Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kuzum fahrı aradı benı dun akşam naber dıyebıldık sadece yanına bırılerı geldı konuşmasını kesmek zorunda kaldı.arkadaşlarımlayım sonra senı arayacağım dedı kapattık tellerı.ama bende bsy anlamadım deryayada anlattım çok garıp oldugunu düşünüyoruz ama ben cok mutsuz oldum..kafam allak bullak şuanda.

Gulıncım ıyıyım saol sen nasılsın..
Fahrısı aramıŞ geene hatunu kafayı karıŞtırmaya :)))))))))))))

aynen boyu posu devrılsın sureklı gıdıyor gıttıkten sonrada boyle ara ara gelıyor .
çıldırcam ama bu sefer yanı buradada bırısıne anlattım ne bu ne serden vazgeçebiliyor ne yardan heralde dıye yorum yaptı.çıldırmama az kaldı çalışamadım bugün tüm gün...

Hayata tabı kafa ondan nolcak nasıl ÇalıŞcan...
Bece hıÇ yorma takmada kafana....
ıŞıne bak arayan arar zaten...

haklısın kuzum ama madem arkadaşlarıyla bu adam neden benı arıyor resmen bak onlarla görüşüyorum ama senden ayrıldım sen onları ıstemedın ama şimdi onlar var benım yanımda gıbı davranıyor.mafoldumben

ya kaldımki bırsey dıyebılecegım bırsey olmadı normalde yanına arkadaşları yada aılesınden bırısı oldugunda oyle derdı ama oyle durumda adam ne arıyor...

kuzum bence kafana takıcak bişey yok yani ima aranıcak bi durum değil seni aramış o andada yanına biri gelmiş demekki kaç yaşında insan oturupta bak senden ayrıldım sen yoksun arkadaşlarım yanımda diye nasıl düşündürebilirim hayataya diye plan kurcağını sanmıyorum

Gulıncım ıyıyım saol sen nasılsın..
Fahrısı aramıŞ geene hatunu kafayı karıŞtırmaya :)))))))))))))

bende iyiyim şeker saati bekliyorum malum yine uykusuzum dakaydirigubbakcemile3

oyle onda haklısın ama aramasıda çok zor canım ya.
hemde o kadar mutsuz oldugum bır günde aradıki ama konuşamadık kesın yanına bırısı gelmıştır yoksa yapmaz kesın ama ne bılım araması normal gelmıyor.

Günaydın kızlarr. Nasılsınız....

Benim sizlere bir haberim varrr..

Benim lale geçtiğimiz pazar beni yemeğe davet etti msn de yazıştık.
Cuma yemeğe çıkalım güzel bir yer öğrendim arkadaşlarla gidiyorum dedi.
Tamam olurr dedimm.
ıyi o zaman öyle bir organizasyon yaparsam sana haber veriri dedi..
Numaramı istedi verdim.
Ben seni ararım dediii..

Çok heyecanlıyım 5 gündür neler geçiyor içimden anlatamamm..
Ama aramadı hala. Dün araması gerekmezmiydi burcu yarın çıkıyormuyuz diye.
Bugün de arayabilir mi sizce..

Bir de herkes bu bir adım diyo ama kafam çok karışık.
Yorumlarınıza ihtiyacım varrr...

günaydınlar kızlar baya gelişmeler olmuş hayırlısı olsun dilerim düzelir bazışeyler
ayrıca cumanız mübarek olsun

kızlar günaydın benımde sizlere haberim var.

dün ilk kez fahrıyle konuşmayı başardık telefonda .
bi gün öncesini merak ettiğim için aradım.açmadı bıkaç kez aramak zorunda kaldım.
sonrasında konuştuk.artık ilişkimizin evlilik boyutuna geldiğini ama gerek külltür farkları,gerek aıle yapılarımız gerekse benım geçmişteki hatalarım yuzunden içinde şüpheleri olduğunu ama benı özlediğini doğru bır kararı benım yanımda degıl benden uzakken verebılecegını zaman gerektıgını,kafasının karmakarışık olduğunu ama sesimi duymak istediği için dün aradığını aslında evde olduğunu söyledi ve ben senı kafam netleşince zaten arayacağım bundan emın ol.bız dıle kolay 5 yıl geçirdik ama en son bıle benım karşı oldugum seyı arkadaşlarınla kızlı,erkeklı kaldın yapmamalıydın bana göre degıl ben doğuluyum ınsanların nasıl oldugunu ıyı bılıırım dedı.dedim hataydı sana ihtıyacım var sadece zaman lütfen benı anlamaya çalış sende düşün enıne boyuna herseyı dedı pekı dedim.kapattık teli ama bu kadar zaman sonra konuşmamız bıle mucize.kızlar nasıl olacak benım aklım ermıyor emınım onunkıde ermıyor.

