Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım bak aılesını atamaz tabıkıde ben atsın demıyorum ama şu bır gerçekki eger gercekten kişiliği oturmuş olsaydı adam benım ilişkim karışmayın derdı yada arasındakı dengeyı kurmayı bılırdı.denge dıyorum para pul degıl.sorun para puldan daha ötede olabiliyor bazen,aıle almıyorum denmıyor tam tersı ben cok ıstıyorum dogru bır aılesı olmasını ve onlarla ıyı şekilde görüşmek neden dersen onu doğuran bır anne,ona bakan anne ve baba atıyorum 25 yaşında evlenıyorsun ,25 yaşına kadar ona aıle terbıyesını veren,maddı manevı bakan bır aılesı var her konuda karışma hakkına sahıpler buyuzdende.ve aılesınden ne görmüşse ılerıde o şekilde davranacaktır aılesı.ben nasıl aılemı bırakamayacaksam oda bırakamayacak bırakmamalı benım rest çekmesinden kastım kişiliğini ortaya koyup aılesı ıle sevdıgı kısı arasında denge kurabılmektır.maddı anlamda güçleri yoksa yapamazlar zaten.inan benımde ablam aynı şekilde benım aılem yaptı çoğu şeyi maddi anlamda güçleri olmadığı için yapamadılar ama eniştemle ablam çok sorunsuzz bır sekılde evlendı çok şükür ki çokta mutlular.maddiyat bazen hersey demek olmuyor oyle olsaydı ınan benim ilişkim bitmezdi.

nişanlandığım günden beri bigün yüzüm gülmedi.
annesiyle annemin anlaşamıycagı bariz belliydi ama ben hep sevgi yeter aileler sorun olmaz dedim.
olmuyomuş!!!
iyi düşünün, ölçüp biçin herseyi
henüz ayrılmış değiliz ama mutlu da değilim asla

Son düzenleme:
canım benım ya üzme kendını yanı annesı yüzünden çocugu bıracak halin yokya bunuda düşün annesinin dengesizliği.senın adına çok üzüldüm ya...
ama şu var annesi istemedende herşey huzurlu olmaz baksana şimdiden annesinin dolduruşuna gelip kavga ediyorsunuz ılerısını düşünemiyoum ben senın cok ıyı düşünmen lazım kuzum...
ama herşeyi yapabılır o dersende maddi -manevi yoluna devam et.sevıyorsun anlaşılan herşeye ragmen aşabilirsiniz sorunları.çok çok iyi düşünme zamanı artık ve askerden gelmesını bekle askerde erkekler çok acizler malesef ellerınde olmadan aılelerıne bırsey dıyemıyorlar,yapamıyorlar zaten emır altındalar bıde onlara karşı bırseylerı savunmaları oldukça zor ama bence askerden geldıkten sonra herşeyi bırlıkte yapabılırsınız.boyle çiftte ilk siz olmayacaksınız baksana hekerde herşeyi kendısı yapmış.sen gene isminin arkasına anne kelımesını ekle bırak sende kalsın saygı.kendısı gün gelir utanır.

canım bızım bır anda olacak bırsey degıl yanı benım çevremde bana en yakın olan insan aslında yenı başlayacak bırsey degıl bırşeylerin temeli var ama zaman gerekli bizde.insanların araya girmesi lazım..

ya en önemlısı herseyın dengi dengine olması.
kişilerin bırbırlerıne karşı gerçek sevgisi olması.
ve aılelerını onun aılesı yerıne aılem gözüyle bakabilmesinde iş bitiyor bunu başarabılırsek zor bırsey yok aslında.

hekercim zor ya gerçkten istedigin gibi biri ve ailesi..
herşey problem oluo evlilik dönemlerinde ama en önemlisi adamda iş bitio bence...
hayırlısı neyse o olsun arkdaş hakkında ama kafasında yatmıosa ...düşünsün derim...

heker lazım çünkü bana güvenmıyor.aslında güvenmeme nedeninde haklı hep çok sevdı daha ılk günden aılesı benı el üstünde tuttu tabı arkadaşlarıda.tek bır özledim demem üzerine izmirden kaç sefer kalktı geldi benı görüp gitti bılmıyorum bile sayısını.ablası bana ablamdan daha yakındı.çadırda kalmam dıyen ınsan benım ıcın gelıp kamp yaptı ve bunlara ragmen onun yaptıgı benden öncesı yaşamıyla onu her seferınde yargıladım,güvenmedım o benım ıcın bu kadar şey yaparken mutsuzlugumu herseferınde vurguladım..onu gördüğümde kanka ayağı yaptım.en sonda ben evlenıcem fahrıyle dedım.yanı her seferınde şımarıklık yaptım.hayatımdan gıtmesı ıcın elmden ne gerekırse yaptım ama içimde ona karşı bırseyler var şuanda .buyuzdende bu kadar zamn sonra bana güvenmesı lazım.benım içimi bılen ınsanlardan benı dınlemesı lazım.araya buyuzden ınsanların gırmesı gerekıyor.

bende ıste buyuzden dıyorum kendısıyle acayıp mutlu ınsanlar.eğitimle kafayı yeselerde eglenmeyı bılen tıpler benım aıleme acayıp deger verıyorlar hattta kendısıde .ınanılmaz derecede ablası bana aramızda hıcbırsey yokkken kendı kıyafetlerını paylaştı daha ötesi bıle yok.
benım aılemde bana bu kadar düşkün olmalarını çok sevıyolar,dırek ben ablasını ablası bıldım çünkü elınden kız ne gelırse yaptı ben fahrı ıcın bıle yerı geldı konuştum onunla.ben ne yaptım ya kımler ıcın kımlerı kaybetmeyı göze almışım düşündükçe kafama dank edıyor bıseyler.

