Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayata ilginçmiş rüyan güldümde biraz ingilizce olayına.
ama yorumu mantıklı geldi bana..

aynen canım bende güldüm adamlar çünkü sadece kürdçe bılıyor oradaki akrabalar ama nedense ingilizce yazıyordu rüyamda şaka gibi.laelaelaelaelae
ama mantıklı hep bırseylerı yola koymaya çalışırken bırseyler çıkıyor ve ben toefl kursuna gıdıyorum belkıde bunlar rüyama o sekılde vurdu bu arada cuma gnu neden demiştin üzdün yada bırseylerın kıymetını bılemedın yazdım canım senın ıcın okudunmu?
nasılsınız buarada konuşun yaz kızlar...

Ortda bir şey yokken var gibi
Elleri yakın dururken yok gibi
O beni bir an bazen sever gibi
O beni bir an bazen iter gibi
Gözleri benle doluyken boş gibi
Bir yanarken diğeri sönen mum gibi
O beni ir an bazen yaşar gibi
O beni bir an bazen aşar gibi
Can gidiyor, canım gidiyor
Canımın içi hayat bitiyor
Göz göre göre ona yanıyorum
O da bunu çok iyi biliyor.
Can gidiyor, canım gidiyor
Canımın içi hayat bitiyor
Ben bile bile yine susuyorum
O da bunu çok iyi biliyor.

dur daha yeni geldin ne gitmesi,anlat hele nasıl oldu ne oldu..buranında 1. meraklı ben..

oyyy sağolasın meraklı demiyelim de dert ortağı diyelim

hayatta yalnız kalmak ne karkunç biseymis ya çaresiz kalmak nasıl fena biseymis derdini kimseye anlatamamak öylesine bunaldım ki zaman kendinimi kandırmak geçiyor gibi

iki yıllık bi iliskim vardı herkesin bir çoçukluk askı vardır sevmisizdir küçükken ilk sevdigim insan değildi belki ama ilk çıktığımdı elini ilk tuttugum beraber hayal kurdugum gülüsnde hayat buldugum ilk kisiydi hani hep istersin ya karsılıksız çıkarsız bir ask ve buldugundada sonum olsun istersin hep benim olsun istersin ya hep beraber olalım istedim istemistim ama

çok sevdik oda bende o sevmese bukaar sevemezdim onu emin oda sevdi kapımda yattı neler etmedi benim için farklı sehirleydik ama yinede yakındık yani çok uzak değil ama ilk basta bize sorun olmayacak gibi olan engeli pek fazla hafife aldık olsa gerek öyle bir dert olduki basımıza en sonunda yıktı bizi

ailem istemiyordu ne ettiysem ne yaptıysam istemediler ortokul mezunu diye hep bi tepkili baktıllar sorun olmayacağını dile çok getirdim anlamadılar inanırmısın bazen ayrılmayı çok istedim çok denedim kıyamadım kendime değil biliyomusun ben katlanırım dedim çünkü ileridede geçerten mutsuz olmaktan korkttum ona kıyamadım onun sevgisine ben olmazsam yıkılır onu yarı yolda bırakamam dedim ayyy essek kafam bırak gitsene insan oğlu çig süt emmis askta adalet yok yeri gelir gözü kırpmadan seni siler atar bırak gitsene iste yapamadım

iöyle böyle iki yıl yasadık neler yasamadık mı çok güseldi bana karsı bir yanlıs hiç olmadı kötü bir haraketi yanlıs bir davranısı hiç olmadı inan benim mutlulugum için yavastı durdu

bundan bir iki ay önce bir kavga ettik ilk defa fena sinirlendi çünkü bana bi talipli vardı normalde demezdim ben ona sinirlenir ayrı illerdeyiz duramaz deli çağı ne edeceği belli olmaz diye susardık ama mesajı baskasına yollarken ona yolladım ise bak

oda sinirleninde ilk yanlıs anladı çok kızdı ilk defa suratıma telefonu kapattı aramadı haklıda iki gün sonra yanıma gelecek 4 aydır yüzünü görmüyorum yalan bela çıkıcam evden bu fırsat giderse bittik oda farkında neyse ben mesaj attım ne özel numaradan çağrı atıyosun ya dedim bak kaparım telefonu filan oda üstüme gelme bak canım sıkkın dedi
niye ne oldu dedim banamı kızdın evet kızdım ama geçti sana kıyamıyorum sorunlarım var ne olur üstüme gelme dedi ala simdi öyle diyince nasıl durayım busefer ne oldu ne oldu israr ettim

