burcucum senin içinde hayırlısı olsun
tabiki bir adım ama bence o arasın seni pek üzerine düşme
birkaç güne kadar aramazsa sende umursama
ama 5 gün olmuş şimdiye kadar araması gerekdi bence bekleme aramasını
Burcu ve hayata hakkınızda hayırlısı olsun kızlar baŞka bİŞey dİyemİorum...
Umarım herŞey İİİİ olur..
Bucuuu canım araması lazım Şİmdİye kadar ...
Beklİcen yapcak bİŞey yok..
selam kızlar,moralim çok bozuk uyuz oldum siteye..
neyse..
burda bişiler paylaşılıyor ya,herkes yapıcı yorumlar yapsın lütfen ve gözüyle okusun aklıylada yorsun.
karıştırmasın yani organları..sözüm size değil sakın yanlış anlamayın.
bucuuuu şeker başlamaktan başka carende yok ............
burcu neden sen aramıyon yani suçlu kim..
burcuuuuuuuuu beklmekten başka çaren yok....demek istedim..
hee
aa neden öyle yaptıkii,arıcam demesinden nekadar geçti,arama tabide,yıpratma kendinide aradı aramadı
diye,relax ol biraz..
arar ama niye kasıyoki.
burcu adamın işi olabılır arayamamış olabılır oyle bır organızasyon yaparsam diye belırttıgını bılıyorsun belkıde ılerleyen zamanda yapacaktır neden sen bugun ve bu haftasonuna kılıtlendın ben bılemıyorum ama yerınde olsam bıraz zamana yayardım.
heker bende bu mantıkta degılım kusura bakma ama kadında erkekte evlılıkte aynı hakka sahıptır.sende fahrının kafasındasın kadın dedıgın erkeğinin sözünü dinler evlılık ılıskı yürütmek ıcın dıyeceksın ama bana bu mantıklı gelmıyor kımse kusura bakmasın ama kadında ınsandır ve laf söyleme hakkına sahıptır fakat eş kadın laf söyluyor dıye kavga cıkarması gerekmıyordur ama ne yazıkki kadınların cogu boyle dusunmedıgı ıcın sankı söylemek suçmuş gıbı oluyor.
burcu ne ağlaması dur hele,kesin arıcak arıcam diyipte aramamak olurmu,bukadar üzüldüğüne kızıcan benden söylemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?