan çok seviyorum onu,şimdiye kadar ayrılma tekliflerini kabul etmeyişimin nedeni kendimi düşünmemdi,ondan sonra onsuz bir hayatı göze alamadığım için kabul etmedim ama bu sefer onun benim gecmişimde yaşadığım olayları kaldıramadığını daha iyi idrak edebiliyorum.
Sıkıldık artık karşılıklı cicim,o benim önceki ilişkimle ilgili şeyleri didik etmekten ,bense onun üstüme gelmelerinden soğuk davranmalarından sıkıldık, laçkalaştı herşey ama ona kızamıyorum,çok bile sabretti bana ve önceki ilişkimde yaşadığım ve ona anlattığım şeylerden dolayı hayatının mahvolmasına daha fazla musade edemeyeceğim ve kabul edeceğim ayrılma isteğini bu kez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?