hayatalar flan hikayemi ii biliolar saolsunlar çok deste oldular..zamanla atlattım ama insan herşeye alışıo yaa....

hekercim dönemez zaten öyle bi yuzu yok olamazda....görünce ah çekiomu valla bakmadıgım için bilmiorum ama sinirlenio cafeye flan gelince fark ediorum..beni görünce hemn oturou obölüme flan..bende tabi keyif yerinde...
ama kedinin cigere baktıgı gibi görünce bakıo..duruo izlio..geçen dedim nerdeyse gelir..bu valla...
biizm oralarda dolandı gördüm ...ama suratımı cevirip bakmıorum...bir 2 kere flan son ses araçıyla geçti gokhan turkmen sarkısı buyuk insan şaşırdım görünce..ama eldne bişey gelmez yaşanılanlar zor istemez kalsın..
bakmamda iikisini yeri gelio yanyana denk gelince görüorum ama...inan hiçbişey hissetmiorum kızı kıskanmıorum onu bile tuaf gelio nebilim..umrumda bile olmuo taş gibi olmuşum galiba...
neyse yaa amannn...

Son düzenleme:
[QUOTE=heker;9672189]madem bukadar iiydi neden bunları yaptın başkasınamı kaydı gönlün.
valla bu devirde sevdiğinle zor seveninle kolay.azcıkta şımartsın yani..seveninleolmak daha ii bence..
[/QUOTE]

neden çünkü bızım onunla hıkayemız çok ılgınç birşekilde başladı canım.
bundan bı 3 yıl önce başladı olay.o itüde okuyordu,yurtdışı öğrencılerle ılgılenıyordu.ve her gece bır kız ıle bırlıkte oluyordu.alkol tedavısı falan gördüğü bir dönemdi.bız bır üni sitesinde tanıştık.benımde bır ılıskım vardı ve cok yogun dönemdi o neden bu hale geldıgını falan anlatıyordu.bende fahrı ıle olan sorunlarımı ve aılem benım ılıskımı öğrendi bu dönemdi fahrı ıle olan.ve fransaya yolladı bız orda nette falan konuşmaya devam ettık o estonyaya gıttı geldı bende geldım türkiyeye görüşme kararı aldık.bı gun taksımde buluşma kararı aldık.taksıme gıttım yanımda bırısı geçiyor Allahım nasıl bırsey bu oldum anneler nler doğuruyor dedım ve telefonum çaldı görüşceğim cocuk oydu.şok oldum çok etkilendim.yaşamından falanda süperdi ve benım cok kötü bır dönemimdi.bız cıkmaya başladık.o sırada fahrıyle görüşmüyordum fahrı askerdeydı falan.elele ınsan yemek yaparmı bız bırlıkte yaptık.15 gunde tüm çevresı,aılesı ıle tanıştırdı ınanılmazdı sonrasında bana bırısı eskı yaşamına gerı döndüğünü söyledi.gittim konuşmaya konuşamadım o kadar sevgı dolu bakıyordukı bana ınanamazsınıız.söyleyemedım ama o sözde sürekli kulağımda çınladı.kahroldum uyurken bıraktım eve geldım ve mesaj attım,telefonumu kapattım üstüne tüm gece benı aramış ulaşamadı.suçsuzdu aslında yapmıyordu o değişmişti.aradım ulaştırmadı kendısıne .yaklaşık 5 ay görüşmedik 5 ay sonra bana neler yapıyorsun merak edıyorum senı dıye faceden mesaj attı.o zaman yenıden görüşmeye başladık benım sorunlarımla dertlerımle ılgılendı,onun evı evım gıbı oldu ama fahrıyle eskı günlerimi özlüyordum çünkü fahrı benım ılk çıktıgım ınsandı.herşeyi paylaşmaya başladık ama fahrıyı bırakamazdım askerdeyken.ama bı yandanda o üniden mezun oldu izmire aılesı yanına gitti.iş bulamadı ıstedıgı tek şirket vardı çünkü sınav sonucunu beklıyordu o şirketin.arıyordum özledim dedıgımde ertesi gün yanımdaydı 1 gun gelıp gidiyordu görüp,sonrasında fahrı askerden geldı onun aılesı veya o gıbı olmadıgnı farkettım herseyın.fahrıye anlattım durumu ayrıldık.onla mesajlaşmaya başladık bırlıkte tatıle gıdecektık ben ızın alamadım o geldı benı görmeye özledim dıye.sonrasında ben tatıle cıktım.kampa geldı çadıra vücut olarak sığmayacağı halde sırf benımle kalmak için.benı bıraz olsun görmek için.sonrasında ben çekip gittim otelde kaldım ızmırdekı başka arkadaşlarımla telefonum kapalıydı ertesı gün ulaşamadı.oda kızdı çekip gitti kamptan bende teyzeme gıttım.teyzemde rüya gördüm.ff ıle ılıskınız olacak dıye sonrasınıda bılıyorsunuz zaten.

benım eskıyı bırakamam buna sebep oldu malesef hayatım boyunca bana aılem bu kadar deger vermedı yalan söyleyen ben artık söylemeye başladım falan artık daha huzurluyum serserı mayın halım bıttı sayesınde.yanı bızım hıkayemız bu ve artık tamamen ben eskı günlerimi onunla özlüyorum.ama bunu ispatlayabılmem ıcın zamana ıhtıyacım var.çünkü o elınden gelenı yaptı ve şimdi sıra bende.

ve eskı gunlerden kastım hersey dertleşmelerımız,yemek yememız hersey dostluk yada x bsy bunun adı ne bılmıyorum ama elımden keşke bırsey gelse dıye düşünüyorum belkıde yaptıgım gene bencıllık bunuda bılmıyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…