Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bende tam ters etki yarattı havalar.
canım herşeyi yapmak istiyor .içimde enerji patlaması oluyor.

kızlar bu bahsettıgım ınsan hep ızmırdekı ınsan ama açık açık sorunlu bır ınsan olduğumu nasıl güveneceğini bilmediğini ama sevdiğini söyledi zamanla olacak sanırım.zemuszemus

heker şeker sana geçen bi soru sordum sen eşinle 3 yıl görüşmemisin nasıl bida barıştın hayret bi olayn nasıl oldu öle...

cnm mutluyum ya işimi sevıyorum dıyorum ya zamanla herşey olacaktır.
ben buaralar cok mutluyum ya.
siz naslsınız artık doğru dürüst konuşamıyoruz?

evet hayata fazla kimsede gelmio malzemede yok konuşcakk herkes zamanla herşeye alıştı ve kimse girmio....

iyiyim hekercim yaa normal devam edio farklı bi durum yok...
hekercim allah korusun yaaa aman hee öle demeyin domuz gribi flan..dikkaet et yada doktora git..
heker yukrdaki sorularımı okudunmu acep...

bende merak ettim hekerin durumunu ya ınsanlara karşı öyle söylüyor.benımle çok ılgılenıyor.ben ona hala yalancı muhamelersı yapsamda arada eğer konuşursak ve olursa ıyı olucak gıbı hersey ama zaman lazım.çünkü en son evlenebılırım fahrı ıle demıştım bakalım ama boyle bırsey soylemesı bıle buyuk gelişme..zemuszemus
heker domuz gribi yurtdışına çıkanlarda genellıkle oluyor ve Allah korusun...

heker unuttum ben hee :))))))))))))
iyi guzel ama detaylı anlatmamıştın.........
kısmetmiş demekki:)))))))))))
vayyy bide o bıraktı snei hee enişteye bak

Son düzenleme:
hmm işte heker şuanda bende benzeri bır durum var.
o yuzden çok umutsuzdum ama boyle demesıne şok oldum.
ama adam acayıp cool bır adam itü üçak mühendisliği mezunu,falan bu işi yapıyor yurtdışı öğrencilerle ılgılenıyor ben aynı şekilde ama 2 yıldır ne haltsa herşeyi yapmama rağmen hala bı telefon bızı görüştürmeye yetıyor ama en fazla 3.cü görüşmede kavga çıkıyor yapamayız dıye başkaları ıle denıyoruz hatta benım 5 yıllık ılıskım falan vardı benimkisi askerdeyken bız görüşmeye başlamıştık falan.bakalım sonumuz sen ve eşin gibi olsa ne güzel olur.
ben bılmıyordum demekki kısmetmiş sizinkisi.

canım en önemlisi adam gibi adam olması herşeyden önce kım olursa olsun ama adam gıbı adam olsunlar hayatlarımıza bundan sonra girecek kişiler.

işlerimi bitirip geldim bende ama yine muhabbet yok burda eskiden sayfalar nasıl ilerlerdi yetişemezdik yorum yapmayamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…