oda bak iki yıldır ne sen ailene ben kabul ettirdi nede ben durumum düzelttim iflas ettik biliyosun iflas etmem bizim bitmemiz demek hangi parayla evlenicez nasıl gelecek kurarım sana çoçuguma ben battım seni bu halde gelip istemem dedi gelme dedim durrumumz düzelsin gelirsin beraber kalkarız bunun altında ne olur dedim ama anlar gibi yaptı ama anlamamıs bi küç gün soğuk davrandı anlatamadı bisey sonra dedi 5 karsılıksız çek çıkmış müsterilerden onada valla dvalar acılmıs mahkemelik olmuslar gırlağa kadar borç cepte 5 kurus yok bir sevdigimn yanına bile gelemiyorum erkek miyim ben dedi eğer parayı ödeyemezsek babam hapise giderecek dükkanı üstüme almam gerek dedi hep

sonra dedi bak 10 gün sonra yanındayım ama antalyaya gidip satılan halıların halıların parasını almam gerek iyi dedim gelicen demi söz dedim söz dedi yolda giderken hiç aramadı sonra birkere aradım soguk kapatırken dedimki içimde bir his var sen beni oraya gidince aramayacaksın biliyorum dedim oda saçmalama dedi ve kapadık

sabah oldu aradım tel açıktı ama cevap yok saat üç gibi telini kafadı bir gün kapalı kaldı ertesi gün ise hatları iptal etti antalyaya gidiyorum dedi ama antalyada yok kayıp ailesi haber alamıyor aramadğım kisi kalmadı üçgün sonra beni arayıp bana izin ver kafamı dinlim gelicem yanına dedi ne olur çok kötü durumdayım yalvardım cebin bari kapalı kalmasın anlamadı yeni zati o aradağı hattıda aradım oda iptal

arada bir hafta geçti yakın bir arkadasıyla konustuk en yakın beni aradı dedi böyle böyle dedim kıza bisey de ayrıldıysan söyle yok ne ayrılığı sadece biraz yalnıs kalayım demis arkadasıda durumlar blidgin gibi değil çok kötüler çevresindeki herkes evlendi yuvasını kurdu bizlerde ama o kaldı tek hayaliydi biliyosun ama bu durumda zor dedi anladım dedim tamam ama söyle ona eğer sesimi bile duymak istemiyorsa söyle dersin sevdigi ölmüs simdi bu ayın 21 inde tam iki ay olacak ne geldi ne aradı ne sordu birdahada ararmı bilmiyorum bi iki ayda bende kimseyi aramadım haber almak için ama tek bildigim onsuz hayat çok zor canım öylesine yanıyor ki biz böyle söz vermedik ama simdi herseyi unutmak öylesine zor geliyorki caresizim

canım bıraz zamana bırak ya psıkolojık olarak kötü olmasının sebepleri var demekki görüyorsun.
ayrıca sen sevdıgıysen bıraz anlamaya çalış,kendısını toplamasına ızın ver.kolay şeyler yaşamıyor anlaşılan ve zamana bırak herşeyi.

hekercım senın 5124uncu sayfada sordugun soruya ben 5124uncu sayfada yazdım.5119uncu başka bır soruya cevaptı.neyse karıştı sanırm.

ama arkadaşlar belkıde kaçıo,belkıde pamuga bıle anlatamadıgı seyler var.borcları harçları.iflas etmışler sonucta kolay şeyler yaşamıyorlar bellıki.zamana bırakmak daha ıyı .belkıde aciz durumda oldugu ıcın onun ezık olmasını görmeni istemiyordur.yada şuanda ılk önceliği ilişkisi değilde maddi durumlarıdır.
erkekler çogu zaman boyle durumlarda aramaktan,sevdıklerı ınsanların karşılarına çıkmak zor geliyor.ne kadar özleselerde.buyuzden senden haber alıyordur emın ol çevrendekılerden eger sen cevrendekılere durumun hakkında bılgı vermezsen yada ortak arkadaşlarınla görüşmezsen o senı merak edip arayacaktır.

canım dün pazar kahvaltısı ettik ablasıyla ablası aradı normal kahvaltı ettik.sonra ben kursa gittim.kurstan sonra bızım bı partımız var yabancı öğrencilerle ilgili gece 11:30da mesaj attım o saatte benımde haberım oldu partı yapılacağından gelırmısın dıye o saatte telı kapalıydı sabah kalktıgında söz veremem ama gelmek isterim ama bu akşam yada yarın işin yoksa görüşelimmi diye mesaj atmış hemde nerede falan dıye sormuş.istemese ona ulaşmama ızın vermez bakalım.söyledim şimdi buludngum yerde telım cekmıyor mesaj atsa bıle alamam ama zamanla belkıde bsyler olur dıyorum.nedenı ona güvensızlıgım cunku normal bır ınsan degıl acayıp cool ve geçmişi çok feci...ama bana açık ınsanlardan onu daha ıyı tanıyorum artık ama işte zaman...

