kuzum fahrı aradı benı dun akşam naber dıyebıldık sadece yanına bırılerı geldı konuşmasını kesmek zorunda kaldı.arkadaşlarımlayım sonra senı arayacağım dedı kapattık tellerı.ama bende bsy anlamadım deryayada anlattım çok garıp oldugunu düşünüyoruz ama ben cok mutsuz oldum..kafam allak bullak şuanda.
Gulıncım ıyıyım saol sen nasılsın..
Fahrısı aramıŞ geene hatunu kafayı karıŞtırmaya :)))))))))))))
günaydınlar kızlar baya gelişmeler olmuş hayırlısı olsun dilerim düzelir bazışeyler
ayrıca cumanız mübarek olsun
kızlar günaydın benımde sizlere haberim var.
dün ilk kez fahrıyle konuşmayı başardık telefonda .
bi gün öncesini merak ettiğim için aradım.açmadı bıkaç kez aramak zorunda kaldım.
sonrasında konuştuk.artık ilişkimizin evlilik boyutuna geldiğini ama gerek külltür farkları,gerek aıle yapılarımız gerekse benım geçmişteki hatalarım yuzunden içinde şüpheleri olduğunu ama benı özlediğini doğru bır kararı benım yanımda degıl benden uzakken verebılecegını zaman gerektıgını,kafasının karmakarışık olduğunu ama sesimi duymak istediği için dün aradığını aslında evde olduğunu söyledi ve ben senı kafam netleşince zaten arayacağım bundan emın ol.bız dıle kolay 5 yıl geçirdik ama en son bıle benım karşı oldugum seyı arkadaşlarınla kızlı,erkeklı kaldın yapmamalıydın bana göre degıl ben doğuluyum ınsanların nasıl oldugunu ıyı bılıırım dedı.dedim hataydı sana ihtıyacım var sadece zaman lütfen benı anlamaya çalış sende düşün enıne boyuna herseyı dedı pekı dedim.kapattık teli ama bu kadar zaman sonra konuşmamız bıle mucize.kızlar nasıl olacak benım aklım ermıyor emınım onunkıde ermıyor.
canım sanmıyorum ya evlenme kararı alacağını evet bız artık evlılık boyutuna geldık sevgılı olarak hersey paylaşıldı ve onun çalışma saatlerinden dolayı onun artık düzenli bır yuva kurması gerekıyor ama bu ınsan ben oldugumu düşünmüyor .ne düşüncek bılmıyorum ama kafasının karışık oldugunu bılıyorum.kız değil bu karışıklığın sebebı farklı bırsey ama düşünsün bakalım ne karar verecek o arayana kadarda aramayacagım.ama haklısın sabırsızlıkla beklıyorum .dilerim dediğin gibi bir karar çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?