Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

desert rose daha yenii zaman sadece..
problem nedir

problem askerden geleli 5 ay oldu önümüzde hiç bi engel yokken neden evlilikten bahsetmio şu zmn istemeye gelices gibisinden..ben istemiyorum evlenince şunu yapıcas bunu yapıcas demesini icraata geçsin artık..sonuçta ben kızım nereye kdr bekleticek..oturup ciddi bişi konuşamıyoruz pazar günüde baktım olcak gibi deil.bitti dedim mafoldumben

evlilikmi suan problemmi ama daha yeni gelmiş askerden..
durumu nasıl hem ....anladıgım kadarıyla yasınızada daha okadar buyuk degil..zamana bıraksaydınız..
ne kadar oldu çıkalı..peki hiçbişey demedimi sen bitirnce..

ben zaten kesinlikle hemen evlenelim demiyorum sadece ciddiyetini göstersin artık..3 senedir çıkıyoruz..hayırdır noldu dedi inanamadı..açta teli ciddiyetini anlayım dedi..açtım bitti dedim daha yeni görüştün yoldamı karar verdin dedi evet dedim ii o zmn dedi kapattı..sonra işte ii düşün dönüşü yok gibi msjlar..sabah olunca ben sensiz yapamam gibi msjlar ben hiçbirine karşılık vermedim..sonrada aradı tekrar duymak istiyorum kararını dedi bitti dedim öle bidada aramadı :kedi:

hım ozaman yapcagın tek şey...zamana bırakmak suan ciddden seviosa zaten ciddiyetini göstericek ve arıcatır..sakın arama hiçbişyede yapma ..

o kafsını bi toparlasın ....

toplasın bakalım ama pek umudum yok arıcana dair..şifreleri filan deiştirmeler fotoğrafımı silmeler faceden ilişkisi var durumunu yok die deiştirmeler ne bileeem :1no2:

desertrose zaten umutla bekleme silerse silsin ....
zaman sadece hiç sıkma canını ...
sende kafanı dinle hem...aama sakın araama nasıl olsa dönüp dolaşır gelir gerçektwn sevmisse...

Unutma tekrarı yok hayatın! Anı yaşa! Dünü bırak , bugünü yaşa, yarını hayal et :) Erteleme .. Sev dünyayı,insanları ,yaşamayı.. Sevdikçe güzelleşir yaşam .. Tut hayatın ucundan .. Iskalama .. Ne mutlu ki dünü dünde bırakabildim .. Tok ve içten kahkahalar atabiliyorum .. Tekrar aşık olabileceğimin farkındayım! Yeni bir hayat şu andan başlıyor! Bu sefer daha az hatayla! Geçmişten ders alarak :) Hoşgeldin Hayat ..

ayy canım ya nası deyim evlenmekten neden bahsetmiosun die diememki ben kendisi desin oldu olacak evlenme teklifini de ben edeyim sonra istemeyede babamı alıp ben gideyim o da etrafta erkeğim die dolansın :umursamaz: istemem kendisi açmassa laelaelaelaelae

desertrose zaten umutla bekleme silerse silsin ....
zaman sadece hiç sıkma canını ...
sende kafanı dinle hem...aama sakın araama nasıl olsa dönüp dolaşır gelir gerçektwn sevmisse...

aramıcam Allahın izniyle inşşş canım elimden geleni yapıcam kaydirigubbakcemile5

bu akşam kimse uğramamış buraya princesste yok kapanışı ben yapıyım bu akşam.
yarın inşallah umut dolu,mutlu bi gün olur umarım hepiniz için opuyorumnanaktan

bende özledim princesimi göremiyorum hiç bir yerde yarın inşallah güzel olur gülincim dediğin gibi , bu arada kendimle ilgili ufak bir gelişme verim.artık bir işim yok iş aramaya başladım yine maaşımı sonunda alabildim ama.allah kimseyi böyle patronlara düşürmesin diyorum...

galateia canım adına üzüldüm umarım mutlu olacağın bir iş bulabilirsin.

kızçeler günaydın.opuyorumnanaktan

günaydın hatunlar.zemuszemus
deryacım nasılsın şeker ne var ne yok dün uğrayamadım yaa
hayatacım kim var yeni kız anlat bakalım

günaydın kızçeler kımde ne var ne yok bakalım?
ben tam bellı oldugnda anlatmak ıstıyorum kızlar sadece bunu soylemek ıstedım....

gulincim iyiyim canım bende farklı bi durum yok..
sende ne var ne yok şeker..

bende iyiyim şeker çalışıyoruz işte içim sıkılıyo bugün havadanmıdır nedir

günaydın kızçeler kımde ne var ne yok bakalım?
ben tam bellı oldugnda anlatmak ıstıyorum kızlar sadece bunu soylemek ıstedım....

tamam hayatacım ne zaman istersen o zaman anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…