heker ben kendı ilişkimin kurtulması için çok emek harcadım ve emek harcarken onun cool bır ınsan olması benım ondan sevgı alamama sebep oldu ve erkek arkadaşıma emek vermek daha mantıklı geldı.çünkü her seferınde kişiler bana o gider dedı onun cevresındekıler düşün biz partiden çıkıyoruz o yukarda bsyını unutuyor gıdıyor almaya o sırada onun o ortamda tanıştırdıgı ınsanlar bana gelıp saçma sapan seyler soyledıler ve ben arkadaşlıktan farklı bır duygu aldıgımı anlayamadım .yada olabılecegımızı ama neden olmasın bu kadar zaman sonra bıle yanımdayken dıye düşünmeye başladım.başka bır ınsan yerıne bıldıgım ınsanla belkıde herseyı daha farklı yapablrım.

Son düzenleme:

bak ne güzel demissin ne saçma birsey iki yıllık bir iliski ki sıradan bir iliski değil neler yasadık ne hayallerimiz vardı ve bitti diyemeden hattı iptal edip çekip gitti dile kolay gibi söylemesi ama 2 ay varya nasıl geçti anlatamam simdi nasıl arim ben onu nasıl diyim nerdesin diye ne suçum vardı merak edip sormam mi ben komsu kızı değilim ki cebinde 5 kurusumu var desin paylasırım deseydiki bekle beni ama hep yanımda olsaydı elinde oldugu kadarıyla arayıp sorsaydı bisey deseydi hiç olmasa haber yollasaydı iyi diye bi arkadası vardı is teklif edip duruyordu kıbrısta samimi olan dostu kıbrısta gitti dedi o iki ay önceki arayısında okadar baska hiçbirsey bilmiyorum o bıçak bizi öyle kestiki yasamaktan tekrar dönmesinden bile korkar oldum inan yıkıldım nasıl yaptı aklım almıyor ya ben hakketmedimki bunu inan bisey yapmadım sevmekten baska

iki ay bekleyebildiyse sence gerçekten sevmismidir sence hala haklındamıyım insan sevdiginden yarinden bukadar kolay vazgeçer mi namusum dedigi insanı bukadar kolaymı bırakır mi
bi haber yokki belkide hiç gelmeyecek zamana bıraktım da zaman geçerken beni de bitiyor dayanamıyorum inan okadar zorki gelmesinden vazgeçtim acaba birkerecik aklına geliyormuyum acaba aynı acıyı benle beraber oda yasıyormu düsünmekten yedim bitirdim kendimi

pamuk sana bırsey soylıyımmı sana tesellı vermek yerıne bu adam korkağın tekıymış inankı neden dıyeceksın bak benzer seylerı bende yaşadım ben şanslıydım yada şanssızdım tartışılır babasının ortağının oğlu herşeyi söylüyordu bana aynen benımkısıde babasının ıflas etmek oldugu bır dönemde aynı şekilde çekip gitmişti 6 ay aramamıştı ve 6 ay sonra geldiğinde ölüp ölüp dirilmiştim ne demek bılıyorum ama döndükten sonra ınan bana hersey aynı olmuyor ve ınan sevdıgını düşünüp her ıkı taraf yürütsede bunun ıcın caba sarfetsede adam 4.cü yılın sonunda benım sevgım aslında o ayrılıkta bıtmıştı nasıl bırısısın ya aklım almıyor senı 6 ay bırısı aramasa çekip gitse nasıl kabul edersın gerı döndüğünde ben sensız yapmayı öğrendim o süreçte dediğinde ve ortada hıcbırsey yokken canım o kadar yandıki anlatamam.inan bıtmesı bazen daha hayırlısı oluyor ınan bana geldıgınde söyleyeceği nedenler benzer şeyler ama senın gıbı deger verseydı sana herşeye ragmen şuanda arıyor olurdu.canını acıtmak ıstemedıgım ıcın baştan yazmak ıstemedım ama malesefkı sana değer vermıyormuş ve acız ınsanın tekıymış.ben olsam şuanki aklımla vazgeçip önüme bakardım.evet güzeldi hersey dıyerek.sevmek bu değil çünkü.

