Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

heker adam adamın ablası aılesı falan çok uçuk kaçık tipler kafama göre yaşarım sadece ınsanların güvensızlığe ve yalana tahammülleri yok ve bana güvenmiyorlar.komple olarak .......

gulincim kimse bişey konuşmuo bende anca iştee :))))))))))))))))))))))

öyle şeker yaa bende giriyorum siteye ya nabe rnasılsında kalmış konular ya da bişey yazılmamış bende çıkıyorum :))

eee konuşunda mıllet ılerlesın ozaman sayfalr...

tek kişinin laf atmasıyla muhabbet dönmüyo be şeker 2 laf atıp gidiyosun

kızlar anlatın ozama manitaardan naber hayat nasıl gidio....
bende herşey gayet guzeşllll
yalnızım ama rahatım valla....

ee anlat gülin nasıl gıdıyor enişteyle ne var ne yok?

enişte gayet iyi kızlar napsın taa geçenlerde canım çok pişmaniye istemişti ama üstü çikolata kaplılardan bi kaç markete bakmıştım bulamadım bugün bi baktım elinde kutu bulmuş getirmiş kaydirigubbakcemile3 :kedi:

kesınlıkle dogrusun ben okumamıştım sımdı okudum haklısın sorunlu tıpler degıller aslında ya bılmıyorum bıseyler garıp sadece.ama aldıkları egıtımden dolayı kafadan hafıf çatlamışlar benım bahsettıklerım ayrıca eklemek ıstedım.kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.güne çok kötü başladım umarım bütün gün devam etmez bu berbatlıkmafoldumben

günaydın kızçeler.noldu gülin hayırdır güne neden kötü başladın gerçi bende kötü başladım ama keyfım ısyerıne geldıgımde yerıne geldı.

erkek adam aılesıne gereken resti çekmeyi bılen adamdır burcu denız degıl kaynana,tüm aılesı bıle karşı çıksa gerçkten yapabılecegını dusunse rest çekerdi.bende aılesı yüzünden ayrıldım ama emın olki hiç pişman değilim tam tersi şükür kelımesını kullanmaya başladım hersey ıcın.
inan değmeyecek ınsanlar aılelerı karşısında aciz kalırlar.ve sen aciz bir insanla yapabılırmıydın bunu düşün yada annesinin sözüne bakan ınsanla ne kadar mutlu olunur iyi düşün ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…