Hayatacım çook sevindim bunlar nasıl haberler.
Ben uzun zamandır gelmiyordum bu topiğe..
Mahcubum aslında sizlere birascıkk..
Ama harika gelişmeler olmuş vallahii..
Canım sen de düşün tabii..
Dilerim sevgisi ağır basar da herşey güzel olur.
Çok güzel konuşmuş.
Kendini yıpratmaa bu zaman içerisinde.
Sen şimdi sabırsızlıkla beklersinn tabii...
Ama bol bol dua et canım benim inşallahhh Allah tamamına erdirir hayırlısıyla biz de burdan gelinliğini ev eşyalarının resimlerini düğün resimlerini hatta bebişinin resimlerini görürüzzz.. İnşallahhyerimseniben alkisalkisalkis :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım sanmıyorum ya evlenme kararı alacağını evet bız artık evlılık boyutuna geldık sevgılı olarak hersey paylaşıldı ve onun çalışma saatlerinden dolayı onun artık düzenli bır yuva kurması gerekıyor ama bu ınsan ben oldugumu düşünmüyor .ne düşüncek bılmıyorum ama kafasının karışık oldugunu bılıyorum.kız değil bu karışıklığın sebebı farklı bırsey ama düşünsün bakalım ne karar verecek o arayana kadarda aramayacagım.ama haklısın sabırsızlıkla beklıyorum .dilerim dediğin gibi bir karar çıkar.

Canım kolay değill. Tabi sabırsızlanacaksın..
Erkekler daha düz ve daha mantıklı düşünüyolar. Bunu hepimiz biliyoruz..
Bizim düşünemediğimiz şeyleri düşündükleri oluyor..

Ama hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah hayırlısı ile seninle ilgili evlilik kararı verir..
Yok başka sebepler varsa da az değil 5 yıldır birlikteymişsiniz.. Bu süre içinde bu sebepler hiç mi gelmedi sanki aklına. Mutlaka gelmiştir.
Üstesinden gelebileceğini düşünmüşki devam etmiş.
Şimdi üstesinden gelme zamanıı.
Ama sen ona yoğunlaşma çok kötü oluyor insan.
Kafanı meşgul edecek bişeyler bul..

Ben de 5 gndür yoğunlaştım hayattan koptum resmen.. İnsan ne düşüneceğini şaşırıyorr..:hulya:

Günaydın kızlarr. Nasılsınız....

Benim sizlere bir haberim varrr..

Benim lale geçtiğimiz pazar beni yemeğe davet etti msn de yazıştık.
Cuma yemeğe çıkalım güzel bir yer öğrendim arkadaşlarla gidiyorum dedi.
Tamam olurr dedimm.
İyi o zaman öyle bir organizasyon yaparsam sana haber veriri dedi..
Numaramı istedi verdim.
Ben seni ararım dediii..

Çok heyecanlıyım 5 gündür neler geçiyor içimden anlatamamm..
Ama aramadı hala. Dün araması gerekmezmiydi burcu yarın çıkıyormuyuz diye.
Bugün de arayabilir mi sizce..

Bir de herkes bu bir adım diyo ama kafam çok karışık.
Yorumlarınıza ihtiyacım varrr...

Kızlar bana da bir yapın lütfen yaaaa....

burcucum senin içinde hayırlısı olsun
tabiki bir adım ama bence o arasın seni pek üzerine düşme
birkaç güne kadar aramazsa sende umursama
ama 5 gün olmuş şimdiye kadar araması gerekdi bence bekleme aramasını

Burcu ve hayata hakkınızda hayırlısı olsun kızlar baŞka bıŞey dıyemıorum...
Umarım herŞey ıııı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…