arkadası demis kız çok üzülüyor bi ara demis simdi aramayam israr etme arkadası dedi bitmis bur durumdaydı ben sesinden anladım dedi üstüne gitme ama inan bende onu tanımıyorum farklı bir insan olmus sanki dedi

babası hapise girebilirmis borçlar ödenmezse öyle demisti buda apar topar dükkanı üstene almaya çalısıyordu acaba diyorum omu girdi bilmiyorumki hiç haber alacağım bendede haber götürecek kimse yok suanda canım bayramda ablası aradı mesaj atmıstı cevap vermedim veremedim

evet korkagın teki öyle güsel demissinki canımı yakansa bu iste hiçmi sevmedi hiçmi önemsemedi beni birkerecikte olsa aramazmı insan artık inan dönmesinden vazgeçtim diyorum ya dönsede yeniden baslayamamki aynı güven birdaha olurmuki dönsede benim sevdigim olurmuki asla olmaz asla tek istedigim o dündügünde o sapladğı bıcağı aynı sekilde ben ona saplamakz isterim çünkü anlasın nasıl oluyor anlasın hayalleri kırmak nasıl oluyor iki ay olmus böyle isem bi 4 ay sonra belki yüzüne bile bakmam be canım

ee yavruş arasa işleri düzelttim hayatanın dediği gibi mahçuptum falan dese ne yapıcan.
ben çok kızardım böyle bıçak gibi kesmesine,arkadaşına ne diyo ozaman ne ayrılması diye,
senide işkillendirmek istemem ama başka birimi var diye gelirdi aklıma.
[/QUOTE]

hep derdimki allahım hayırlısını ver ne olur hayırsızsa sil at benden vereceksen öyle yar verki yeri gelsin elim olsun kolum olsun içinde senin korkun olsun ne olursun dedim
simdi bakıyorumda ayrıyız onca aska rağmen çoğu insan ayrıldğımıza inanmıyor annem bile gizli gizli görüsüyorsundur o çoçuk seni birakmaz diyo

severken nekadar mutluysam simdi acıyıda çekmeyi öğreneceğim inan herseye alıstım bu saatten sonra evleniyormus deseler sasırmam ama baska biri olamaz cünkü öyle olsa basta belli ederdi be gülüm yanıma gelecekti nasıl sabırsızdı bu seferde göremesem seni çıldırırım kafayı yerim diyodu öyle olsa yapmazdı mesajsız bırakmazdı beni aramadan durmazdı

inan canımı öylesine yaktıki yine dilim bisey demeye el vermiyor vicdanımı okadar rahattiki onun için bir çok sey yaptım ben kimsenin sevmeyeceği kadar çok sevdim değer verdim insan yerine koyup hayatıma aldım

hep derdimki benim hayatımdan çıkacak insana dur demem bazen büyük konusmamak gerekmis insan sevince farklı bakıyormus hayata beyin kalbe söz geçiremiyor gönül laftan sözden anlamıyormus gidecek olan can sa ve onun gidisi senin bitmen demekse gitme diyebiliyormusun ne olursun gitme ama sunuda öğrendimki eğer giden kafasına koymussa gitmeyi ona hiçbirsey durduramazmıs varsın canı sağolsun varsın yolu acık olsun

