Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım evet çok güzel bır terasımız vardı beşiktaştaki kampüs nereden çaldıklarını bılmıyorum ama gece-gündüz orayı çok kullandık bız hala bazen bızım tayfa ıle gıderım oraya.çok güzel tüm boğaz ayapının altındaydı
benım yerım bellı deıl ben ıstanbuldakı heryerden desem daha doğru olur.kaydirigubbakcemile3

hekercim ben istanbuldayım normalde ..
yazın bi 3 ay çalıştım antalyada
şimdide eski işyerim için geldim gene ..

heker eski hallerini bılmıyorum ama bızım okul yapıldıktan sonraki çimenler üstünde uzanmayı,dışarıda kar yağarken yerlere kadar camlı yerde oturup sıcak kahvemı içerken boğazı izlemeyi çok seviiyorum tabı beerpointide unutmıyım.çok güzel günlerdi.kumrucuya ben hıc gıtmedım dışardan çok kötü duruyor dıye.canım okulum ya keşke hala üniversitede okuyor olsaydım.

corel sende ne var ne yok?
durumlar düzeldimi?

merhaba güzellikler napıyosunuz..

açtım son ses müzik dinliyorum

yağmur inat etti yine kuraklık
günes batıp gitti yine karanlık
beklemek bos yere umut yok artık sevdim umutsuzca sevdim ben yazık

tam benlik bir sarkı ya dinlemim diyorum ama dayanamıyorum dün tam iki ay bitti kutlama yaptım serefine aldım resimini karsıma içime ne geliyorsa saydım kutlu olsun ayrı gecirdigimis ikinci ayımıs dedim ettigin bulasın herif gibi dedim ömrümü yedin kurban ol sen benim gibisine acep bulacaksın ben gibisini dedim saydımda saydım rahatladım valla kafayı yicem diye korkuyorum

HoŞgeldİn pamukpresnse nasılsın..
ÜzÜlme canım zaman

hosbulduk canım rabbime bin sükür daha iyiyim canım sen nasılsın

unutmak için elimden geleni yapıyorum be canım valla düsünüyorum da insanannesini babasını en yakının kaybediyor yeri geliyor onların acısına katlanıyor ki kaybettigim insan değersizin tekiymis üzülmemek için elimden geleni yapıcam

pamukcuk arasada bırsey degışmıyorkı ınan bana zaman sadece tek sorun zaman adam gene gıttı demıştım kaçtı demiştim dün aradı normalde ınsan napıyorsun dıye konuşacaksa arar benım öküzcük aradı nasılsın ıyımısın ıyıyım sen dıye konuştuk bır anda sonradan arkadaşlarım yanımda sonra ararım ben senı görüşürüz dıye telı kapattı.sinir oldum.

zamanla alışacaksındır emın ol ama keşke bu kadar zaman almasa....
yokluklarına alışabilsek yada hıc tanımıyor olabılsek...ama geçecektir.

Yokistemiyorum zati canım arasada ne değisecek bunu yapan yine yapar girecek hayatıma tam düzeldi derken haydaaa yine tek basına ikimizin yoluda açık olsun bizim kaderimis bir değilmis nediyim canım sende görüselim dediginde ya benimde isim var arkadaslarımlayım der kapatırsın ohhh ona bir güzel koyar

aynen oyle malesef ama bu kadar olaydan sonra aramak kolaymı bu kadar ?
bana ayrılırken yapmadıgını bırakmadı sankı 5 dakıka önce konuşmuşuz gıbı aradı arkadaşlarımlayım sonra ararım görüşürüz dedı kapattı .anlam veremıyorum bıle ama kafamı toplayamıyorum.
istediğim tek şey uyumak .artık sağlam durmaktan bıktım.
acı çekiyorum ya ben başkalarına anlam yüklemeye çalışıyorum ama 7/24 düşündüğüm insan o neden boyle oldu neden dıye...ınan kolay degıl oyuzdende daha oncede demıştım sana belkı hatırlarsın keske 2 yılımızda karşılıklı bu kadar emek vermeden once bızım ılıskımız bıtseydı.

Git hadi git ciğerim yanıyor
Son gece bu, beni sevsen ne olur
Kim saracak beni kim sevecek
Dur dokunma yüreğim acıyor
Sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim
Bana çok gördüğün aşkı sen ellere ver
Terkedilişim ilk değil alışır gönlüm

selamlar kızlar..
eski sayfaları hiç okumadım. neler oluyor ne bitiyor haberim yok bu ara..
anlatılacak bir şeyler varsa arada bir özet geçsenize. zor oluyor takipte kalmak...

ayyy nasıl bir genisliktir bu anlamadım canım senin tek yapman gereken onu önemsemedigini göstermek değemiyorki bak o arkadaslarıylamıs bide ohh valla tabii o seni böyle durmadan ararsa toplamayamazsın ki kafanı keske gülüm keske daha önce bitseydi dimi seninde benimde biticek tüm iliskilerinde keske basta bitseydi ama iste ask öyle bi yakısıyor ki yakana aslında bazen anlıyorsun yürümeyeceğini rabbim isaret veriyor ama sen anlamak istemiyorsun sanki seninmis hiç gitmeyecek mis gibi bilmiyorsunki heran gidebilir sen belki kaç kere düsünüyorsun ayrılığı ama kıyamıyosun ama onlar gözünü kırpmadan direk bitirebiiliyorlar okadar kolayki hersey

ama sunu da unutmayalımki bir gün yine sevices yine çarpacak bu deli gönüller heleki buldugumuz insan mükemmelse ozaman mutlulukların en güselini yasıcaz evleneceksin ve bu yasadıklarımız birer rüya gibi geride kalacak inan bana öyle olacam canım

birdahada ararsa hadini bildir be canım

canım benım içimde görüşme niyetı oluştu sanki o kadar şeyı o gun bız yaşamadık çıldırcam ya işime odaklanaıyorum bugun moralim tepe taklak oldu ya belkıde sesimi duymak ıstedı dedıgı lafları kendıne yedıremedıgı için arkadaşlarım var deyıp kapattı onuda bılmıyorum ben kötü oldum yenıden ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…