hayata ilginçmiş rüyan güldümde biraz ingilizce olayına.
ama yorumu mantıklı geldi bana..
dur daha yeni geldin ne gitmesi,anlat hele nasıl oldu ne oldu..buranında 1. meraklı ben..
ay pamuk çok ilginç,böyle bıçak gibi kesmiş,ama hiçbişey açıklamaz mı insan,
vede sen merak etmiyomusun öldümü kaldımı,ben çok merak ettim.
ama çok saçma insan bişey der,2 yıllık ilişki ve 2 aydır aramıyo..aklım almadı..
canım bıraz zamana bırak ya psıkolojık olarak kötü olmasının sebepleri var demekki görüyorsun.
ayrıca sen sevdıgıysen bıraz anlamaya çalış,kendısını toplamasına ızın ver.kolay şeyler yaşamıyor anlaşılan ve zamana bırak herşeyi.
ama arkadaşlar belkıde kaçıo,belkıde pamuga bıle anlatamadıgı seyler var.borcları harçları.iflas etmışler sonucta kolay şeyler yaşamıyorlar bellıki.zamana bırakmak daha ıyı .belkıde aciz durumda oldugu ıcın onun ezık olmasını görmeni istemiyordur.yada şuanda ılk önceliği ilişkisi değilde maddi durumlarıdır.
erkekler çogu zaman boyle durumlarda aramaktan,sevdıklerı ınsanların karşılarına çıkmak zor geliyor.ne kadar özleselerde.buyuzden senden haber alıyordur emın ol çevrendekılerden eger sen cevrendekılere durumun hakkında bılgı vermezsen yada ortak arkadaşlarınla görüşmezsen o senı merak edip arayacaktır.
pamuk sana bırsey soylıyımmı sana tesellı vermek yerıne bu adam korkağın tekıymış inankı neden dıyeceksın bak benzer seylerı bende yaşadım ben şanslıydım yada şanssızdım tartışılır babasının ortağının oğlu herşeyi söylüyordu bana aynen benımkısıde babasının ıflas etmek oldugu bır dönemde aynı şekilde çekip gitmişti 6 ay aramamıştı ve 6 ay sonra geldiğinde ölüp ölüp dirilmiştim ne demek bılıyorum ama döndükten sonra ınan bana hersey aynı olmuyor ve ınan sevdıgını düşünüp her ıkı taraf yürütsede bunun ıcın caba sarfetsede adam 4.cü yılın sonunda benım sevgım aslında o ayrılıkta bıtmıştı nasıl bırısısın ya aklım almıyor senı 6 ay bırısı aramasa çekip gitse nasıl kabul edersın gerı döndüğünde ben sensız yapmayı öğrendim o süreçte dediğinde ve ortada hıcbırsey yokken canım o kadar yandıki anlatamam.inan bıtmesı bazen daha hayırlısı oluyor ınan bana geldıgınde söyleyeceği nedenler benzer şeyler ama senın gıbı deger verseydı sana herşeye ragmen şuanda arıyor olurdu.canını acıtmak ıstemedıgım ıcın baştan yazmak ıstemedım ama malesefkı sana değer vermıyormuş ve acız ınsanın tekıymış.ben olsam şuanki aklımla vazgeçip önüme bakardım.evet güzeldi hersey dıyerek.sevmek bu değil çünkü.
canım sevmek oyle bır duygukı ınanamazsın ama gıdıp gelişler ınsanı o kadar yaralıyorkı bazen keske sevmeseydım denıyormuş ınan bana bende cok sey paylaşmıştım.ya kocam dıyordum ötesi bıle yok cok sefer çekip gitti her seferınde gelışınde paşam dedım ona paşaymış gibi davrandım çevremızdekıler ılk gidişlerine anlam veremıyorlardı.annem ya bu çocuk senın için ölür diyordu her seferınde gun geçtikce onun yaşam streslerıne bağlı olarak gelıp gıdışleri çoğaldıkça herkes lanet olsun demeyi öğrendi.lanet olsun dıyorlardı hep ve ben her seferınde cevremdekılere ınat Rabbım benı sevıyor bunun ıcın gelıyor diyordum ve bunu dedıkçe kendımı ona aıt hıssedıyordum .hayatımda başka bırısı tarafından delı gıbı sevılmek bana ımkansız gelıyordu sonunda ne oldu onun gıdışlerinde ılgı kaynagım olan bır ınsan karşıma çıktı farkedemedim bu durumu.ve son gelişinde bu sefer farklı ya hersey farklı olacak dedım ve dedıgı seylerı duysaydın ınanamazdın.evlencez dıye bakıyordum aılemı bıle sılerım dıyordum bu sıtedekılere bıle onun ıcın ne oldu kendı aılesıne karşı,babasının ekonomık durumu,iş yaşantısı vb. durumlar ağır bastı çekti gitti.ve her gidişinin sebebi aslında son gidişinde saklıydı ben son gıdışınde ağlayamayacak kadar nefret ettım ondan.belkıde Rabbım ıcımdekı sevgıyı yok etsın dıye onu bana yolladı 4 sene ılıskımız bıttı 5.ci seneye girdiğimizde bız ayrıldık 5 yılda çok sey paylaştık ama bitti.inan bazen kısı ıcın gelsın demektnse gıtsın demek daha hayırlısı ve senıde öyle görüyorum şimdi .görüyorum çok acı çekiyorsun canının nasıl yandıgını ınan cok ıyı bılıyorum ama bırak gıtsın.ve ınan bana ben ınanamazdım oyle ınsanlar varkı bunların farkına geç olmadan varabılmen ,mutlu olabılmen ıcın gıtsın.üzülme bırak o üzülsün.5 yıllık ılişki sonrasında ben bu lafları söyler hale geldim inan koly degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?