allaha havale ettim sadece susuyorum

canım sevmek oyle bır duygukı ınanamazsın ama gıdıp gelişler ınsanı o kadar yaralıyorkı bazen keske sevmeseydım denıyormuş ınan bana bende cok sey paylaşmıştım.ya kocam dıyordum ötesi bıle yok cok sefer çekip gitti her seferınde gelışınde paşam dedım ona paşaymış gibi davrandım çevremızdekıler ılk gidişlerine anlam veremıyorlardı.annem ya bu çocuk senın için ölür diyordu her seferınde gun geçtikce onun yaşam streslerıne bağlı olarak gelıp gıdışleri çoğaldıkça herkes lanet olsun demeyi öğrendi.lanet olsun dıyorlardı hep ve ben her seferınde cevremdekılere ınat Rabbım benı sevıyor bunun ıcın gelıyor diyordum ve bunu dedıkçe kendımı ona aıt hıssedıyordum .hayatımda başka bırısı tarafından delı gıbı sevılmek bana ımkansız gelıyordu sonunda ne oldu onun gıdışlerinde ılgı kaynagım olan bır ınsan karşıma çıktı farkedemedim bu durumu.ve son gelişinde bu sefer farklı ya hersey farklı olacak dedım ve dedıgı seylerı duysaydın ınanamazdın.evlencez dıye bakıyordum aılemı bıle sılerım dıyordum bu sıtedekılere bıle onun ıcın ne oldu kendı aılesıne karşı,babasının ekonomık durumu,iş yaşantısı vb. durumlar ağır bastı çekti gitti.ve her gidişinin sebebi aslında son gidişinde saklıydı ben son gıdışınde ağlayamayacak kadar nefret ettım ondan.belkıde Rabbım ıcımdekı sevgıyı yok etsın dıye onu bana yolladı 4 sene ılıskımız bıttı 5.ci seneye girdiğimizde bız ayrıldık 5 yılda çok sey paylaştık ama bitti.inan bazen kısı ıcın gelsın demektnse gıtsın demek daha hayırlısı ve senıde öyle görüyorum şimdi .görüyorum çok acı çekiyorsun canının nasıl yandıgını ınan cok ıyı bılıyorum ama bırak gıtsın.ve ınan bana ben ınanamazdım oyle ınsanlar varkı bunların farkına geç olmadan varabılmen ,mutlu olabılmen ıcın gıtsın.üzülme bırak o üzülsün.5 yıllık ılişki sonrasında ben bu lafları söyler hale geldim inan koly degıl.

dimi sevmek öyle bir sey ki yine gelip dayansa kapına seviyorum dese yine körü körüne düsüyorsun pesine

sende yara almıssın istemediigin halde yüreğin çok açımıs ağır yükler sırtlamıssın belli inanıyorum beni anladığına kimbilir neler yasadın ve simdi burda bana yardıcı oluyorsun rabbim nasip etmesin isterim ama ortalıkta bukadar yüreksiz adam varken olmaması imkansız gün gelecek bende üstünü kapattığım yaralarımla baska yara almıs yüreklere yardım etmeye calısıcam :)hayat zor cok hemde

5 yıllık koca bir ömür ya böle bir acının tarifi mümkün olmasa gerek

ben onu hayatıma alarak sans verdim zati enbüyük sansıydı belki hayatta
kapıma gelip yalvardı birçok kisi var ama ben seni istiyorum sen baskasın seni hiç üzmeyeceğim biz çok mutlu olacağız diyen insan simdi nerdeki bilmem
o kalbinin atısını ölsem unutmam o bana bakısını asla silemem aklımdan o beni gerçekten sevmisttii gerçekten nerdeyse iki ay olacak ilk bir haftayı saymazsak ohafta çok ağladım çünkü niye bilmem su ikigündür canım çok acıyo ve simdide tutamıyorum kendimi ağlıyorum çok doldum belkide ayrıldğımız günden beri hergece rüyamda

çıktığımızdan beri evlilik hep vardı bizim için hayallerimizde hep vardı umutlarımızda hep vardı senden baskası haram derdi eğer olursa ogün öldügüm gün olsun derdi bu iki yılda birkerede yanlısı olsun ya görmedim keske görseydim birden gitti ya birden aldı ya umutlarımı ellerimden birden hiç olduğumu onun yok oldugunu herseyin yalan oldugunu öğrendim ya sadece ölmek kalmadım ölüp ölüp dirildim

hani seversin ama sevilmezsin ya umutlarla yasarsın hayallerinin bas kahramın olur yine sevmek bir güzel gelir ya insana ozaman bile sevmenin ağırlığını askın acısını anlamas ya deli yüreğin umut etmek bile yeter
gittigi okadar koymuyor belki beni hala düsündügünü bilsem ne amaçla gittigini bilsem acımayacak canım ama o giderken öyle bir gittiki umudumda kalmadı hayallerimi aldı beklemeye gücüm yok tekrar yıkılmaktan korkar oldum

biliyomusun yine sanslısın be güzelim en azından seninki bitti deyip çekti gitti ya benimki 2 yılın ödülü olarak bırak aramayı bir kuru mesaj atmadı sadece geleceğim yanına dedi geleceğim yanına ama ne geldi nede bitti deyip mesaj attı

canım ucak mühendisiyle bırseyler olsun ıstıyorum ama bunun sevgımı aşkmı yoksa dostluk olupta kırgınlıgımdan dolayı erkeklere oldugunu bılmıyorum eger sordugun soru bu ıse cvbı bu canım.
ama şuda var ben onuda artık faceımden msnımden sıldım dun akşam esen bır dedlılık sonucunda yanı aramadıgı sürece o da benım hayatımdan çıkmış durumda artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…