Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

gunaydın kızlar..........hekercm ben çogu zzman kaçırorum yazıları ondan bak yorum yapmamıssıın :)))))))))9

Son düzenleme:
Bu acı geçer mi kızlar?.. Karmakarışık duygular içindeyim. Bir iyiyim bir kötüyüm.. Rabbimin bana ve tüm aşk çıkmazında olanlara hayırlısını nasip etsin inşallah.

iyi akşamlar güzeller.
cuma akşamı facebookta profil resmimi değiştirmiştim.dün bir de baktım benim eski lalede değiştirmiş profil fotoğrafını.ne var bunda demeyin.yeni koyduğu fotoğraf,benim ona d.günü hediyesi olarak büyütüp poster olarak verdiğim fotoğraf.kafamçokkarıştı
acaba benden 1 gün sonra,ikimiz içinde bir anlamı olan fotoğrafı profil resmi yapması tesadüf mü yoksa beni izleyip dikkatimi mi çekmeye alışıyor anlamadım.hoş bende onu izliyorum anlayacağınız üzere yerimseniben
1.5 aydır hiç diyaloğumuz yok,görüşmüyoruz.belki de çok anlam yüklemeden hayatıma devam etmeliyim.offffffff.

Bir anlasan bir dinlesen
Seni deli gibi sevdiğimi bir bilsen
Bir sevdalı bir değilsen
Bana ne çileler çektirdi bir görsen

Yanayım yanayım o kırmızı dudağından bir öpücük alayım
Sarayım sarayım kollarımda sarayım
Sen iste yeterki senin kulun kölen olayım
Ahhh yaktın sen beni ahh yıktın sen beni

Bir ağlasan birde gülsen

Senin için dünyayı yakarım bir bilsen
Bir tövbeli bir değilsen
Bana ne çileler çektirdin bi bilsen

Ahhh yaktın sen beni ahh yıktın sen beni

eski erkek arkadaşımı rüyamda gördüm.benı gelmiş almaya ıstanbulda bıryere gıdıceğz derken surıye halebe doğru sürekli araba kullanmaya başlıyor.nereye gıdıyoruz dedıgımde kımseye hesap vermek ıstemıyorum artık dıyor.o sırada benım karnım acıkıyor.dıyorum bırseyler yıyelım olur dıyor benı mardın tarafında bıryere götürüyor yemek yemek için in burada ileride köşede bır camı var camı yanından sağa dön orada bır dönerci göreceksin dıyor.ok dıyorum tam inecekken arabadan diyor ıçine ne kadar et koyduklarını sor,sorarım dıyorum ama mutlaka sor dıyor tamam dıyorum cevap vermek istemezlerse bsy deme ve yüklü ödeme yap sakın cok sıkıştırma ne kadar et var dıye onlar benım amcam durumu anlamasınlar dıyor.o sırada anıden bırısı araca bınıyor.bır bayan elınde bır mektupla,o kım falan dıyorum korkuyorum bır anda elındekı mektubu eskı erkek arkadaşıma verıyor.ve oku bunu annemler yolladı dıyor.bakıyor mektupta yanlarına onu çağırmışlar 11-12 january de şu olaylar olacak dıye yazıyor gelmezsen bızden kork dıye bırsürü sey yazmışlar.döşemişler hande kusura bakma gıtmem gerekıyor dıyor.neden dıyorum bıze huzur vermeyecekler 11-12 januaryde olaylar kopacak dıyor ve o sırada uyandım.bu insanlar ingilizce bılmeyen ınsanlarken ıngılızce yazdıklarını görüyorum rüyamda.bıtmışken ılıskımız onu görüyorum tek bağlantı kurabıldıgım nokta surıye halep.

ilginç bir rüyaydı yanı.

öyle sıtede ruya yorumlarında yazdım canım.
iş ve özel hayatınızı yoluna koyamadığınız için boyle ruya görmüşsünüz yorumu çıktı bakalım hayırlsıı.

günaydınlar....
bekledim bekledim ama baktımki olacak gibi değil dönüs yok artık dedim biz ayrılmısızda haberim yok madem artık yürek yaralı e seninde burada olman gerek ama kabul etmezseniz giderim geri ne edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…